Hír: UFO-kövek, made in nagyon-nagyon-nagyon ősi China…
(Kategória: Hogy mik vannak ?!...)
Küldte: nordi
kedd 23 július 2019 - 04:00:32

szerző: Körösztös György

Roppant érdekes felfedezés történt ez év elején Kínában, azonban a fővonalas lakájsajtó „elfelejtett” tudósítani erről. Pedig lehetséges, hogy olyan leletekről van szó, amik alapvetően ingathatnák meg az emberek hitét a hivatalossá tett és annak megfelelően talán erősen torzított történelmünkkel kapcsolatosan. Nos, talán éppen ezért a nagy hallgatás?

A helyszín Szecsuan tartomány, a hatalmas Shuibuya gát környéke. A fura alakú tárgyakat-képződményeket útépítő munkások ásták ki a föld alól, amikor egy újonnan kijelölt építési területen dolgoztak. Miután nagy nehezen megszabadították a tárgyakat (képződményeket?) a föld terhétől, nagyjából el is állt a lélegzetük, hiszen világossá vált számukra, hogy olyasvalamire bukkantak, amivel még életükben nem találkoztak.Ezek a „kövek” ugyanis egy az egyben úgy néznek ki, mint a mindenki számára ismeretes UFO-észlelések beszámolóiban szereplő, földönkívülinek tartott azonosítatlan repülő objektumok. Csészealj forma, közepén egy csinos kis dudorral… Most komolyan, ha Ön találna rá egy halom ilyen UFO-kőre, akkor mit gondolna, mit talált? Osztaná azoknak a kételkedőknek a véleményét, akik szerint nem történt semmi különös, csupán a természetes erózió, a víz és a szél munkája csiszolta ilyen megtévesztő módon szabályosra és ismerős formavilágúra ezeket a köveket? Eléggé röhejes állítás, igaz? Már csak azért is, mert ezek a tárgyak (képződmények?) évmilliókon át a föld alatt pihentek, vagyis példának okáért a szél nehezebben lehetett rájuk bármilyen hatással… A föld alá szivárgó víz pedig látható módon remek fazekas módjára varázsolt a kövekből egyfajta műtárgyat… VÉLETLENÜL – természetesen.

A kínai UFO-kövek átmérője nagyjából 1,6 méter, de akadnak ennél kisebb és nagyobb darabok is. Súlyuk hozzávetőleg 100-120 kg lehet. A kormeghatározás szerint valamikor a paleozoikumban jöhettek létre ezek a módfelett érdekes formációk, vagyis abban a földtörténeti korszakban, amelynek végét kb. 251-252 millió évvel ezelőttre teszik a tudósaink. Ugyebár a történészek, régészek álláspontja szerint akkoriban ezen a bolygón nem volt semmi és senki, aki ilyesféle szobrászati tevékenységet folytathatott volna. Csakis az Erózió nevű művész, amely úgy gondolta, hogy jó poén lesz évmilliókon át szabályos korong alakúra erodálni néhány követ…

No persze pusztán képek alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de azért miért is ne feltételezhetnénk, hogy nem a jelenlegi emberiség az első értelmes faj, amelynek a Föld otthont adott? Hiszen bolygónk mintegy 4 és fél milliárd éves és a tudomány jelenlegi álláspontja szerint legalább 2 és fél milliárd éve vált egészen elviselhető, lakható hellyé. Két és fél milliárd éve… Elődeink, a hominidák kb. 7 millió évvel ezelőtt barangoltak az akkor még műanyagmentes szavannákon. 2 és fél milliárd év – 7 millió év… Szóval van esély arra, hogy talán nem mi vagyunk az első, igaz?

Így lehetséges, hogy a kínai UFO-köveket egy olyan értelmes faj egyedei alkották, akik láthattak ezekhez az UFO-kövekhez hasonló repülő tárgyakat az égen és ilyen módon állítottak azoknak emléket. Éppen úgy, ahogyan a Cargo-kultusz egyébként bizonyítottan működik ugyebár.

forrás:/Hihetetlen Magazin/Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.8642 )