Hír: Mert mindannyiukat nem tudják megállítani
(Kategória: Hogy mik vannak ?!...)
Küldte: nordi
kedd 16 július 2019 - 08:58:25

Több mint 250 ezer ember iratkozott fel a Facebookon egy eseményre, aminek célja, hogy fellebbentsék a fátylat a 20 század egyik legnagyobb rejtélyéről: vannak-e földönkívüliek az 51-es körzetben – jelentette a Fox 10. Az amerikai televízió cikke szerint a “Rohamozzuk meg az 51-es körzetet, mindannyiunkat nem tudnak megállítani” nevű eseményt szeptember 20-án tartanák.A leírás szerint a résztvevők hajnali 3 órakor találkoznának a nevadai sivatagban található titkos katonai létesítménynél, ahol az összeesküvés-elméletek szerint földönkívüli technológiákat kutatnak, és ahol földönkívüli lényeket is lehet találni. Aztán egyszerre mindannyian lerohannák a bázist.

A Fox10 cikke szerint a negyedmillió résztvevő mellett még további 280 ezer ember jelezte, hogy érdekli az egyértelműen viccből csinált esemény. Ahol a leírás szerint “Naruto futással” rohannák le a titkos katonai bázist. Úgy, mint a Naruto című japán anime sorozatban szereplő ninják: hátra tett kézzel, mert akkor olyan gyorsan tudnak majd szaladni, hogy nem érik őket utol a golyók.

Most már csak az a kérdés, hogy lesznek-e, akik komolyan veszik az egészet, és megjelennek a szigorúan őrzött létesítménynél, aminek létezését csak 2013-ban ismerték el hivatalosan is az amerikai hatóságok.

forrás:24.hu


Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.8634 )