Hír: Jaj nekünk - Mind meghalunk... Áder János is megfenyegette a magyar embereket
(Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek)
Küldte: nordi
szombat 13 április 2019 - 03:36:04

A köztársasági elnök Pécsre utazott, ahol a klímaváltozásról tartott előadást, valamint megnézte az év európai fáját.....De nem volt zökkenőmentes Áder pécsi látogatása. A Népszava tudósítása szerint a köztársasági elnököt az épület előtt 25 tüntető várta, akik – többek között - azt skandálták, hogy:
Bábu vagy, János! ...Ne írj alá, János! ...Elnök van, köztársaság nincs! ...Nem bízunk benned, János! ...Hoztunk neked gerincet!
"Hiába tombol és ordít a nép a törvényeket aláírtam, melyeket a Kormány minden körülmények között vére fog hajtani.
Azt ajánlom a lázadóknak és az ellenzéknek maradjanak csendben, mert zavarják a munkánkat.
Hagyják abba a tüntetésekkel a lejáratásunkat, mert amennyiben nem teszik, kénytelen leszek erőszakot alkalmazni!"

„Míg a 20. század az olaj évszázada volt, addig a 21. század a víz évszázada lesz” – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök szerdán Pécsett. Az államfő a pécsi Leőwey Klára Gimnázium diákjainak Fenntarthatósági témahét keretében tartott rendhagyó tanórán kiemelte: a Föld népessége az elmúlt száz évben három és félszeresére nőtt, miközben a vízfogyasztás kétszer olyan gyorsan növekedett, mint ahogy a népességszám. Ma a világon 2,5 milliárd ember él súlyosan vízhiányos területen – hívta fel a figyelmet Áder János. Megjegyezte: ha nem változtatunk vízkezelési szokásainkon, akkor 2050-re, az akkori – jelenleg 10 milliárdosra becsült – népesség fele fog súlyosan vízhiányos területen élni.

forrás:/mareggel/

kapcsolódó: Orbán Viktor megfenyegette a magyar embereket Katt ide!Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.8541 )