Hír: Jön a Tesla örökgaranciás, rezsit nullára csökkentő napelemes cserepe!
(Kategória: Környezetvédelem - Alternativ energiák)
Küldte: nordi
kedd 15 január 2019 - 06:04:32

Nem csak olcsóbbak lesznek egy hagyományos cserépnél, de örök garanciát is vállalnak rájuk! Aki hamarosan építkezik, várja meg, érdemes lesz!
A Tesla bejelentette: előrendelhetővé váltak azok a különleges napelemes cserepek, melyek nem csak az építőipart, de az egész hétköznapi életünket is megváltoztathatják.


A cserép különleges anyagból lesz, ráadásul olyan erős, hogy egy hatalmas masszív jégdarab becsapódását is ki fogja bírni.
Ez utóbbit le is tesztelték, és ténylegesen bírta a gyűrődést…
Új szupercserép. Egy 177 km/h-val száguldó jéglabdával demonstrálták, hogy mennyivel nagyobb ütést kibír bármilyen más tetőszerkezetnél.

Ez még nem minden. Olcsóbb is lesz, mint egy hagyományos cserép, és mivel napelemes, így az egész háztartás áramellátását képes lesz majd biztosítani.
Ráadásul a Tesla örökgaranciát vállal rájuk. Azaz ha elromlanak, egyszerűen, ingyen, és bérmentve lehet majd őket cseréltetni.
A világ bármely pontjára kiszállítják majd és akár olcsóbb lehet, mintha sima cseréptetővel dolgoznánk.

Maga Elon Musk, a Tesla vezér jelentette be, és tartott róla egy bemutatót is.
A videó indításához: Katt ide!


Az első kiszállítások természetesen az USA-ban fognak megtörténni, valamikor az év vége felé, Európában körülbelül 2019 év elejével lehet számolni.
Teljesen hihetetlenül hangzik, viszont 100%-ban igaz, a Tesla oldalán is feltüntették: “Az napelemes tetőelemek annyira strapabíróak, hogy egy egész életen át tartó garanciát vállalunk érte, amíg a ház áll.”

A rezsit egy egész tetőszerkezetre alkalmazva gyakorlatilag nullára képes csökkenteni.
Így soha többé nem kell villanyszámlát fizetnünk, ha beruházunk ezekre a cserepekre.

Csak remélni merjük, hogy idehaza a nagy energetikai cégek ezt ne fogják zokon venni, és nem próbálnak majd keresztbe tenni a Tesla terveinek.

forrás:/magyarokvagyunk.com/Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.8446 )