Hír: Bevonta a román rendőrség a PSD-ét gyalázó svéd rendszámot
(Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek)
Küldte: nordi
kedd 31 július 2018 - 03:44:28

szerző: Kocsis Zoltán

Feltűnésekor sokan azt találgatták, hogy egy jól sikerült trollról van-e szó, vagy az ezüst színű, Svédországban bejegyzett Audinak tényleg az a rendszáma, hogy „MUIE PSD” (szopjál PSD)
A kormánypártot gyalázó jármű - az interneten felmerülő fényképek, videók alapján – aztán egyre több helyen is előbukkant. Növelve a gyanút, hogy nem valamiféle tréfáról van szó. Az is kiderült, hogy tulajdonosa egy bizonyos Razvan Stefanescu.
Az ezüstszínű Audi a jelek szerint nem csak a sajtó és a közvélemény, hanem a hatóságok figyelmét is felkeltette.

Nos, a nevezett úriember azóta vezetői engedély és rendszámtábla nélkül maradt. A román rendőrség ugyanis úgy döntött, ilyen táblával nem lehet közlekedni! Még akkor sem, ha azt a svéd rendőrség adta ki!

Stefanescu értetlenkedése azonban alaptalan: a rendőrség jogosan vonta be a táblákat. Svédország bukaresti nagykövetsége ismertette a Svéd Utazási Ügynökség szabályzatát. Amely egyrészt kimondja, hogy az általuk kiadott, megszemélyesített rendszám az Európai Unió minden egyes tagállamában érvényes. Felhívja azonban a tulajdonosok figyelmét, hogy külföldi utazás esetén legyen náluk az eredeti rendszámtábla is arra az esetre, ha az adott ország, ahol éppen tartózkodik, illetékes hatóságai valamilyen oknál kifolyólag úgy ítélik meg: abban az országban nem lehet használni az illető rendszámtáblát, írja a stirileprotv.ro hírportál.

Stefanescu elmondta a sajtónak, mióta hazajött Romániába vakációzni, folyamatosan élvezhette a rendőrség kitüntetett figyelmét: már négyszer állították meg. Aztán felismerték: bevonhatják a táblákat….

forrás:/szatmar.ro/


Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.8270 )