Hír: Nyáron forog az új Terminátor, Schwarzi is visszatér
(Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo))
Küldte: nordi
szombat 10 március 2018 - 03:19:32

szerző: Bagi Levente

Immáron a 6. film lesz a Terminátor szériában, amiből ezúttal sem maradhat ki a T-800-as.
Még októberben hallhattunk arról, hogy a Terminátor 6 forgatása valamikor 2018. tavászán veheti kezdetét, viszont most Arnold Schwarzenegger számolt be róla, hogy egy picit később kezdődik a munka. Túl sok csúszás azonban így sincs a programtervben, ugyanis az Osztrák Tölgy szerint már nyár elején belecsapnak a lecsóba.
"A Terminátor 6 forgatását júniusban kezdjük és októberig fog tartani. Nagyon várom már, hogy visszatérhessek a T-800-as modell szerepében. Remeknek ígérkezik Tim Miller rendezővel az élen és Jim Cameron felügyeletével a háttérben."

Az új Terminátor film premier dátuma jelenleg 2019. július 26-ra van kitűzve, de több mint valószínű, hogy változtatni fog a stúdió a bemutató dátumán, ugyanis időközben a Universal Pictures is erre az időpontra tűzte ki a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spin-offot. A legtöbben arra tippelnek, hogy valamikor az év vége felé érkezik majd a film a mozikba, így a San Diegoi Comic-Con például remek lehetőség lenne a népszerűsítésére.

forrás:/puliwood.hu/

kapcsolódó: 2018-ban érkezik a hetedik Terminátor-mozifilm Katt ide!
Meglepetésre itthon is besült az új Terminátor Katt ide!
Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.8080 )