Hír: Ősi háború nyomaira bukkant a Curiosity a Marson
(Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek)
Küldte: nordi
kedd 05 december 2017 - 03:50:43Hosszú hallgatás után visszatért az egyik legismertebb UFO-vadász, Scott C. Waring, és ismét osztja elképesztő elméleteit a követőivel. Ezúttal újfent a Marsról érkező fotókon bukkant valami igen érdekfeszítő dologra…
Az UFO-vadász most a Curiosity rover egyik 2016 decemberben, a Marson készült fotóján fedezett fel egy különösen szabályos gömbszerű objektumot.


Elmélete szerint ez 100%-os bizonyíték arra, hogy egykor a Marson hatalmas háború dúlt. Sőt, tovább is gondolta a dolgot, és arra jutott, hogy ilyen ágyúgolyó formájú fém lövedékek ezreivel bombázták a Naprendszerbe érkező idegen lények a vörös bolygó felszínét, hogy megsemmisítsék annak légkörét és elpusztítsák rajta az életet.A videó inditásához: Katt ide!

Állítás szerint a golyó körül ráadásul az egykori civilizáció lerombolt épületeinek maradványai láthatóak. Természetesen mára már felismerhetetlenek az idő és a erózió miatt… Persze még saját követői is kissé túlzónak gondolták ezt az elméletet, de mindenesetre elég érdekes ez a túlságosan szabályos golyóbis a Mars porában… Vajon létrejöhetnek ilyen alakú kavicsok a víz koptató ereje nélkül? Vagy ez inkább arra bizonyíték, hogy egykor víz hullámzott a vörös bolygó felszínén?

forrás: /ufosightingsdaily/napiufo/


Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.7916 )