Hír: Már sosem fog megoldódni a maláj gép rejtélye
(Kategória: Hogy mik vannak ?!...)
Küldte: nordi
szerda 18 január 2017 - 03:12:01


Három évvel azután, hogy eltűnt a radarokról az MH370-es maláj utasszállító gép, végleg befejezték a szerencsétlenül járt gép keresését – írja az Associated Press.

Bár több mint egy évvel a katasztrófát követően találtak kisebb roncsdarabokat Réunion szigeténél – amelyekről később bebizonyosodott, hogy valóban a maláj géphez tartoztak –, ám az utasszállító rejtélyes eltűnésének miértjére nem találtak választ.

Hónapokon át emléktárgyakkal és ünnepségekkel emlékeztek meg az MH370-es járat tragédiájáról, ez az indiai férfi homokszobrot készített (forrás: AFP/Asit Kumar)

A maláj, az ausztrál és a kínai hatóságok már korábban azt közölték, hogy 2016 végéig átkutatják az óceán 120 ezer négyzetkilométeres területét, és befejezik a keresést, ám a rossz időjárás késleltette a felderítést. Mivel a legutolsó decemberi kísérlet is kudarcot vallott, ezért most végleg abbahagyták a kutatást.

Keserű hír ez az eltűnt utasok hozzátartozóinak, főképpen azután, hogy a kutatásban részt vevő tisztviselők elismerték, hogy rossz helyen keresték a gép nyomait. A küldetés tagjai később azt tanácsolták, hogy a keresés helyszínét az újabb elemzések szerinti új területre tegyék át. Az ausztrál kormány azonban ezt a kezdeményezést nem támogatta.

Az Ausztrál Közlekedésbiztonsági Hivatal (ATSB) nemrég alaposan vizsgálta a gép műholdas kommunikációját, az előkerült fékszárnydarabok alapján pedig megállapította, hogy a gép az eltűnésekor nem kísérelt meg leszállni. Vagyis a gép pilóta irányítása nélkül maradt, és meredeken ereszkedni kezdett, miután kifogyott az üzemanyagból. Ám az, hogy mindezt mi okozta, továbbra is rejtély marad.

A Kuala Lumpurból Pekingbe tartó Boeing 777-es típusú személyszállító gép 239 emberrel a fedélzetén 2014. március 8-án zuhant az Indiai-óceánba.

forrás:/mno/

kapcsolódó: Már biztos, hogy az eltűnt maláj gép roncsaira bukkantak Katt ide!
Logikus magyarázat, hogy miért nincs nyoma a maláj gépnek Katt ide!
Hová tűnt egy egész repülő az égről? - Tények és konteók Katt ide!
Hat fontos tény a maláj légitársaság 370-es járatának titokzatos eltűnéséről Katt ide!
Halálba vitte 238 utasát az öngyilkos pilóta Katt ide!
Most lett igazi rejtély a maláj gép eltűnése Katt ide!
Amerikai hadihajóról lőtték le a Malaysia Airlines MH 370-es járatát Katt ide!
Az 5 legkeményebb összeesküvés-elmélet a maláj gép lelövéséről Katt ide!
Élhetnek az eltűnt maláj gép utasai Katt ide!
Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.7276 )