Hír: Három jel, hogy valakivel találkoztál már egy előző életedben
(Kategória: Ezotéria és hasonlók)
Küldte: fulldragon
szerda 14 október 2015 - 12:12:07

Az embert mindig is foglalkoztatta a halál utáni ismeretlen titokzatosság, és ma már nagyon sokan vannak meggyőződve arról – amit többek között a buddhizmus is tényként kezel –, hogy földi halálunkkal nem ér véget életünk és fejlődésünk. A test ugyan elpusztul, ám a lélek egy másik időben, helyen és testben folytatja küldetését. Lehetséges az újjászületés? Van élet az élet után? Ezek olyan kérdések, melyeket a tudomány évszázadok óta feltesz, a keleti vallások pedig tényként kezelik őket. Van-e egyáltalán igazságalapjuk? Ha alaposan megvizsgálunk egy-egy reinkarnáció-gyanús esetet, rálelünk olyan közvetett bizonyítékokra, amelyek alátámasztják a jelenség létezését.(Simon Gergely)

1. Azonnali kapcsolatot vagy taszítást érzünk

Amikor emberekre gondolunk korábbi életeinkből, gyakran jutnak eszünkbe a barátaink, rokonaink, és talán azok, akiket szerettünk. Gyakran előfordul, hogy amikor találkozunk valakivel egyik előző életünkből, azonnali, közvetlen kapcsolatot érzünk vele. De mi a helyzet azokkal az elmúlt életbeli személyekkel, akiket egyáltalán nem szerettünk? Ilyen esetben sokszor azonnali taszítást érzünk irányukból. Mindkét eset annak a jele, hogy már korábban is ismertük őket.

2. A kapcsolat telepatikusnak tűnik

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mentális üzeneteket küldünk egymásnak. Inkább csak ég a fülük, amikor róluk beszélünk.

Lehet, hogy rájuk gondolunk, majd egy pillanat múlva kapunk tőlük egy szöveget, vagy megérezzük azt, amit mondani készülnek. Ez egy olyan kapcsolat, amit nehéz megmagyarázni, és még nehezebb szétválasztani.

3. Látjuk a szemükben

Előfordult már, hogy belenéztél valakinek a szemébe, és megszédített? Úgy érezted, mintha már milliószor néztél volna a szemébe? Ha ismerősnek tűnik a szemük, akkor lehet, hogy már láttad őket, csak egy múltbeli életedben. Ha ez történik veled, arra nagyon figyelj. Vannak, akik úgy vélik, hogy a szemek nem változnak születéstől születésig, amely lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük korábbi életeink lelki társait.


forrás:/ujvilagtudat.blogspot.hu/
Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.6474 )