Hír: Megtalálhatták Stonehenge párját a Marson!
(Kategória: Ezotéria és hasonlók)
Küldte: fulldragon
hétfő 28 szeptember 2015 - 01:55:38


Újabb érdekességet találtak a planétáról készült képeken. Kelták jártak a Vörös Bolygón? Vagy mégsem?
Lassan érdemes a régi mondást felfrissíteni és így használni: "Amit még nem láttak a Marson, az nincs is". De tényleg, az utóbbi időben piramistól kezdve lebegő kanálon át gyíkokig és rákszörnyekig, mindent láttak már a szomszédos bolygóról készült felvételeken.


A legújabb őrület egy olyan képződmény, ami kísértetiesen hasonlít a Stonehenge-i sziklakörhöz. Egy magát Mister Enigmának nevező felhasználó számítógép által generált gépi hanggal kommentált YouTube-videója hívja fel a figyelmet a különleges látványra a NASA egyik felvételén.Az a baj azonban az ilyen felvételekkel, hogy ha más szögből vagy más felbontásban nézzük őket, rögvest kevésbé rejtélyes formációkat látunk. Ráadásul a kép felbontása sincs megadva, így simán elképzelhető, hogy a "Marshenge" kövei kétszer nagyobbak vagy éppen feleakkorák, mint a földi sziklák.


"Lehet, hogy Stonehenge építői jártak a Marson?" - teszi fel a kérdést Engima. Nos, ha minden a tervek szerint alakul, akkor még a mi életünkben kiderülnek a Vörös Bolygó rejtélyei. Addig azonban marad a találgatás és a képzelődés, de ha úgy vesszük, az éjszakai égboltra tekintve az ember ősidőktől fogva ezt csinálja. Csak most HD-minőségű képekkel.

forrás:/ma.hu/
Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.6428 )