Hír: Július 2-án Telihold és Százszoros nap van!
(Kategória: Ezotéria és hasonlók)
Küldte: fulldragon
csütörtök 02 július 2015 - 01:43:18

szerző: Sándor Judit

Telihold napján tetteink, szavaink, gondolataink és érzéseink százszoros erővel valósulnak meg.
"- Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek!"
A tibeti hagyományok szerint minden Telihold napja százszoros erővel bír. Ezeken a napokon különösen érzékenyek vagyunk. Megérzéseink felerősödve működnek és könnyebben teremthetünk kapcsolatot Felsőbb Énünkkel, meghallva így lelkünk igazságát.


Telihold napján tetteink, szavaink, gondolataink és érzéseink százszoros erővel valósulnak meg.

Mire figyeljünk ezen a napon?

- Legyünk tudatosak. Ha valaminek az urai lehetünk, akkor azok a saját érzéseink, gondolataink és tetteink.
Próbálj meg ezen a napon mentesülni a körülményeidtől és minden negatív, rossz dolog ellenére maradj pozitív! Higgy abban, hogy képes vagy megoldani a problémákat és legyőzni a nehézségeket! Képes vagy elfogadni Isten és az Univerzum csodálatos megoldásait és ajándékait!

Telihold napi rituálé
- A Telihold ereje segít lezárni és elengedni minden olyan dolgot, ami hátráltat, energiát vesz el tőlünk és nem tesz boldoggá.

Végezz nagytakarítást! Leltározz! Mi az, ami lehúz, visszatart Téged? Végezz számvetést. Lehúzó lehet:

1.Kapcsolat:
Sokan maradnak benne hozzájuk méltatlan helyzetben, kapcsolatban. Az egyoldalú kapcsolat nem az igazi. Ahol csak elvárások vannak felénk, ott csak az energiánkat veszítjük el. Mindenkinek isteni joga az egyenrangú, szereteten alapuló barátság és szerelem. Ugyanúgy fontos a kiegyensúlyozott és harmonikus munkahelyi légkör. A hatalmi harcokkal telített kapcsolatok energiát vesznek el tőlünk, és irányítani akarnak bennünket. Vegyük idejében észre, és merjünk változtatni. Lépjünk ki belőle!

Minden rajtunk múlik! Az életünkért, a boldogságunkért, a felelősség a miénk!

2.Érzések
A harag, a sértettség, a csalódottság és a düh hosszú távon mind olyan érzelmek, amik csak a kárunkra lehetnek. Megmérgezik a szívünket és általuk egyre távolabb kerülünk a vágyott békétől és harmóniától. A túlzott irányítási kényszer és az élettel szemben támasztott állandó elvárások sem támogatják a Teremtő alkotó folyamatát.
Ha valóban boldogok akarunk lenni, bocsássunk meg mindenkinek. Engedjük el a lelkünket romboló érzelmeket! És tanuljunk meg bízni a Teremtőben, az Univerzum isteni időzítésében, ne akarjunk mindent irányítani!

"A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elnézed a másik ember viselkedését. Csupán azt, hogy nem vagy többé hajlandó magaddal cipelni a hozzá fűződő mérgező érzéseidet és gondolataidat.”

3.Tárgyak
Gyakran a tárgyak, a minket körülvevő szükségtelen holmik is rengeteg negatív és régi energiát tárolnak, amik visszahúznak minket és megakadályozzák az életünkbe érkező pozitív energiák befogadását! Leltározzatok itt is! Minden, ami már nem kell, nem hasznos, engedjétek el…

Így engedd el a visszatartó energiákat:
- 1. Monnd ki!
Gyújts egy fehér gyertyát.
Hangosan vagy magadban nyilvánítsd ki: Ezennel hajlandó vagyok elengedni minden olyan dolgot…(mondd ki, mik azok)… ami nem szolgál engem és megakadályoz abban, hogy elfogadjam az életembe érkező új lehetőségeket, embereket, tárgyakat és kapcsolatokat. Az elengedést szimbolizálja: a levegő beszívása és erőteljes kifújása. Tehát végy egy nagy levegőt és fújd ki!

- 2. Írd le!
Gyújts egy fehér gyertyát.
Írd le egy papírra, minden olyan dolgot, amiről úgy gondolod, visszatartó erő, energia az életedben. Ha végeztél, akkor a papírt égesd el, vagy apró darabokra téve húzd le a toaletten.

Bármelyik formáját is választod az elengedésnek, végezetül mindig köszönd meg a Teremtő szeretetét és támogatását. És jelentsd ki: készen állsz az életedbe érkező csodás dolgok, megoldások, ajándékok elfogadására. Érkezzen az bármilyen formában.

- 3.Az elengedés folyamatát támogatja a takarítás és a rend rakás. Rendszerezz életteredben is, szellőztess ki! Engedd ki a régi, lehúzó energiákat!


forrás:/joportal.hu/

kapcsolódó: A Varázslatos Telihold hete Katt ide!
Az idei év legfényesebb és legnagyobb holdtöltéje lesz szombaton. Katt ide!
A szuperhold visszatér Katt ide!
Ezen hír származási helye:
( http://paramoral.eu/news.php?extend.6202 )