+ A | - a | Visszaállít
2019. dec.
14
  Asthar kapitány titkos élete
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
szerző: Juhász Zoltán

Ő MAGua, minden naprendszerbeli MAGyar ősapja és ősanyja egyben. Asthar kapitány és Cseke Béla eltitkolt gyermeke, az egyik ősi MAGföldön Madagaszkáron fogant, 63000 évvel ezelőtt. Felfedezte az összes kontinenst, elnevezték róla a Magellán-szorost és a jóreménység fokát 3x megkerülte.

Csak ez az egy tinédzserkori fotó született rolla, hiszen akkor még csak a hagyományos 24 mm-es filmes telefon létezett, a mobilt majd az egyiptomi magyarok találták fel 60000 év múlva. Lótenyésztéssel, lókupeckedéssel foglalatoskodtak, ők tenyésztették ki a szkíták összes állatát, tojásaiért háziasították a turult, igavonó állattá tették a tyrannoszauruszt.

Apja találta fel a nyilat és az íjat a minden is mellett, amitől a galaxis összes létformája úgy rettegett. Modernkori leszármazottjai közé tartozik Rákosi és Gömbös is, akik lóról bombázták szét fél európát, majd 5000 évig nem győztek háborús jóvátételt fizetni a semmiből. I.

E.69 ben kijutott a Holdra, de visszajött mert nem talált ott semmit, allergiás lett az ottani porra, megállapította hogy a föld lapos.

Halála előtt bebizonyította az 5- 6-, 7-, és 8G létezését, 8346 oldalas tanulmányban kidolgozta azok magyarokra tett jótékony hatását. Feltalálta a mikrohullámú sütőt (is). Utolsó perceiben elárulta haldokló MAG nemzedékének, hogy a védőoltás az rossz mert jó, a búrára vegyi csíkokat prickolnak, hogy a nejlonzacskó csak pálmatex ragasztóval hasznos, 4x5 nem 20, hanem 21, feltalálta a rovásírást, és hogy a lovak néha enni kérnek mielőtt megveszett gazdáikkal lelövik őket. Kr. 5433. évében elszármazott a szíriuszra, áldás rája. ????
Hiteles források: NL Cafe, mindenkiismagyar. co. org, 24.hu, mindenkiegyben. cc és hasonló kamuoldalak

forrás:/facebook/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák