+ A | - a | Visszaállít
2019. máj.
30
  Most te is megnézheted a Google Mars-on a lezuhant UFO roncsait
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
Már lassan meg sem lepődünk, ha valami különöset fedeznek fel a Marson az önjelölt kutatók. Ezúttal azonban egy akkora UFO-roncs került képbe, ami mellett nehéz lenne elmenni.
Természetesen az infók nem a NASA-tól származnak, hanem egy önjelölt UFO-vadász és marsi régésztől, Scott C. Waringtól. Ő rendszeresen tanulmányozza a Marsról érkezó fotókat és minduntalan felfedez valami olyasmit, ami szerinte hasonlít valamire. Ezúttal a Google Mars alkalmazás segítségével kutakodott egy kicsit és észre is vett újfent valami különöset.
A Mars egyik hatalmas kráterében egy furcsa, rikító kék színű, korong alakú UFO hever. Mellette tisztán látható, hogy a talaj megfeketedett, talán a becsapódás után keletkezett tűzben. A videó inditásához Katt ide!

Scott C. Waring videójában így kommentálja a dolgot: „Ez egy UFO, amely lezuhant a Marson. Úgy néz ki, mint egy vastag korong alakú űrhajó, és furcsa, hogy senki sem szerkesztette ki a Google Mars-ból. Robbanás és égés nyomait láthatjuk körülötte, ez biztos jele annak, hogy ez a jármű ténylegesen becsapódott.” Ráadásul ez a kék, UFO-nak tűnő tárgy nem is kicsi. Nagyjából 2 km átmérőjű lehet.

Videója alatt számos érdeklődő kifejtette véleményét. Volt, aki szerint ez nem UFO, hanem éppenséggel egy hatalmas lyuk a Mars felszínén, ahol belátunk egy idegen bázisra. Mások viszont arra gondoltak, hogy a talajban rejtőző nagy mennyiségű jeget próbálják a földönkívüliek felszabadítani valamiféle enegriasugárral. Ha józanul gondolkodunk, és elvetjük, hogy UFO-ról van szó, a kék anomália inkább tűnik valamiféle tónak, amelynek kipárolgásai nedvesítik meg a marsi szélben a környező talajt… Már ez az opció is érdekes kérdéseket vet fel…

forrás:/napiufo /
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák