+ A | - a | Visszaállít
2019. máj.
30
  2 éven át azt hitte, hogy egy kutyát nevel. Igencsak meglepődött, amikor kiderült, hogy egy fenevaddal él együtt
Kategória: Hogy mik vannak ?!... - Közzétette: nordi
Két év kellett ahhoz, hogy egy nő rájöjjön, az általa kutyának hitt és nevelt állat valójában egy veszélyes fenevad. A kínai Yunnanban élő Su asszony egy vakáció alatt vásárolta a “Tibeti Mastiff fajta kiskutyát”.
Meg sem fordult a fejében, hogy az állat, amit nevel nem egy kutya.“Egy veder gyümölcsöt és két lábos metéltet is képes megenni egy nap.” .

Az első hónapokban a “kutyus” semmilyen gyanús jelet nem adott, Su asszony idővel rájött, hogy nem egy háziállatot nevel. A helyi sajtónak a nő elmondta, hogy Kicsi Fekete, (így nevezte el az állatot), különleges kulináris élvezeteknek hódolt, de soha nem fordult meg a fejében, hogy nem egy kutyát tart.

Két év után, miközben az állat mindvégig a nővel élt annak lakásában, sőt együtt aludt vele, a dolgok váratlan fordulatot vettek. Amikor Su asszonynak feltűnt, hogy az állat nem ugat, kihívott egy állatkerti gondozót, hogy vizsgálja meg az állatot. Nagy volt a meglepetése, amikor megtudta, egy medvét nevel, sőt egy kihalás szélén álló példányt.

Pár telefonhívás után a nőnek búcsút kellett mondania 200 kilós házi kedvencétől. Az állatot egy rezervátumba szállították, de előtte egy alapos állatorvosi vizsgálaton esett át. Az állatorvosok örömmel konstatálták, hogy az állat tökéletes ellátást kapott, egészséges és semmilyen bántalmazás nem érte.

forrás:/twice.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák