+ A | - a | Visszaállít
2019. máj.
13
  Pénzhamisítás miatt vették elő a Kétfarkú Párt vezetőit
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: nordi
szerző: Botos Tamás

"Ismeretlen személy pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértési ügyében” rendelte be a Nemzeti Adó – és Vámhivatal a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnökségét, írja a Népszava.
Kovács Gergely pártelnök szerint a Soros-pénzek miatt vették elő őket. A viccpárt Soros György fejével készített tízezresre hajazó álbankót.

Kovács a lapnak elmondta, hogy :"viszonylag sokat, körülbelül százezret osztogattunk szét, sőt el is adtunk belőle jó párat. Mielőtt elkezdtük az akciót, megkérdeztünk egy ügyvédet."

forrás:/444/

Friss: Úgy tűnik, mehetünk a NAV-hoz a Sorospénzek miatt. Ez ugye az a pénz, amit kormányunk is rendszeresen emleget, amit Soros György küld a magyar ellenzéknek, hogy ebből finanszírozzuk az illegális bevándorlást, az MKKP pedig vállalta a disztribúciót.

Érdekesség, hogy Vaterán a 20 000-es még ugyan nem, de az 500-as Sorosbankó már értékesebb a forintnál, 800 forintért lehet beszerezni. Szóval ez egy ilyen furcsa pénz, aminek a forinthoz mért árfolyama attól függ, hogy mekkora címletről van szó.

forrás:/ketfarkukutya.mkkp/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák