+ A | - a | Visszaállít
2018. okt.
15
  A rendőrség a Kutyapárton keresi a Basky nevű természetes személyt
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: Róza
Szabálysértés miatt keresi a rendőrség azt a vandált, aki 2018. június 30-án az I. kerületi Hatytú utca-Erőd utca kereszteződésében a járda aszfaltjára festett egy zebrát. Mármint egy négylábú, patást ábrázoló rajzot fújt az aszfaltra, mindannyiunk szépen gondozott közös tulajdonára egy útkereszteződésben, ahova az illetékes hatóságok nem festettek semmit, magyarán nincs zebra, amin a járókelők biztonságosan átkelhetnének az autósok előtt.

A rendőrség a minap levélben fordult a Magyar Kétfargú Kutya Párthoz, amiben azt írták, hogy "internetes adatgyűjtés során megállapítást nyert", hogy a zebráról (állat, mert a gyalogátkelőről nem lehet, mert az nincs) készült kép a párt oldalán szerepel.

Mivel a képet "Basky" (baszki) jegyezte, az interneten feltöltött kép megjegyzésében pedig az van, hogy "Magyar Kétfarkú Kutyapárt Basky volt!", a hatóságok most az MKKP-t kérték, hogy legyenek szívesek "a "basky" nevű természetes személy adatait, elérhetőségeit hatóságom rendelkezésére bocsátani".


Basky kb.170 cm magas, sovány testalkatú, különös ismertetőjegye: nem ismerjük.
Vagy lehet hogy ő az a csávó, akit múltkor hátulról láttunk, épp elmenni sörért, aztán nem jött vissza?
Ennél kulturáltabban nem tudtuk közölni, hogy kéne ide egy zebra.

Az MKKP a Facebookon közzétett válaszában tréfásnak szánt személyleírást adott Baskyról, illetve feltöltött egy "Je suis Basky" profilképmódosítót, amivel mindenki kedvére módosíthatja a profilképét, már amennyiben kedve szerint arra módosítaná, hogy legyen rajta egy "Je suis Basky" felirat. (Via HVG)


forrás:/444.hu/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák
---
.
---