+ A | - a | Visszaállít
2017. júl.
28
  Chupacabra fenyegeti a házi kedvenceket Kaliforniában
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: Róza

A dél-kaliforniai Riverside egyik lakóközössége azt állítja, hogy látták a legendás chupacabrát (ejtsd: csupakabra), és a lény a házi kedvenceikre leselkedett, írja a Huffington Post.

Az egyik „szemtanú", Cary Shuker azt mesélte a Press-Enterprise riporterének, hogy elkergetett egy csupasz élőlényt a Riverside-ban lévő otthona közeléből. Úgy írta le a lényt, hogy legalább 60 centiméterrel hosszabb volt, mint a „legnagyobb prérifarkas, amit valaha látott", és a farka olyan volt, mint a patkányé.

Az élőlény visszamorgott és vicsorgott rá, állította Shuker.
„Biztos dühös volt rám" – mesélte az újságnak. „Elloptam a reggelijét. Éppen a macskámra vadászott."

A Press-Enterprise még három helybélit talált, aki szintén azt állították, hogy látták az élőlényt, és aggódnak, hogy megölheti a házi kedvenceiket, sőt akár megtámadhat valakit, aki az utcán sétál.


A szakértő szerint kutyaféle lehet a lény
A megkérdezett szakértő azonban kijelentette, hogy a lény biztos nem a mitikus chupacabra vagy „kecskeszívó", amely az állítások szerint az állatok körül ólálkodik és kiszívja a vérüket.

Loren Coleman, a maine-i Nemzetközi Kriptozoológiai Múzeum igazgatója elmondta valószínűleg nagyon rühes (ettől szinte teljesen kihullhat az állat szőre) prérifarkasról vagy valami hasonló hétköznapi állatról van szó.

Az emberek fogékonyak a rejtélyekre
„Az eddigi DNS-vizsgálatok eredményei 100 százalékban azt bizonyították, hogy az ilyen észlelt állatok a kutyafélékhez (prérifarkasok, rókák, kutyák, vörös farkasok) tartoztak, és általában rühesek voltak" – mondta Coleman.


„Az emberek hajlamosak a kutyaszerű, de szokatlanul kinéző állatokat chupacabráknak felcímkézni, mert szeretik a rejtélyeket, és manapság divatos így tenni" – tette hozzá Coleman.

foorás:/origo.hu/


kapcsolódó: El Chupacabra, a vérszí­vó Katt ide!
Chupacabrát ölt meg egy farmer? Katt ide!
Ismeretlen vérszí­vó szörnytől retteg Dél-Amerika Katt ide!


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák