+ A | - a | Visszaállít
2017. máj.
20
  Norbi update - a nagy átverés
Kategória: Életmód - Közzétette: Róza
Nem bírta tovább nézni Dr. Patay Gábor, hogy Norbi milyen módon veri át szerinte a jóhiszemű embereket! Ezért egy írást tett közzé facebook profilján, ahol részletesen tudományos érvekkel próbálja bebizonyítani állítását!
Hogy miért gusztustalan, amit csinálsz, Norbi? Összefoglalom, hogy ne kelljen sokat olvasnod. Takarmány forgalmazóként 1. vagy ennyire tudatlan vagy, ami veszélyes 2. vagy ennyire gátlástalan, ami elgondolkodtató.


A többivel ne vesződj, mert innentől kezdve érvelni fogok. Korunk népbetegsége nem az elhízás. A súlytöbblet ugyanis önmagában nem betegség. Azt az állatvilágban is felfedezhetjük, sok esetben a túlélés záloga. De! Ez célszerű, átmeneti és minőségi tápanyag bevitellel történik. Mint a medvéknél. Nem okoz patológiás elváltozást, legfeljebb lustaságot, ami az állatoknál csökkenti az élelem utáni hajszát, növeli a lebontást és tadammmm: lefogynak. Van ugyanakkor a kóros súlytöbblet, ami életet veszélyeztet. Ez jellemzi az emberek jelentős részét. És része a "metabolikus szindróma" elnevezésű csodának.

Tehát nem oka, csak az egyik velejárója. A betegséget pedig a nem megfelelő alapanyag bevitele idézi elő. A tápanyag nélküli kalória. Sőt, a kalória nélküli moslék.

"Megszabadítottál sok embert a cukortól, hogy nagyobb függőségbe taszítsd őket..."

Az ipari hulladék. Na itt jön képbe az Update1. A fentiek egyik formája a mesterséges cukrot tartalmazó élelmiszer. Az, amiben diszacharidok vagy glükóz-fruktóz szirup van. Kristálycukor. Porcukor. Ezt az egy mondatot értetted meg az egészből, ebben biztos vagyok. És azt, hogy az édes íz átmeneti jó érzést kelt, hozzászokáshoz vezet és nagyon komoly egészségügyi kockázatot rejt. Erre épül a babavárad, mely azt hirdeti, hogy büntetlenül ehet mindenki édeset, mert te, a kereszteslovag, akit mindenki támad, megvéded az embereket, és te, csak te tudod a megoldást: együnk édesítőszert. És ostoba emberek hada hallgatja, miközben elsőként tönkremegy a bőrük, begyulladnak a beleik és minőségileg éheznek. De hát kit érdekel, ha közben lefogynak?! A károkért sem te felelsz, hiszen te csak a vezér vagy. A sötétek közt a rendőr a király. Honnan ilyen ismerős ez? Most látom, közben Brüsszel is aluszik...

A pszichoaktív szerek olyan anyagok, amelyek megváltoztatják az idegrendszer működését, függővé tesznek. Mint a fruktóz a cukorban. Ezt jól látod. És bámulatos képességgel sikerült ezt egy olyan csoportra cserélni, amely ennél is nagyobb függőséget okoz: az édesítőszerekre. Ja, hogy közben már van néhány kísérlet, ahol rövid távon is rákos elfajulást okoznak? Na és?! Nem hízlal! Igaz, 2-3 évente emelni kell majd a dózist a termékekben, dehát filléres cucc! És kajálják, hisszen függővé tesz. Még a cukornál is jobban, mert a függőséget már az idegrendszer útján fejti ki. Bámulatos. Igazi rohadék vagy! A történet másik szála már nem terjedt tovább az idegrostjaidon. Blokkolta valami. Mert az arról szólt, hogy az ipari élelmiszer gyulladást okoz a szervezetben. Hosszan tartóan. És hiába van benne kalória, ha valódi tápanyagot nem tartalmaz. Lefordítom: megszabadítottál sok embert a cukortól, hogy nagyobb függőségbe taszítsd őket. És ezzel egy időben még az élelmiszerüket is elvetted! Nem cukroznak semmit, édesített, nulla értékű mocskon éheznek. Egyre több a beteg. Már miattad is. Felelős vagy érte!


forrás:/tudathalo/


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák