+ A | - a | Visszaállít
2017. jan.
09
  Hétéves a paramoral...
Kategória: Hí­rek - Közzétette: Róza
szerző: nordi

Ezelőtt hét évvel, 2010 jan.9-én Alessysszel, Peetyvel és Latyooval, megunván a Gabee cenzurálását a paranormal.hu-n, dobbantottunk és új portált indítottunk paramoral.eu cimmel. Teltek az évek, az adminok jöttek, mentek, az oldal többször is az eltünés határán volt. A különböző szolgáltatók nem igazán szerették a stílusunkat, de Ernő, aki a mai napig is a webmesterünk mindig megmentette az oldalt és talált másik szolgáltatót... de ezekkel nem untatok tovább senkit, hiszen a történetünkről szinte mindent megtaláltok a kapcsolódó cikkekben.

Szóval, teltek az évek, igényesebbek lettünk és igyekeztünk kiszűrni a hoaxokat, de igy is volt néhány kamu hír, aminek mi is felültünk. A jó hír az, hogy a hét év elteltével sem kerültünk fel a kamuhírek-kamuoldalak listájára...
Ma beléptünk a 8-ik életévünkbe és a 7252 főoldalon megjelent cikk után bátran kijelenthetjük: - túl vagyunk a gyermekkorunkon és az ezzel járó gyermekbetegségeken is, amelyeket szerencsésen kihevertünk.

Hogyan?...tovább!

Az előző években, év vége táján megkérdeztük olvasóinkat, hogy milyen kategóriákból szeretnének többet látni az oldalon... volt is mindenféle kivánság melyek alapján állandóan módositottuk az oldalon megjelenő cikkek összetételét.
A leggyakoribb kivánságot (hiteles ufóhirek) nem tudjuk teljesiteni, de szemezgetünk a különböző médiákban megjelenő hihetőnek tűnő hirek között... persze az, hogy valódi vagy hoax, mindig vitákat szül, amelyekből igyekszünk kimaradni.

Csak két hiteles ufófelvételünk van amiről tudjuk biztosan, hogy autentikus és nem manipulált: - az egyiket Ernő fényképezte: Ufo Királydaróc felett? Katt ide!

A " legkeményebb" adminunk, Picike szerkesztés közben

- a másikat mi másoltunk le a kapnikbányai Aleka fényképezőgépéről: lásd a hozzászólásokat is Katt ide!, na meg a beszámolót Katt ide! Azt viszont a mai napig sem tudjuk, mit látunk, ime : video_kapnik.mp4

Ami biztos: továbbra is itt leszünk, igyekszünk a tudomány és a csillagászat eredményeiről minél hitelesebben beszámolni, becsempészünk egy kis humort (az ufókról sem feledkezünk meg), kiröhögjük a politikusokat, támogatjuk az autonómiát, néha filózunk ezotérikus dolgokról, összeveszünk a régi szolgáltatóinkkal, majd újakat keresünk (és azokkal is összeveszünk), lázadozunk és megbékélünk, de alapjában véve, megtartjuk a jelenlegi profilunkat.
Hamár kiléptünk a gyermekkorból a kamaszkorba, lázadó kamszhoz méltóan komolyan vesszünk magunkat, némi arroganciával megpróbálunk a legjobbnak látszani és igyekszünk fiatalosnak és vidamnak maradni és persze, AZ ER(n)Ő LEGYEN MINDIG VELÜNK!...természetesen.

Na, ezen is túl vagyok ...kész a szülinapi köszöntő... aki pedig többet akar tudni rólunk, olvassa el a kapcsolódó cikkeket. Kellemes böngészést kivánok minden kedves olvasónknak !

(paramoral)


kapcsolódó: Milyen lesz a paramoral 2016- ban... Katt ide!
Milyen lesz/legyen a paramoral 2014-ben ? Katt ide!
Itt vagyunk...mert másként nem tehetünk - három éves a paramoral Katt ide!
Kiköltözünk Európából – avagy van-e élet Európán kí­vül ?... Katt ide!
Irány Amerika és költözés teljes gőzzel Katt ide!
A háttérhatalom csatát nyert - de a háború folytatódik (72 hozzászólás) Katt ide!
Támadás a paramoral ellen, avagy kik is azok az illuminátusok?(lásd a hozzászolásokat) Katt ide!


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák