+ A | - a | Visszaállít
2016. jan.
15
  Mohamed migráns álma
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi


szerző: Batár Zsolt Botond

Hosszú út után nagy nehezen megérkezett Szíriából Mohamed migráns, a kölni állomás mellett guggolt és tökmagot köpködött a csorba fogai között a járdára.
Ekkor hirtelen megjelent egy angyal.
-A szocialista-liberális angyal vagyok és azért jöttem, hogy teljesítsem három kívánságodat.
-Mohamed alig tudott szóhoz jutni a meglepetéstől. de kipróbálta, hogy igaz-e, amit hallott.
-Nézd milyen rossz fogaim vannak. Szeretném, ha meglenne az összes, és hibátlanul.
Még be sem tudta fejezni a mondanivalóját, azonnal érvénybe lépett a menekülteket védő és megsegítő törvény, ami kimondja az ingyenes szociális ellátást, és Mohamednek máris gyönyörű hófehér fogsora lett, ami úgy csillogott, akár egy Hollywood-i filmsztár.


Erre Mohamed azt mondja: -Vágyakozok a négy feleségem, és a 15 gyermekem után, valamint a szüleim és testvéreim után is valamint a feleségeim szülei és testvérei után is...Szeretném, ha mind együtt laknánk egy szép nagy luxus villában és legyen rengeteg pénzünk.
Még el sem mondta Mohamed és máris egy gyönyörű villában találta magát.Körülötte az összes rokonai mind boldogan és gazdagon.Az asztalon egy kivonatot talált, amely a bevándorlók családjainak egyesítési jogairól szólt, valamint a segélyezésekről, és tele volt banki csekkekkel és a pénzhez való jutás magyarázataival, valamint a külföldiek segélyezési javainak megszerzési menetével . A ház teljesen be volt bútorozva és teljesen fel volt szerelve elektromos gépekkel, ami megfelelt annak a törvénynek, amely előírja az idegen bevándorlók háztartási segélyezéseit.

Mohamed annyira boldog és megelégedett volt, hogy nem is tudta, hogy mit is kérjen nagy hirtelen harmadiknak az angyaltól.


Majd eszébe jutott a nagy álma: -Szeretnék én is egy igazi német lenni, és nem kizárólag csak állampolgárként. Szeretnék én is szőke, kék szemű lenni, mint az igazi németek, és a nevem ne Mohamed legyen, hanem Fritz Schultz.
-Még be sem fejezte a mondatot máris ott találta magát a kölni állomáson guggolva, és tökmagot köpködve a foghíjas szájával.

Elképedve kérdezte meg a szocialista-liberális angyalt: -Mi történt???
Az angyal ezt válaszolta: -Nem szégyelli magát Schultz úr...??? Itt guggol és az államtól várja a segítséget..???
Nem kaphat segélyt. Egyedül kell megoldania a jövőjére nézve minden anyagi gondját..!!!!
Szedje össze magát, és menjen el dolgozni minél hamarabb...!!!
Így hogyan tudjuk segíteni a szerencsétlen migránsokat, ha maguk nem dolgoznak...???
Schultz ijedten kérdezte: -És azután mi történik velem..???
-Azt majd meglátjuk, de először térjen át az iszlám hitre...!!!!

forrás:/batarzsolt.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák
.....
.
-