+ A | - a | Visszaállít
2016. jan.
09
  UFO-akták: Hil­lary Clin­ton fel­tárja a tit­ko­kat
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
Ő lehet Ame­rika első női el­nöke, és ő lehet az is, aki kiáll majd a világ elé, és el­mondja, mit is ku­tat­nak va­ló­já­ban az 51-es kör­zet­ként is­mert, szi­go­rúan tit­kos ne­va­dai bá­zi­son. Vajon csak a sza­va­za­tok ma­xi­ma­li­zá­lása volt a célja Hil­larynek, ami­kor ki­je­len­tette: le­het­sé­ges­nek tartja, hogy jár­tak már ná­lunk föl­dön­kí­vü­liek, vagy pedig tud va­la­mit, amit hét­köz­napi ha­landó eddig csak a kü­lön­böző ta­lál­ga­tá­sok­ból sejt­he­tett.

Csak pár éve ismerte el hivatalosan az amerikai kormányzat, hogy tényleg létezik az 51-es körzet. Mostanában pedig azt kommunikálják, hogy ott új típusú repülőgépekkel folytatnak titkos kísérleteket. Ám az egyik, korábban a bázison dolgozó mérnök, Boyd Bushmanhalála előtt videoüzenetben vallotta be, hogy földönkívüli technológiákat használnak a fejlesztésekhez. Az üzenetben foglaltakat persze cáfolták, ám most Hillary Clinton valami szokatlant mondott - írja a Mirror.

Hillary megmutatja világnak, amit eddig titkoltak.A demokrata párti elnökjelöltségért küzdő volt külügyminiszter New Hampshire-i kampánykörútján egy helyi lapnak azt nyilatkozta: lehetségesnek tartja, hogy jártak már földönkívüliek a bolygónkon, és ha ő lesz az Egyesült Államok következő elnöke, akkor nyilvánosságra hozza a még mindig titkosított UFO-aktákat, és annak is a végére jár, hogy mi folyik az 51-es körzetben.

Hogy mindez csak az UFO-hívőknek szóló tréfás mondat volt, vagy Hillary tényleg tud valamit, azt csak találgathatjuk.
Mindenesetre a politikusnő férje, Bill Clinton volt már az ország elnöke, és ő cáfolta, hogy az 51-es körzetben földönkívüliek lennének.

Ezzel szemben az is tény, hogy Hillary kampányfőnöke, John Podesta még korábbi pozíciójában, Obama elnök főtanácsadójaként is szerette volna elérni, hogy oldják fel a titkosítás alól az UFO-aktákat, hogy az amerikaiak szembesüljenek a teljes igazsággal.

Vajon mit szól a földönkívüli fejleményekhez a másik oldal lehetséges elnökjelöltje, Donald Trump? Neki most már, hogy tartsa a lépést Hillaryvel, minimum egy igazi ET-t kell felmutatnia...

forrás:/ripost/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák
.....
.
-