+ A | - a | Visszaállít
2016. jan.
09
  Vadászat
Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo) - Közzétette: nordi
szerző: Wong Hu Li

Az írás részlet a szerző az Emborgia és az idegenek című , most készülő sci-fi regényéből. Igérete szerin több részletet is a rendelkezésükre bocsát , tehát mi vagyunk az elsők akik bepillanthatunk az iró mühelytitkaiba és elsőkként olvashatunk Emborgia varázslatos és izgalmas világáról (nordi)

- A vihar szeme , fél órán órán belüll ide ér akkor szélcsend lesz és az elektromos tevékenység is megszünik , be tud majd mérni a hajó ! – mondta Tikka
- Milyen jó , hogy ennyi tudós van itt , legalább okosan halunk meg – mondta cinikusan Mirrord
- Hát jobb mint hülyén – replikázott a lány - esetleg ha elindulunk veszekedés helyett akkor jobbak az esélyeink - mondta a kínai
Mirrke , nyugodtan dorombolt gazdája hátán , Konc , elrepült felderíteni a terepet , hiszen a térkép a nyugalmi állapotot mutatta , azóta már néhány szikla , fa út átrendeződött a viharban.
- Javaslom , hogy az állatokat kövessük a tisztás felé , ne a térképet , ugyan is van jó pár út akadály.
Megkönnyebbült sóhaj , szakad fel mindenkiből. Hiszen pont ezen gondolkoztak.

Most hálásak voltak a lány , különleges hibájáért és megkönnyebbülten felnevettek !
- No igen , még mindig az ősi módszerek a bajban a technika korában ! – mondta Mirrord
A vadász elraktározta emlékezetében a jelenetet , amikor az egymással bizalmatlan és ellenséges emberek , találtak egy közös megértési pontot ! Valahogy hirtelen csapatként dolgoztak együtt az ellenfelek . Bár kialakult egy vita arról ki menjen elöl.
- Én megyek elöl , az én állataim mutatják az utat , én vagyok kapcsolatban velük ! – mondta a lány
- Nem ! Én megyek elöl , az interfacet is zavarja a vihar , nem biztos , hogy tudod a kapcsolatot tartani ! Én vadász vagyok , lételemem a vadon , és lehetnek veszélyes állatok is !
- Modern vadász vagy , te is a térképre és műszerekre támaszkodsz , amiket szintén zavar a vihar ! Az én állataim hagyományos képzést is kaptak , nem csak interfacevel tartom a kapcsolatot velük ! Én megyek elöl !
- Ne vitatkozz vele, felesleges ! Mindig eléri amit akar és mindig azt teszi amit akar ! – mondta Jan
- Ez a szexre is igaz ? – kérdezte kaján mosollyal a vadász
ÁÁÁÁÁllj , kössünk kompromisszumot ! Én megyek elöl , az állataimra támaszkodva , mögöttem a vadász éles fegyverrel , mert vannak itt vad állatok is Mirrordon kívűl ! – nevetett a lány – a sort Jan zárja és támogatja Mirrordot és ellátja fájdalomcsillapítóval ! Legelöl a sólyom repül felderíti a terepet , a kutyum meg tudja állapítani biztonságos e számunkra . Jan képes , a leghátsóbb szándékot is érzékelni és gumipók teste elhárítja , mielőtt mi észrevennénk ! Szóval a 2 legerősebb , és "legelkényeztett " tudós , védi majd a ti önhitt feneketeket !
- A macskád mit csinál közben ? -kérdezi Mirrord aki nem tudja kihagyni a gonoszkodásra az alkalmat
-Megnyugtatja az idegeimet , hogy ne tépjelek cafatokra a hülye beszólásaidért expasas !

(paramoral)

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák
.....
.
-