+ A | - a | Visszaállít
2019. dec.
21
  Milyen lesz/legyen a paramoral. eu oldala 2020 után ?...
Kategória: Hí­rek - Közzétette: nordi
szerző:nordi

Januárban betölti a tizedik évét az oldal. Ennyi idő után mar nagykorúnak számítunk hiszen az elmúlt években rengeteg tapasztalatra tettünk szert amit jó lenne hasznosítani a következő években.Tehát automatikusan feltevődik a nagy kérdés: Hogyan tovább ?...
Ami a legfontosabb: Új oldalon új logóval indulunk január elejétől, de megtartjuk az átjárhatóságot a jelenlegi oldal (ami archívumként fog működni) és a régebbi oldalak között, a főmenün keresztül anélkül hogy az oldalak tartalma megváltozna.


Elsősorban nézzük mi nem változik: - az oldal továbbra is reklámmentes és politikamentes marad, nem küldünk hírleveleket, nem helyezünk el "cookikat"a gépeden, nem cenzúrázunk, és nem moderáljuk a bejegyzéseket sem (de azért mellőzzétek a trágárságokat és a helyesírási hibákat)
Ha valakivel mégis bajunk támad azt személyesen megkeressük és átrugdossuk egy párhuzamos dimenzióba.
Igyekszünk kiszűrni a kamuhíreket (ami nem lesz könnyű) de az érdekesebb de bizonytalan forrásból származó dolgokat a "hogy mik vannak" vagy az "egyéb őrültségek" kategóriában közöljük
A politikai véleményeket a "köpködőbe" irjátok ezért van ez a fórum. Az oldallal és a cikkekkel kapcsolatos dolgokat megírhatjátok az üzenőfalon vagy itt, közvetlenül a cikkek után.

Ami változik: Könnyebb lesz elérni a fórumokat (egyetlen kattintással) egy bevezető oldalról, ahol leírjuk mit tartalmaznak a fórumok (ha valaki egy témáról új fórumot akar nyitni szóljon és a kívánt kategóriában új fórumot nyitok neki )

A hírkategóriák száma is kevesebb lesz, az emotikonok is megritkulnak. A hitelesség megtartása mellett igyekszünk több humort hozni a az oldalra.(nem a viccekre gondolunk hanem a humorosabb sztorikra.)
Lesz egy új böngésző a főmenüben ami segít a cikkek vagy hozzászólások keresésében egy megadott kulcszó megadásával az archívum oldalain is.

Amit nem tudunk: Az "életmód" kategóriában megosztó volt a Kiraly Eszter és Karafiáth Orsolya közölt cikkei. (erről is várjuk a véleményeket akár itt akár a facebookon)
Az autonómia kategória sem érte el a kívánt érdeklődést és úgy néz ki megszűnik mint kategória (a fontosabb autonómia törekvések eredményeiről viszont hírt adunk az "egyebek" kategóriában.
Egy másik dolog az idegenek meg az UFO-k létezése (legalábbis mi hiszünk bennük) és ebben a témában szeretnénk
több cikket megjelentetni, de nagyon sok a kamu és a mai videó technikák mellett nagyon nehéz kiszűrni a kamuvideókat (ebben is várjuk a segítségeteket és a saját észlelések leírását)Az új oldal új (kicsit formabontó és kicsit komolytalan) logóterve

Valószínűleg az új logó sem nyeri el mindenkinek a tetszését (ha kell kicseréljük) erről is várjuk a véleményeteket.
A véleményetek segít abban, hogy az oldal színvonalasabb legyen és jobban kielégítse az olvasók igényét, ezért minden jelzésre odafigyelünk (de ne feledjétek a paramoral nem kívánságműsor )
Elérhetőségek: itt az üzenőfalon a tagoknak, a többiek pedig a paramoral facebook oldalán, vagy a Nordi Nordimpex FB-os profilon (akár priviben is)
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon