+ A | - a | Visszaállít
2019. nov.
22
  Exkluzív konferencia az aranylemezekről
Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo) - Közzétette: nordi
szerző: Prusi

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a Magyarországon először megrendezendő exkluzív aranylemez-konferenciára, 2020. április 18-án 10 és 17 óra között a KMO Művelődési Központban, a Meridián Csoport szervezésében!
Az ország különböző pontjairól és külföldről is érkeznek kutatók a rendezvényre. Előadásaikban bemutatják legújabb kutatásaik eredményeit a több ezer éves és az újkori aranylemezekkel kapcsolatosan. Szó lesz az aranylemezek hitelességéről, a rájuk vésett tudásanyagról, a szíriuszi és földi ősrovások összehasonlításáról, a lemezek és a földönkívüliek kapcsolatáról, illetve bemutatásra kerül a Tayos-barlangból származó, jelenleg Buenos Airesben őrzött aranyozott lemez is
Az előadássorozat után a kutatók egy asztalhoz ülnek, és beszélgetnek a terepen szerzett tapasztalataikról, így a konferencia résztvevői bepillanthatnak munkájuk kulisszatitkaiba. Az előadók eszmét cserélnek az aranylemezek jelentőségéről, a lemezeken rejlő kozmikus tudásanyag átadásának fontosságáról. Az interaktív kerekasztal-beszélgetés közben a nézők is tehetnek fel kérdéseket.

forrás:/prusi.blog/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon