+ A | - a | Visszaállít
2019. okt.
18
  Tíz évig egy pincében várta a világvégét egy holland család
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: nordi
A rendőrség az ország keleti részén fekvő Ruinerwold egy eldugott családi gazdaságának pincéjében bukkant rá a családra - közölték kedden sajtótájékoztatón. A holland rádió híradása szerint a férfi és hat 16-25 év közötti gyermeke a világ végét várta a pincében.
A közeli fogadó tulajdonosa hétfőn riasztotta a rendőrséget, amikor egy rémült fiatal férfivel találkozott, aki elmondta neki, hogy már kilenc éve nem volt kinn a pincéből. "Közölte, hogy megszökött és segítségre van szüksége" - mondta a fogadós.
A világvégére várva mintegy tíz évig élt egy pincében a világtól elzárva egy holland férfi hat gyermekével.

A rendőrség a farmon hat embert talált, akiket gondozásba vett - közölte a testület szóvivője. Arról nem szólt, milyen állapotba találták meg őket, és milyen körülmények között éltek a pincében, mondván még teljes erővel folyik a nyomozás. Elmondta, azt is, hogy őrizetbe vettek egy 58 éves férfitt, aki nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal.

Holland médiaértesülések szerint a farmon lévő ház szobájának szekrénye mögött találtak rá a rendőrök egy lépcsőre, amely a pincébe vezetett, ahol az apa és a gyerekek éltek. Azt nem tudni, hogy anyjuk hol lehet.

A helyieket sokkolták a történtek. Újságíróknak elmondták, hogy a farmon mindig csak egy férfit láttak, nem is tudták, hogy van családja. A farm a településtől mintegy 200 méterre, egy fás terület mögött fekszik. A sajtójelentések szerint egy nagy veteményes kert található rajta és kecskék is legelnek ott, ami lehetővé tehette a család önellátását éveken keresztül.

forrás:/MTI/

kapcsolódó: Nyakunkon az újabb világvége Katt ide!
Tartós tejet már ne vegyél, január 22-én itt a világvége! Katt ide!
Ezért nem volt világvége: Módosított a jóslatán az önjelölt próféta Katt ide!
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon