+ A | - a | Visszaállít
2019. júl.
27
  Gondolatok a Holdraszállásról
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
Számtalan elméletet és ellen-elméletet hallhattunk már az amerikai Holdraszállás megtörténtéről és annak cáfolatáról is. Ha a hivatalos elméletet el is hisszük, tény, hogy valamilyen ok miatt soha többé nem tértünk vissza a Holdra.Az is okkal kérdezhető meg, hogy - már csak a presztízs miatt is, de - Hogyan lehetséges -, hogy az oroszok azután soha nem próbáltak (hivatalosan) eljutni és leszállni a Holdon... Miért nem?
A tudomány nem egy olyan dolog, hogy ha második lettem a versenyben, akkor dacos kölyök módjára abbahagyom a próbálkozást és soha többé nem akarok eljutni oda! Nem! Ez kizárt! Más ok kell legyen emögött... !
1. Vagy az, hogy soha senki nem jutott el a Holdra és tényleg Stanley Kubrick volt, aki elkészítette a CIA és a NASA számára a hamis Holdraszállás felvételeit, amivel a 60-as évek végére az űrversenyt 'papíron' meg lehetett nyerni.

2. Vagy a másik, de sokkal kézenfekvőbb verzió, hogy az egész bolygóközi utazás kérdését áthelyezték a fennálló TITKOS Katonai Űrkomplexum Programokba teljes hírzárlat mellett és javában folytak a kutatások tovább. Nem csak a Holdra, de a Marsra is.
De már titokban a nagy nyilvánosság kizárásával.

3. A harmadik ok, amit sokan feltételeznek:
(A másodikból következik), azaz odamentünk, de olyat láttak az űrhajósok, amit már lehetetlen megosztani a Föld lakosságával, hiszen az a fennálló világrendet és a hatalom fenntartóit is fenyegetné:

Odamentünk a Holdra, de "ott már mások voltak", azaz szembesülnünk kellett azzal, hogy a világűr (ahogy sejtettük is) különböző, más galaxisokból, naprendszerekből érkező fajoktól hemzseg és ők jelen vannak már a Holdon is, ahogy ősibb időkben jelen voltak a Földön is, hiszen részt vettek a Genezisben és nagyon sok tudást alapoztak meg a bolygón...

Ezt a történetet órákig tudnám tovább folytatni....
de most szigorúan a tényekre hagyatkozva a hírt közlöm, miszerint:

A NASA-nak elege lett a Holdraszállás körüli, az Apollo 11 útját körbelengő összeesküvés-elméletekből, melyek azzal vádolják a NASA-t, hogy (még ha) ki is jutottunk a világűrbe és Hold körüli pályára, soha nem szálltunk le a Holdon.
A NASA most azzal próbál meg egyszer s mindekorra bizonyítékot letenni az asztalra, hogy 10 ezer fotót hozott nyilvánosságra, amit az úton, illetve a Holdon készítettek.

forrás:/VilagHelyzete/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon