+ A | - a | Visszaállít
2019. júl.
20
  Engem is klónoztak az idegenek...
Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo) - Közzétette: nordi
Fekete Zsolt „Vizuális történetmesélő”

Szilveszterkor ufót láttam az égen. Leszállt a kertünk végében, és fura kis szerzetek léptek ki belőle, olyan gülü szemekkel.Megkérdezték telepatikus úton, nincs-e kedvem velük tartani egy kis bolygóközi utazásra. Velük van Michael Jackson, Elvis Presley, és néha Pataki Attila is.
Érthetően elmagyaráztam nekik, hogy reggel mennem kell dolgozni, így aztán vettek tőlem egy kis DNS-t, és tovább repültek a sötét égen, a Hold irányába.
Én akkor nem kérdeztem, ők meg nem mondták meg, mire kell nekik a DNS-em

Tegnap egy hologramos üzenetet várt otthon. Az idegeneknek sikerült engem klónozniuk, és ufó-lányok hordták ki az ottani „engem” illetve „minket.”
Az üzenet szerint az első eresztés jól sikerült, szépen fejlődünk! Mutatták is azokat az izéket. Aranyosak, csak randák, nem úgy, mint én!

Megkérdeztem tőlük telepatikus úton: „Lehetséges-e, hogy véletlenül elcserélték a DNS-t, mivel itt a földön is szoktak összekeverni újszülötteket.
Azt válaszolták hangokkal a fejemben: „Azért, annyira ne legyek már elszállva magamtól! Ha tetszik, ha nem, azok az izék mind tőlem vannak!”

Azt is mondták még, hogy kezdenek kifogyni a cuccból, ezért hamarosan újra meglátogatnak.
Italt öntöttem a poharamba, rágyújtottam, és örömmel konstatáltam: apa lettem!

forrás:/fb/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon