+ A | - a | Visszaállít
2019. máj.
04
  Nincs halál: Mindenki túléli a fizikai test halálát: a kvantumfizika bizonyítja?
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
A legfrissebb kutatások reményt adhatnak a gyászolóknak: egyre biztosabb, hogy van valami a halál után. A lélek nem vész el, csak energiává alakul és a kozmosszal egyesül?
A tudomány előtt eleinte tabu volt, a múlt században pedig még kész rejtély, hogy pontosan mi is történik a test halála után az emberrel.Meghalunk, nincs többé létezés, és egy végtelennek ható “semmi” követezik – ez volt a nézőpont hosszú időn át.


Azonban ma a tudomány olyan bizonyítékok birtokában van már, ami mindezt megcáfolja.
Neves idegsebészek, neurológus szakemberek állítják egybehangzóan, hogy a halál nem a vég, sőt, valószínűleg a kezdete. Hogy minek? Valami másnak, egy másfajta, kevésbé anyagi létezésnek egy másik síkon.A minket körülvevő kozmosz ugyanis rezeg, ezt a húrelmélet is bizonyítja a kvantumfizika szintjén

Legalábbis a legvakmerőbb elképzelések és teóriák azt mondják, hogy a tudat egyfajta energia formájában hagyja el a testet a kimúlás pillanatában.
Ezt követően ez az energiamassza visszatér a kozmoszba és eggyé olvad az abban áramló energiával.
A minket körülvevő kozmosz ugyanis rezeg, ezt a húrelmélet is bizonyítja a kvantumfizika szintjén.

Ott van a mikrotubulus, mint nemrég felfedezett, eddig a tudomány által nem ismert struktúra is az agyban.
Ezek a mikrotubulusok olyan aprók, hogy még az idegsejtek között is alig láthatók. A szakértők az elmúlt években fedezték fel őket, és hemzseg tőlük az agy.
Ezek a mikrobutulusok a feltételezések szerint kvantuminformációkat tárolhatnak, erre utal az is, hogy bizonyos elektromos és agyi aktivitást képesek produkálni.

A halálból visszatértek vallomásai mindig azonosak, és olyan dolgokat írnak le, amikre egyszerűen nem emlékezhettek volna a kórteremből, a műtéti ágyból, mert vagy agyhalottak voltak, vagy kómában voltak…Ennek ellenére orvosok beszélgetéseit, belátogató rokonokat idéztek fel kristálytisztán.

A kutatók elképzelései szerint a halálunkkor a mikrotubulusokban tárolt információ energiaként kiszabadul a testünkből, majd egy masszává áll össze.
Ekkor látjuk magunkat felülről, az élettelen testünk felett lebegve, észlelve a körülöttünk zajló eseményeket.

forrás: /Titokterminál/

kapcsolodó: Megmérték, milyen gyors a halál Katt ide!
Tudósok állítják: a lélek létezik és az univerzumba vándorol a halál után Katt ide!
Bizonyítékot találhattak a halál utáni életre Katt ide!
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon