+ A | - a | Visszaállít
2019. jan.
10
  Nem pálya, autópálya
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: nordi
szerző: béel

Ilyen nincs: sötétbe borult egy nemrég átadott autópálya-szakasz, mert ellopták a kábeleket az A3-as autópálya bukaresti bevezető szakaszán.
Alig adták át az A3-as autópálya bevezető szakaszát Bukarestben – ez köti össze a román fővárost a Ploieşti-re vezető sztrádával –, máris hihetetlen esemény miatt került be a hírekbe: a 6,5 kilométeres szakasz fele sötétségbe borult. Ellopták ugyanis a föld alatt húzódó rézkábeleket, amelyek a lámpaoszlopokhoz vezették az áramot.Sötétbe borult egy nemrég átadott autópálya-szakasz Bukarestben. (kép: foter.ro)

Az autópálya bevezető szakaszát december 14-én adták át, miután elkészült az utolsó 3 kilométeres rész. Ezen a frissen megépített szakaszon van is világítás – a régebben elkészült aszfaltcsíkon viszont koromsötétség uralkodik.
A közúti infrastruktúra üzemeltetésével megbízott társaság (CNAIR) illetékesei csak azután vették észre a lopást, hogy elindult a forgalom a szakaszon.

Alin Şerbănescu, a CNAIR szóvivője szerint egyelőre nem tudni pontosan, mikorra lesz ismét világosság, ugyanis vita zajlik az építővel, amely az utóbbi években a még hiányzó szakaszt építette, hogy ki a felelős a lopásért. A CNAIR szerint amikor elkezdték építeni a hiányzó szakaszt, a kábelek még megvoltak a már megépült részen, vagyis a kivitelező figyelmetlensége miatt történhetett a lopás. Az építő viszont ezt tagadja.

A világítást mindenképpen a CNAIR-nak kell helyreállítania, Alin Şerbănescu szerint erre leghamarabb hat hónap múlva kerül sor.

forrás:/foter.ro/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon