+ A | - a | Visszaállít
2018. okt.
28
  Lármafáknak őrtüzei ma este is fellobbannak
Kategória: Autonómia - Közzétette: Róza
Fújd, ne add fel, csiszold a szikrát, fogjon tüzet. Fújd , ha kell újra és újra, meg nem tántorodva, edzetten, keményen, amíg lángot kap a lármafa. Meggyúlt a tűz, ég, felcsap lángja, s a tűzvörös lángban millió apró szikra pattog szerte -széjjel a Kárpátmedence hegytetőin, Csillagösvényen, Hadak Útján. Fáklyaként világítson a zsarnokság sötétsége fölött, jogokat, emberi méltóságot, szabadságot szabad Székelyföldön, szabadságot, fajom, népem nemzetemnek , a szépségesen szép Kárpátmedencében, bárhol is vagyon, él a nagyvilágban, legyen végre szabadság, békesség, szomszéd, ember és embertársaid között, bajlátotta szülőföldeden.

Hallgass a szívedre:- Nézz a hegytetőkre, tűzlángja csap a magosságba, égnek a lármafák őrtüzei, légy egy égő szikra, a lángok szikrái között, egy apró csillagocska, légy ott ahol lenned kell, tedd azt amit tenned kell. Fogd a fáklyát, lángja világítsa a Világosságot a sötétség zsarnoksága felett.

Hallgass szívedre: Légy Főnixmadár, ha kell, amely a tűzben elégeti önmagát hamuvá válva, majd hamvaiból újra életre kel, feltámad, az örök lét a szabadság jelképét hordozván a végtelen mindenség, a világ felé.

Szent László szobrot avattak és őrtűzeket gyújtottak Háromszéken 2017. augusztus 17-én (fotó: Henning János, forrás: Maszol.ro)

Légy, ha kell istenségek kiváltsága, a hős, a titán Prométheusz, aki lángot lop az istenektől, hogy emberei között , faja, népe, nemzete között szétossza, fennen hirdetvén a Világosságot , fáklya fényeként beragyogja a szabadságot, emberi méltóságot.Több száz helyszínen gyújtottak őrtüzet Székelyföld autonómia jogát követelve (forrás:kepesujsag, 2015. október 29.)

Hallgass szívedre, gyújtsd az őrtüzek lángját, fogd a fáklyát, vidd, hord, add tovább lángját, fennen hirdesse, Székelyföldnek , az egész Kárpátmedencének szent szabadságát! Hadd égjenek a hegytetőkön az őrtüzek, hadd ébredjen a szunnyadó lélek, lármázzanak a lármafák, lobogjon fáklya fénye, fennen világítsanak , Isten segedelmével adassék elégtétel a történelem szörnyű bűnei felett.

forrás:/szekely info/

kapcsolódó: Őrtüzek fényénél fogadták el a székely autonómiakiáltványt Katt ide!
Lobbanjanak fel az őrtüzek Székelyföld autonómiájáért Katt ide!
Kivilágítják Székelyföld határait és a Partiumban is őrtüzek gyúlnak Katt ide!
Milyen messze világíthatnak az őrtüzek? Katt ide!
Az űrből is látható lesz Székelyföld Katt ide!
Szilágyi Zsolt: „Ne féljenek az erdélyi magyarok szabadságvágyától!” Katt ide!

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon