+ A | - a | Visszaállít
2018. okt.
03
  Valami nagyon nem stimmel a Holddal!
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: Róza


szerző: Körösztös György

A roppant sikeres Apolló-programot idő előtt kaszálták el, azóta sem járt ember égi kísérőnk felszínén, sőt, még csak meg sem közelítettük azt.

Mindenki arról beszél, hogy mennyire nem gazdaságos egy holdraszállás, de arról valamiért hallgatnak, hogy vajon miért nem szerveztek olyan expedíciókat, amik nem landolnának, hanem esetleg megkerülnék néhányszor a Holdat. Egy ilyen útra egy, a korabeli Apolló űrhajóknál nagyságrendekkel fejlettebb űrsikló is alkalmas lenne, de valami oknál fogva senki nem hajlandó megközelíteni a Föld apró kísérőjét.

Vélhetően azért, mert van ott valami, amit jobb, ha nem zavarunk és persze az sem baj, ha erről a valamiről az emberiség nagy része egyáltalán nem tud semmit.

Apollo 16, 1972 - Fényes tárcsa alakú objektum látható az űrhajós Charles Duke fölött, a holdfelületen (kép: NASA, forrás: telegraph.co.uk)

A Hold számos rejtély otthona, így sok-sok összeesküvés-elmélet központi témája. Nem csoda. Vannak, akik már azt is vitatják, hogy valaha járt ember a Holdon (nekik tanácsolom egy közepes erősségű távcső használatát és célozzák meg vele a leszállási zónákat, látni fogják az otthagyott tárgyakat), mások szerint viszont voltunk ott, ez kétségtelen, de valami olyasmibe futottunk bele, amire nem készülhettünk fel. Vagyis kiderült, hogy a Hold lakott égitest. Legalább részben.

Számos hivatalos NASA fényképet ismerünk, amiken megmagyarázhatatlan eredetű struktúrákat látni. Mesterséges objektumokról van szó. Ráadásul akadnak olyan képek, amiket maga a NASA retusált, egyes területeket szándékosan letakart, homályossá tett.

Nagyon súlyos kérdés, hogy ha nincs semmi rendkívüli a Holdon, akkor miért kellett ezeket a képeket ilyen módon cenzúrázni? Mi az, ami természetes eredetű, de mégsem láthatja az emberiség? Miért volt szükség egyes Hold-fotók retusálására? Ez az egymillió dolláros kérdés, amire jelenleg senki nem tud elfogadható magyarázatot adni.UFO vadászok felfedik az idegen bányászati műveletet a Holdon - a katonai ipari földönkívüli komplexum bizonyítása (forrás: ufonewshub.com)

Sok kutató szerint a Hold túlsó oldalán komplett városok találhatók, ahol idegen lények tíz- vagy akár százezrei élhetnek. Ilyen értelemben a Hold lehet a földönkívüli civilizáció egyik legfontosabb támaszpontja a Naprendszerben. Megdöbbentő képek szivárogtak ki annak idején erről a térségről, amiket egy, a Holdat megkerülő szonda készített.

Több tucat fénypont, szorosan egymás mellett, alakzatokba rendeződve. Az összkép épp olyan, mintha egy nagyvárosról készült volna egy űrbéli felvétel.

Vajon mi lehet az igazság, és mikor derül fény arra, hogy mi folyik a Holdon?

forrás:/Hihetetlen/

kapcsolódó: Azzal vádolják a NASA-t, hogy törli az idegen építményeket a Holdról készült fotóiról Katt ide!
A Hold sötét oldala: lerántjuk a leplet egy-két zavarba ejtő tényről Katt ide!
Meghökkentő dolgot állít egy tudós a Holdról, élet lehetett rajta Katt ide!
Nem köthetjük sorsunkat csak a Földhöz a NASA főnöke szerint Katt ide!
A NASA eladja a holdraszállás kameráját Katt ide!
Az oroszok is embert küldenek a Holdra Katt ide!
Mit keresnek a Hold sötét oldalán? Katt ide!

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon