+ A | - a | Visszaállít
2015. jún.
14
  Vonzz be minden jót az életedbe a júniusi újhold erejével!
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
Kivételes beavató energiák napja – 2015.Június 14.
Június 14-én délután egy Nap-Mars együttállás lesz az Égbolt egyik legszebb helyén: Nimród koronájánál, azaz "fej" csillaga felett! Ez a nap így egy kivételesen erős beavató nap. Különösen kedvez annak, hogy sorsunk királyává váljunk, azaz a belső királyság megszületésének misztikus pillanata.


A június 15-16-17-18. napjain pedig lényegében folytatódik a “koronázási misztérium”, mely különösen alkalmas arra, hogy tiszta szívből született vágyainkra, álmainkra fókuszáljunk, s azokat megteremtsük Nimród mágikus (beavató) erejével.
Így aki szeretné életét magasabb minőségbe emelni, aki szeretne sorsa urává – királyává – válni, az koncentráljon ebben a pár napban arra, amire szívből vágyik, s annak adjon energiát gondolatban (vagy tettekben) áldást kérve rá. Nagyon nagy teremtő erő van idén a Nimródi szent időszakban, mert most kivételesen a Nap nem egyedül halad el Nimród koronájánál, hanem az erőt és lendületet szimbolizáló Mars bolygóval együttállva!

Az ezt megelőző napokban (azaz már most is) viszont a Nap és a Mars előbb a Bika csillagkép szarvai között halad végig, amely lényegében a beavatást és a “koronázást” megelőző, azt előkészítő időszak.

Ez egyben a belső küzdelmek időszaka is, mely során elsősorban önmagunkat (és belső démonainkat) kell legyőzni!
A Mars nagy erőt ad a kezünkbe a győzelemhez, s így ahhoz, hogy az önlegyőzés és a lehúzó erők uralása eredményeként egy magasabb, isteni minőség felé emelkedjünk. Hiszen a Bika a szarvával a Tejút felé emelkedik!

És ez a nagy emelő erő, ami most a birtokunkban van a június 14-vel kezdődő Nimród-i misztérium, azaz a belső királyság születésének előkészítője.

forrás:/joportal.hu/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon