+ A | - a | Visszaállít
2014. aug.
30
  Kommunikáció a Spirituális Mesterekkel
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon

Csalódott vagy, mert minden barátod kommunikál az útmutatóival, angyalokkal vagy orákulummal, de te nem látod, hallod őket? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Ime, ahogyan ez működik! Minden embernek van útmutatója. Nem kell hozzá „különlegesnek” vagy médiumnak lenni.
És nem kell „keresned” folyton a segítségüket sem, hogy eldönts valamit. Ha itt vagy a földön, akkor te is kaptál láthatatlan segítőt magad mellé.


Tehát, kik ezek a láthatatlan útmutatók és miért segítenek? Az útmutatók olyan magasan fejlett, test nélküli entitások, akik ismernek és szeretnek téged, ők valóban a legjobb barátok. Tudják az ez életbeli célkitűzéseidet, és az életed kalandjaiban mindvégig melletted állnak, hogy segítsenek neked megszerezni a tervezett tapasztalatokat.
Mielőtt belépsz egy testbe ezen a bolygón, te is, mint mindenki már, kidolgozod a „szabályzatot” arra vonatkozólag, hogy mikor, mennyi és milyen segítséget, és útmutatást szeretnél kapni! Éppen ezért pár útmutató bármikor betöltheti a tudatodat, míg mások, csak korlátozott, rövidke választ kapnak egy-egy speciális kérdésre, megint mások bármilyen hasznos kérdésre választ kapnak, ha egy beszélgetés elkezdődik. A szabályok különbözőek, attól függően, hogy miben egyeztél meg a vezetőkkel.

De van egy követelmény, mely mindenki megállapodásnak része; az útmutató nem kezdeményezhet kapcsolatfelvételt az első alkalommal! Ha a megérkezésed folyamata az új földi testedbe teljessé válik, onnantól neked kell kapcsolatba lépned velük, mielőtt még bármilyen útmutatást kérnél.

Az első kapcsolatfelvétel sok tényezőtől függ; mikor a felejtés mértékét elérted a testbe lépéssel, a te lelked különleges stílusától, temperamentumától, és a spirituális fejlettséged és tudatosságod szintjétől. De nagyban befolyásol az is, hogy a kulturális és vallási környezet, melybe megérkeztél, milyen kihívásokkal állít szembe, végül, de egyáltalán nem utolsósorban, hogy milyen arzenált, hitrendszert, védelmet, viselkedésformát használ az új egód, ami segít életben maradni, és megtalálni a szeretetet.

Első alkalommal megnyilvánulhatsz egy szinte újszülött csecsemőként preverbálisan, amikor a lélek megkönnyebbülésre vágyik, miközben átküzdi magát a szülőcsatornán. Vagy egy háborúban elhunyt katonaként, amint haldokolva a csatatéren fekszel és kibukik belőled; "Ó, Istenem, segíts nekem ..." Vagy bármi előjöhet a kettő között. Vannak, akikkel soha semmi hasonló nem történik. Sokan egész életüket leélik szeretet és segítség nélkül, nem figyelnek ezekre, nem keresik, miközben vágynak rá.Szintén nem számít, hogy ki az első kapcsolatfelvétel „címzettje”! Hívhatod te azt Istennek, Szűzanyának, Allahnak, Aphroditének, Shivanak, Szent Teréznek, az Áldott ősöknek, Kalinak, Buddhanak, Jézusnak, Pachamamának, vagy bármilyen olyan néven, ahogy a vallások és kultúrák megnevezték ezen a bolygón. Bármilyen nevet is használj a szellemi birodalom hívásához, a lelki Vezetők válaszolni fognak.
Ez nem azt jelenti, hogy az az Isteniség, akit megneveztél nem fog válaszolni. Csak azt, hogy most az általad hívott vezető tud válaszolni. Ez a szabály.
Ideális esetben élhetnénk a Földön úgy is, egy teljes lelki közösségbe, mint testtel rendelkező szellemek, és lelkek, és akkor nem lenne szükségünk segítségre a fátylon túlról. Éreznénk, ahogy a lelkeink örülnek. Figyelnénk a testünkre, és azon üzeneteire, melyeket a szükségleteiről küld nekünk. Éreznénk a lelkünk vágyait, követnénk a jeleit, és így távol tartva magunktól a fájdalmat, még több örömöt vonzanánk be. Természetesen mi kívántunk szembenézni a kihívásokkal, ezt az „Életjátékot” jöttünk ide lejátszani, unalmas lenne nélkülük, de ha összhangban lennénk a lelkünkkel, gyorsan és vidáman győzhetnénk le azokat.

Igen, ennek így kellene működnie. De mi van, mi történik akkor, ha a dolgok nem mennek olyan jól!
Először a lélek riasztja az útmutatókat, hogy némi segítségre lenne szükség a cél eléréséhez. De van, hogy az ego, a személyiség, amit ebben az életben kifejlesztettünk, szerencsétlen és figyelmen kívül hagyja a lélek vágyait és dolgokat, melyek korlátozzák a testet, (ami itt a lélek járműve). Bármi is az ok, a léleknek csalódást okozunk, frusztrált lesz, mert akadályozva van a szükséges tapasztalatok megszerzésében.

Ha még nem történt meg az első kapcsolatfelvétel, a vezetők nem tudnak közvetlen segítséget felajánlani. A legtöbb, amit tehetnek és azt is csak akkor, ha a megállapodás megengedi, hogy manipulálják a környezetet olyan módon, hogy igényt tartsunk segítségre. Néhányan ezt úgy fogalmazták meg, hogy kaptam egy „kozmikus pofont”.

És igen, az egód nem valószínű, hogy segítségnek tekinti ezt egy válságos élethelyzetben. De a lélek igen! Az ő szemszögéből te hibás pályán vagy, elvesztegeted az életét, és bármit üdvözítőnek fog tartani, ami visszavezet téged a helyes útra.

Ha az első kapcsolatfelvétel már megtörtént, és a „Kozmikus pofon” sikeres volt, a vezetők azonnal elkezdenek veled kommunikálni. Ismerik az eredeti céljaidat, és hogy mi az, ami téged boldoggá tehet. Megfigyelték az egód szükségleteit, indítékait, reményeit, félelmeit - és a látszat ellenére – ők nem közömbösek az érzéseidre. Ők a legjobb stratégiát fogják alkalmazni, és ki fogják választani a leghatékonyabb kommunikációs eszközt a számodra, hogy megérkezzen hozzád az az információ, melyre szükséged van.

Álmokat fognak használni, zenét, „véletleneket”, orákulumokat, ingát, testi érzéseket, színeket, más embereket, állatokat, természetet, automatikus kézírást, látomásokat, médiumokat, s ha úgyszólván minden kötél szakad, akkor felhasználnak szinte mindent, ami működik.
Lehet hirtelen felfigyelsz szavakra egy dalban, ami folyton ismétlődik, újra és újra hallod.
Vagy felébredsz egy álomból, ami fontosnak tűnik.
Vagy egy meditációból kilépve hirtelen megvilágosodik mit kell tenned. Találkozhatsz egy idegennel, aki tesz egy olyan megjegyzést, amit hallanod kell, és csak neked szól. Hirtelen naplót akarsz vezetni, vagy írni akarsz, netán rajzolni, festeni.
Vagy sétálsz a természetben, és váratlanul feltűnik egy fa alakja a folyó parton, ami tökéletesen illusztrálja azt, ami épp történik az életedben.
Vagy érezhetsz olyan testi érzeteket, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

De folyamodhatnak orákulumokhoz, és más divináló (jós), intuíciós eszközökhöz, hogy eljuttassák hozzád az információk.

Ha ezek közül egy sem válna be, a vezetők a „beszédet” használják, a te saját anyanyelveden. De hacsak nem egy nagyon képzett csatornázó vagy, ezt az utat csak a legvégső esetben választják, mert az ego nagyon könnyen összekeveri, vagy szándékosan leplezi az üzeneteket.

Legyél nyitva minden lehetőség számára, mert mindent lehetséges eszközt alkalmazni fognak. Megérdemled a boldogságot! És a Békét. És a sikert. Az útmutatók melletted vannak, hogy segítsenek. Összességében, csak annyit kell tenned, hogy kéred! Tedd meg, még ma!

forrás:/vilagok.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. aug.
30
  Egyelőre csendesen ömlik a láva Izlandon
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
Végül kitört a Bárdarbunga tűzhányó csütörtökön. A lávaömlés egyelőre csendesen zajlik, a további események azonban megjósolhatatlanok.
Helyi idő szerint éjfél körül a Holuhraun lávamezőn hasadékvulkáni kitörés történt, ezen a felszínen alakultak ki csütörtökön repedések – írja dr. Harangi Szabolcs vulkanológus, az ELTE Kőzettan-Geokémiai Tanszékének vezetője a Tűzhányó blogon.


A kitörés mintegy ezer méter hosszú, és a Dyngjujökull gelccsernyelvtől és a Bárdarbunga rétegvulkántól északra, körülbelül kilenc kilométeres távolságban zajlik, az Askja vulkáni rendszertől nagyjából tizenöt kilométerre délre. Egyelőre csekély mennyiségű láva ömlik a felszínre, kisebb lávaszökőkút-kitörések mellett.

A vulkáni működés egyelőre csekély, de a kutató szerint a folyamat akár hosszú ideig, hónapokig, esetleg évekig is eltarthat. Egyelőre nem tudni, hogy tovább nyílik-e északra a hasadék.

Közeli kép a hasadékvulkáni kitörésről. Forrás: RÚV

A kérdés azért is lényeges, mert ha a hasadékban található magma eléri az Askja vulkáni rendszert, hatalmas erejű robbanás következhet be.

Voltak jelek
Csütörtökön több mint ezerszáz rengés pattant ki, ezek között volt ötös magnitúdójú (ami közepes erősségű rengésnek felel meg) is. Ezek mellett azonban többségben voltak a kisebb földrengések, amelyek továbbra is jórészt a Dyngjujökull gleccsernyelv előterében lévő hasadékhoz kapcsolódnak, kisebb részt a Bárdarbungához. Az új fejleményk, hogy már feszültség alatt van az Askja vulkáni rendszer is.

Kristín Vogfjörð, az Izlandi Meteorológiai Szolgálat (IMO) kutatási vezetője szerint az észak felé nyíló hasadék elérte az Askja hasadékrendszerét. Egyelőre úgy tűnik, hogy az Askja keleti peremét keresztezheti a magmával telített mélybeli hasadék, ami talán hétvége felé következhet be. A hasadék továbbrepedése lelassult, az elmúlt 24 óra alatt mindössze egy-másfél kilométert nyomult tovább. Mindenesetre az Askja környezetében is megszaporodó földrengések miatt, óvatosságból, sárgára (a négyfokozatú skálán második szint) emelték itt a riasztási szintet.

Hosszanti repedés a Holuhraun területén. Forrás: ruv.is

Besüppedések
A várható kitörés egyik legegyértelműbb jele csütörtökön az volt, hogy a Bárdarbunga délkeleti pereme közelében a jégtakaró itt-ott kissé besüppedt. Ilyen besüppedéseket általában vulkáni működés nyomán figyelnek meg. Magnus Tumi Gudmundsson, izlandi geofizikus mindezt azzal magyarázta, hogy kisebb vulkáni kitörés történhetett a négyszáz-hatszáz méter vastag jégtakaró alatt.

Most már videofelvételen is látható a hasadékvulkáni kitörésSzintén csütörtökön figyeltek meg hosszanti repedéseket a földfelszínen a Dyngjujökull gleccsernyelv előterében, méghozzá a Holuhraun lávamező területén. Ezzel már felszíni jelei is lettek annak, hogy a kőzetlemezek távolodnak a mélyben, és a lemezhatáron széthúzásos feszültség alakul ki, ami szintén a közelgő kitörés lehetőségére figyelmeztetett.

forrás:/origo/
[color]
kapcsolódó: color] Nehezen okozna repülőkáoszt az újabb izlandi vulkánkitörés Katt ide!


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. aug.
30
  Aranyláz tört ki egy angol strandon
Kategória: Életmód - Közzétette: fulldragon

Aranyláz tört ki az angliai Kent egyik strandján, ahol aranylapocskákat rejtettek a homokba egy művészeti fesztivál részeként, ahol az ásás nyomán homokvárak jöhettek létre.
Michael Sailstorfer német művész 10 ezer font (négymillió forint) értékben 30 darab 24 karátos aranylapot ásott el a folkstone-i külső kikötő strandján, amelyet mintegy 150 "aranyásó" lepett el az apály csütörtök délutáni beállta után.


Az aranyat a megtalálók megtarthatják, és nem tartoznak semmiféle elszámolási kötelezettséggel, így sosem tudjuk meg, hogy meglettek-e a rudak - mondta a BBC-nek Lewis Biggs, a Folkstone-i Triennále kurátora.Fotó: MTI/EPA/Gerry Penny

A Folkestone Digs nevű performansz a háromévente megrendezett, idén augusztus 30-tól november 2-ig tartó művészeti fesztivál felvezető eseménye.
A szervezők csak azt várják el a szerencsés kincskeresőktől, hogy maguk is "műalkotásokat" készítsenek homokvárak építésével.

Az aranyásók dolgát megnehezítendő számos fémdarabot (csavaralátétet) is a folsktone-i strand homokjába temette, hogy megzavarják az esetleges fémdetektorokat.

forrás:/hir24/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. aug.
30
  A halálos video rejtélye - csak erős idegzetüeknek

A facen találtam ezt az írást a gyilkos videóról, amely annyira veszélyes, hogy megénézese után egyik szemed kiüti a másikat és ezért a YT nagyrészét le is tiltotta. A paramoral adminjai viszont nem nyugodtak bele és megszerezték az eredeti felvételt. Persze megnézni nem merték és így rám hárult ez a nehéz feladat is. Megnéztem... Azóta nem látok, nem hallok, beszéd helyett is csak artikulálatlan hangok jönnek ki belőlem, melyeken a kutyáim remekül szórakoznak. Ezeket a sorokat is Braille írással pöttyögtetem és mindenkit figyelmeztetek, hogy csak saját felelősségére nézze meg, de előtte ne feledkezzen meg a végrendeletéről sem. A készpénz tartalékait pedig gyorsan utalja át a banszámlánkra. (nordi)

"Van egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel, semmit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal, majd az utolsó két másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart, és a YouTube eltávolítatta, miután 153 ember aki megnézte kivájta a szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására, San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jelenleg, hogy tudták elpostázni a szemeiket miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve"Mereana mordegard glesgorv" eredeti verzió

A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva."

forrás:/facebook/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. aug.
29
  Összeütköző galaxisokat kaptak lencsevégre
Kategória: Csillagászat, űrkutatás - Közzétette: fulldragon
Összeütköző galaxisokról az eddigi legrészletesebb felvételét készítette el egy nemzetközi kutatócsoport. A kozmikus kataklizmára akkor került sor, amikor a most 13,7 milliárd éves világegyetem fele ennyi idős volt.
A kutatásokról az Astronomy and Astrophysics szaklapban jelent meg tanulmány. A fotót itt találja.


A nemzetközi kutatócsoport a Herschel ATLAS átfogó asztrofizikai adatgyűjtő program keretében, több földi telepítésű és űrteleszkóp segítségével fedezte fel a H-ATLAS J142935.3-002836 katalógusjelű objektumot. Vizsgálataik során alkalmazták egyebek mellett a chilei Atacama sivatagban működő rádiótávcső-rendszer, az ALMA és az új-mexikói Karl G. Jansky Nagyon Nagy Antennarendszer (JVLA) felvételeit, ahogy Hawaii-szigeteken lévő Keck Obszervatórium adatait, vagy a Herschel- és a Hubble űrteleszkóp által készített képeket is. A korai univerzumban lejátszódó kozmikus karambol részleteinek minden korábbinál pontosabb feltérképezését segítette az úgynevezett gravitációs lencsézés módszere is - olvasható a PhysOrg hírportálon.

"A csillagászok lehetőségét gyakran behatárolja a távcsövek felbontóképessége, ugyanakkor néha előfordul, hogy a világegyetem siet a segítségünkre, kozmikus +lencsékkel+ megkönnyítve a kutatásainkat" - magyarázta Hugo Messiasof, a tanulmány vezető szerzője, a Lisszaboni Egyetem Csillagászati és Asztrofizikai Intézetének kutatója.

A gravitációs lencsézés lehetőségét Albert Einstein jósolta meg az 1930-as években, de csak négy évtizeddel később sikerült először megfigyelni a jelenséget.

"A kozmikus lencséket a galaxisokhoz, galaxishalmazokhoz hasonlatos nagy struktúrák alkotják. Amennyiben két csillagváros az égbolton azonos látóirányba esik, a közelebbi galaxis gravitációs tere ív alakú foltokká, vagy akár komplett gyűrűvé torzítja a távolabbi objektum képét" - fogalmazott a kutató, hozzátéve, hogy a távolabbi galaxis látszólagos fényessége akár a 30-szorosára is nőhet, megkönnyítve vizsgálatokat.

Mint Hugo Messiasof kifejtette, különböző teleszkópok segítségével más és más részleteket figyelhettek meg. Az ALMA révén szénmonoxid nyomait fedezték fel, aminek köszönhetően a galaxisokban zajló csillagképződési folyamatokat tanulmányozhatták. Ugyancsak az ALMA segítségével mérték fel a távolabbi objektumból kiszakadó anyagáramlás mértékét, és számították ki, hogy a kibontakozó galaktikus karambol révén évente sok száz csillag születik.

A két összeolvadó csillagvárosból álló rendszer nagyon hasonlít a Földhöz sokkal közelebb lévő objektumhoz, a Holló (Corvus) csillagképben lévő Csáp-galaxisokra emlékeztet. Ám míg a Csáp-galaxisrendszer évente néhány tucat naptömegnyi csillagot termel, a H-ATLAS J142935.3-002836 sokkal termékenyebb. A kutatócsoport számításai szerint évente a Nap tömegét 400-szor meghaladó mennyiségű gázt és port biztosít új csillagok "előállítására".

forrás:/MTI/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. aug.
29
  Galaxis és Ufonauták, avagy hogy a fenébe kerültünk a földre?
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
szerző: Christian Plisz

Olyan nagy a galaxisunk, hogy a tejútrendszer amit mi csak korom sötétben a fejünk felett láthatunk tisztán, csak egy szelete egy sugara egy spirálnak, amit legkönnyebben úgy lehetne elképzelni mint egy asztali számítógép hosszúkás "a banángörbületére emlékeztető" íves ventillátorjának lapátjait.

Még az is mindegy lenne, hogy korábban a marson éltünk volna aztén egyszer csak ideköltöztünk mert ez a bolygó némileg élhetőbb lett valamiért, a lényeg az, hogy képzeljetek el egy nagyon fejlett kultúrát, ahol van valamilyen vallás (lehet ez akár olyan is mint amilyen a keresztény vallás itt a földön) és a tudomány eljut arra a szintre, hogy ott klónozzák az ottani "embereket" gyógyítás okán, akiket az ottani vallás nem díjjaz mert szerintük Isten kiváltsága teremteni. De mivel egyben kegyeletesek is, így nem ontják ki a már létező életet, hanem "Isten" gondjaira bízzák és a vallás vezetői a főtanács döntése szerint elhatározzák, hogy kell ennek az Új fajnak "lakást" keríteni. Azaz egy új bolygót ahol önmaga érvényesülhet. Aztán beültetik egy "űrhajóba" amit ma UFO-knak vélünk hiszen a mi hétköznapi tudásunkkal ezek a repülő tárgyak meghatározatlanok ezért is kapta az U.F.O. szórövidítést.

Tehát mi emberek voltunk az a bizonyos ufonauták abban az ufo-ban ami ideérkezett annó a nagy tanács jóvoltából. Igaz minket nem iskolázott senki, és ha jobban belegondoltok még ha az első "Ádám és Éva páros" diplomás mérnök is volt, akkor is leminősült Robinson Cruso-vá mert nem volt meg minden céges támogatása ahhoz hogy egyből Megapolist építsen egy új bolygón, amiben teljesen autómatizált szisztémára mindene megvolna, és azt a fejlett szintet folytatná ami a másik bolygón volt.

Tehát a nulláról kezdeni robot segítség nélkül, kábé annyi mint a Darwin-i fejlődés elméletet igazolni.
Ma 2014-ben lassan készen állunk rá, hogy magunk is lelépjünk egy másik bolygó felszinére telepes módjára, de hiába is tennénk ezt nem lesz a kis kolóniánk jobb helyzetben mint egy benszülött őskozösség, mert majdhogynem "fényévekkel" arrébb nincs robot vagy céges támogatás felhúzni high-tech épületkomplexust egy másik bolygó felszínén. Nem lehet megrendelni egy betonszállító autót, ami kihozza a panel elemeket, vagy a frissbetont és pár bérmunkást, aki felépíti, bekábelezi, csatornázza stb. az új kisvárosunkat.

Ellenben ugyanakkor a fejlett távoli bolygón továbbra is fejlett maradt a civilizáció. Számukra nem kell valamit újra kezdeni, nekik megvannak a cégeik, beszállítóik hogy újabb modernebb űrhajókat adjanak át a kereskedelmi felhasználásra is. (lásd a saját életed példájában ahogy egy Ford T modellből mára mi is fejlődött ki, holott valójában ugyanúgy 4 kerekű, kormányozható, benzinmotor hajtotta autóról beszélünk).

Nos eljön hát az idő, amikor az ottani papok kíváncsiak lesznek az Isteni gondviselésre, hogy is alakult az "Ádám és Éva páros" boldogulása... Aztán lejönnek ide az UFO-ikon (a repülő csészealjaikon). Persze már nem ugyanarról a generációról beszélünk, hisz náluk is van öregedés és kihalás és így az új papnövendékek akik esetleg csillagok közt utaznak, lelátogatnak az álltalunk ma Földnek nevezett helyre, hogy beszámolót "írjanak" a nagytanácsnak arról, hogy az "Ő Istenük" hogyan viselte gondját a klónoknak. Természetesen többször is történik UFO látogatás a földön, beleértve más galaxisok más Ufonautáit is. A mi barlangrajzainkon, kővéseteinken feltünő hieroglifák bizonyítékai szerint ez nem ritka.

Nos amikor egy Ufonauta fontos küldetésben van, akkor térít. Mint Jehova tanúi. Nyomatja a dumát ami náluk honos. Alapvetően jó békés irányelveket ad, hogy fejlett összetartó társadalom alakulhasson ki. (zárójelben jegyzem meg, hogy ez a tény nem zárja ki ISTEN létezését, csakhát ez pusztán hit kérdése marad mindig is). Majd egyre több próféta érkezik a világ számos pontjára, és mivel akkoriban nincs TV és Rádióadás a földön, így a jócselekedetek csak szóbeszéd útján tudnak fennmaradni, így lesz a vallás szájhagyomány útján terjesztett mendemonda. Mivel nem is egy Ufonauta leszállt már a föld különböző pontján akkoriban, így a helyi értelmezés szerinti vallás alakul ki regionálisan. Ez az egyik oka hogy annyiféle vallás van a világban, aminek hasonlók a nézetei, a gyökerei, de pont úgy modifikálódnak mint ahogy egy osztályteremben az első gyerek súg valamit a második gyerek fülébe, és mire a dolog a végére ér az osztálynak, addigra a téma totálisan megváltozik. Ami a gyökereket fenn tudja tartani az a nyomtatott verzió, ugyanis a szájbeszéd útján terjedő verzió folyamatosan változik. Ezért a korai írások sokkal jobban hasonlítanak egymásra, mint a mai szájbeszéd útján való értelmezés.

Szóval ha Ufót látsz, akkor az mára lehet szimpla űrtúrista aki kíváncsi a galaxisnak erre a kvadránsára, de lehet friss papjelölt egy másik rendzserből, aki lelkesen prófétának fogja magát titulálni, mert így érzi magát a társadalmi hierarchikus rendszerükben fontosnak. Ahogy egy tanító az osztályban értéket akar átadni az iskolásoknak, egy szemléletmódot, egy logikát, úgy egy próféta szeretné magát beírni a galaktikus történelemkönyvbe azzal hogy Isten fiának adja ki magát és olyan látványos dolgokat cselekszik amit egy UFÓ-val a háta mögött gyerekjáték megtenni péládul egy transzportsugár segítségével A pontból B pontba rendezni az atomokat, így halat zúdítani a tengerből egy helyre, vagy eltűnni egy lezárt katakombából...

Ufonauták márpedig vannak. És ha úgy tetszik akkor Isten is van, de oly távol, oly nagy (hatalmas) hogy az összes galaxisban mind másképp gondolnak rá, lévén mindenhol a kezdeti szájhagyomány ferdülése végett nem az adódik tovább, ami a valóság lenne.

A gondolatmenet befejezése képpen egy zárómondatot engedj meg még. Ha egy konkrét kérdésre csak egyféle választ lehetne kapni Istentől, és a templomban imádkozva minden hívő azt az egy kérdést tenné fel önnönmagában, amire mindenki aki Istennel beszél uhgyanazt a választ kapná abban a belső hangban, akkor nem lenne senkinek sem eltérő válasza, és a hit megerősítést nyerhetne, hogy a belső hang ami válaszolt nem a te gondolatod, hanem valóban az a galaktikus energia amit Istennek titulálsz. Ellenben amikor a Pap megkérdezné nyilvánosan (amit soha nem fog megtenni mert elveszítené a gyülekezetét) ki milyen választ kapott arra a kérdésre amire mindenki csakis ugyanazt kaphatná válaszképpen, akkor az eltérő válaszok bebizonyítanák az embereknek, hogy nem állnak "igazi" kapcsolatban Istennel, csak a saját belső öngerjesztő visszaigazolásukat hallják. Ez épp elég lenne hogy hitüket vesszék, és így reményvesztetten új célok nélkül bolyongjanak.Holott a magyarázat totálisan egyszerű. Ha van két adóvevő készülék, és az egyik itt, a másik pedig ott van, akkor csak egy és ugyanazon a csatornára kellene hangolni mindkettőt, különben a küldött adás soha nem lesz fogható - hallaható ott. (lásd ha van egy FM rádiód, és a 103.3-on levő rádióadást szeretnéd hallgatni, de béna módra soha nem tekered el a 88.0-ról arádiódat, akkor ne várd el hogy halld azt, amit ott ad a rádió adó állomás, holott az attól még ténylegesen létezik, csak te nem hangoltál rá. Persze visszafelé is igaz, ha te vagy az adó 88.0-án akkor az aki a 103,3 on ad, "és képes lenne is venni ott" az sem hall meg téged mert 88.0 és 103.3 közt 15.3 MHZ távolság van. És ez galaxis méretben nézve irdatlanul nagyobb. Ezért nevezzük a HIT-et hitnek, mert soha nem kapsz valódi visszaigazolást, de ez nem zárja ki azt, hogy ne lehetne...

forrás:/facebook/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. aug.
29
  Átver minket a NASA?
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon
David Vose videografikus megdöbbentő képsorokat tett közzé az interneten. A felvételek tanúsága szerint a NASA manipulálja a Marsról érkező fotókat, hogy elrejtse előlünk a vörös bolygón meglévő városokat. Mégis léteztek értelmes lények ott, vagy ez is csak egy újabb blöff?

Amióta 1877-ben egy Schiaparalli nevű csillagász először számolt be arról, hogy a Mars felszínén különös, vonalas képződményeket észlelt, azóta időről időre felröppennek hírek egy ottani értelmes faj létezéséről. Az olasz tudós 146 évvel ezelőtt meggyőződéssel vallotta, hogy amit lát, az valójában egy gigantikus öntözőrendszer, amelyet a vörös bolygón élő lények azért építettek, hogy a pólusok vidékéről vizet szállítsanak a vízben szegény egyenlítői területekre.
Később emberi arcokat, piramisokat, inka vonásokat mutató városromokat, megkövesedett kaméleont vizionáltak a Marsról készített felvételekbe vagy éppen azt, hogy bolygótársunkon is létezik egy Stonehange-hez hasonló kőrendszer.

A legendákat leginkább az rombolta szét, hogy a Mars közelébe, majd pedig annak felszínére juttatott kamerák olyan nagy felbontású felvételeket tudtak készíteni, amelyek egyértelműen megmutatták volna az értelmes lények egykori vagy jelenlegi létezését.

Ám akadnak olyanok, akik azt gyanítják, hogy a leg­újabb kori felvételeket is manipulálják, és éppen a lényeget takarják el előlünk.

Az interneten terjedő legfrissebb tanulmány szerint például a NASA digitális módszerrel komplett városokat fed le, méghozzá úgy, hogy a fotókon a felszínre számítógépes programmal vörös és barna réteget „fest”, így a marsbéli táj kietlennek és csakis a természet által formáltnak tűnik.

Pedig nem az! – állítja egy David Vose nevű fiatalember, aki a NASA eredeti felvéte- leiről „leradírozta” a piros és barna színt, és állítása szerint döbbenetes eredményt kapott, amelyet internetes oldalán be is mutat. Ezek szerint az így előbukkanó – és Vose állítása szerint az eltitkolt eredetivel ekképpen megegyező – felvételen szabályos csíkok, vonalak, téglalapok és négyzetek rajzolódnak ki.

Vose szerint semmi kétség: értelmes lények által létrehozott városok láthatók itt. „A Mars éppen úgy lakott, mint a Föld, ugyanolyan városokkal és civilizációval, mint a miénk. Úgy tűnik, hogy ők is emberek. Hogy van-e tudomásuk a létezésünkről, nem tudható. De mi most már tudunk az övékről!” – hangoztatja a felfedező.
Ám igazság szerint a „megtisztított” felvételek inkább egy hatalmas kiterjedésű mikrochip rajzolatára emlékeztetnek, már ha nem valami bődületesen primitív átverési kísérletről van szó megint. Vajon nem éppen Vose az, aki manipulál, és az eredeti képekre egy újabb – immár a városszerű vonalakat megjelenítő – réteget visz fel?
A videografikus állítja, nem ő csal, és igaza bizonyítására egy videót is felrakott a netre, amelyet a „David Vose Mars” szavak begépelése után bárki megtekinthet, majd pedig ítéletet is alkothat. Az elméletről is és azokról is, akik mindezt készpénznek veszik.

forrás:/HihetetlenMagazin/Bors Online/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Oldal:   <<        >>  
Hírkategóriák