+ A | - a | Visszaállít
2014. ápr.
18
  Kiszivárgott NASA és Pentagon dokumentumok
Kategória: Háttérhatalom - Közzétette: fulldragon
Egy holdkráterben volt az a szabályos geometriai alakú objektum, amire 2009-ben a NASA két csapást mért. A robbanás a Földről is látható volt. 2009 okt. 09-én az amerikaiak bombázást hajtottak végre a Holdon. Az LCROSS (Lunar Crater Observatorion and Sensing Satellite) műholdról levált egy bomba - a Centaur rakéta utolsó fokozata, ennek tömege több, mint 2 tonna(!) volt. Hatalmas sebességgel csapódott be természetes égi kísérőnk felszínébe. A robbanás felhője néhány kilométer magasságba emelkedett. Nehány perc múlva ugyanarra a helyre, a déli féltekén található Kabeus kráterbe zuhant maga az LCROSS is, miközben rögzítette az első becsepódás eseményeit. A felvillanást egyébként a Földről is látni lehetett.

A "bombázási" kísérletet a NASA tudományos kutató központja (NASA Ames Research Center) végezte. A hivatalos magyarázat szerint a kísérlet célja annak megállapítása volt, hogy van e víz a Holdon. Műszerekkel a robbanás keltette felhőben kimutatható a vízpára. A tudósok valóban találtak vizet. Bejelentették, hogy nem csak kötött állapotban -kristályvízként- a talajban, hanem jég formájában néhány kráter fenekén is jelen van.

A szokatlan dolgokra vadászók közben egy megrendítőnek is nevezhető felfedezést tettek.

Az épület - A kráterban van. Fotó: NASA

A kísérlet tanulmányozása során találtak egy szabályos geometriai formájú objektumot - olyasmit, ami azt sugallta, hogy mesterséges építmény, s mint ilyen, nem lehet más, mint földön kívüli, értelmes életforma által létrehozott objektum.

A "bázis" látható azon a fényképen, ami az ARC egyik munkatársának asztalán fekszik. Konkrétan: mint sikerült megállapítani, Anthony Colaprete bal keze alatt. Mellette Karen Gundy-Burlet látható. Ők ketten dolgozzák fel az LCROSS-tól kapott adatokat. A velük és a kísérletről szóló riportot sugározta a tv.

Egy tv-néző alaposan megvizsgálta az ARC központban készült riport felvételét, s olyasmit talált rajta, amit nem szántak a nagyközönségnek, véletlenül került az objektív látókörébe.

Három verziójuk van a konspirációs elméletek gyártóinak. Az ilyesmi iránt lelkesedők főleg az ufosightingsdaly.com szájton taglalják ezeket. Az egyik verzió szerint a NASA készakarva semmisítette meg az idegenek építményét. A bázist véletlenül fedzték fel a "bombázásos" kísérlet célpontjának kiválasztása közben. Az objektumot azért semmisítették meg, hogy más országok, amelyek az USA-val konkurálva szintén a Hold meghódítására törekszenek, ne érhessenek oda elsőként. Példul a kínaiak, vagy a japánok Indiával összefogva. Ráadásul Oroszország is gondolkodik egy hasonló programban.

Létezik a verzió fordítottja is. A NASA szakemberei, miután észrevették az egyik felvételén a "bázist", megváltoztatták a bombázás célpontját. Való igaz, hogy kezdetben egy másik kráter, a "Kabeus A" volt a célpont, a kísérlet döntéshozói az utolsó pillanatban váltottak a valamivel távolabb levő Kabeusra. A hivatalos indoklás szerint az új célpont vonzóbb volt, nagyobb valószínűsége volt annak, hogy ott vizet találnak.
A műszeres analízis szerint a robbanás keltette felhő anyagának összetétele a következő volt: víz (több, mint 100 kg), 570 kg szénmonoxid, 140 kg hidrogén, 160 kg kalcium, 120 kg higany és 40 kg magnézium. Nyomokban ammóniát, nátriumot, ezüstöt és aranyat is kimutattak. Azt pedig, hogy a fenti "kémiai" adatsor mit bizonyít; a holdfelszínnek a becsapódás helyén levő összetételét, vagy az idegenek bázisának felrobbanását, döntse el mindenki maga.

A robbanás keltette fényvillanás a Kabeus-kráterben. Fotó: NASA


Még két bomba: 2013. elején a NASA olyan fényképeket hozott nyilvánosságra, amiket az Ebb és Flow holdkörüli pályán keringő szerkezetek kamerái készítettek. Ez a két szerkezet szintén a Hold felszínén semmisült meg, de már annak északi pólusán. 2012. 17-ről 18-ra virradó éjjel 2km/mp sebességgel csapódtak a szikláknak.
Az Ebb és Flow ikerszonda több, mint egy évig tanulmányozta a Hold gravitációs mezőinek anomáliáit és égi kísérőnk belső felépítését a GRAIL (Gravity Recovery and Interior Laboratory) projekt keretében. A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) készítette a szondákat, övé volt a projekt is.

Az ikrek úgy 50 km-es magasságban repültek, s csak a felszínbe csapódás előtt ereszkedtek alacsonyabbra. Az a felvétel, amelyik felkeltette a furcsaságokra fogékonyak figyelmét, december 14-én -három nappal a tervezett csapás előtt készült. Az egyik kamera a menetirányhoz képest előre, a másik hátrafelé készítette a képeket. A holdfelszín különleges alakzatát nem egész 10 km-es magasságból észlelték.
A sajátságos meglepetés a NASA filmjének 56. másodpercében jelenik meg, ezt a filmet az egymást követő fényképekből állították elő. Az egyik szonda olyan alakzat fölött repül, aminek formája meggyőzően derékszögű. Legalábbis így néz ki a konstrukciónak a megfigyelő felé forduló része. Olyan romokra hasonlít, amiknek csak az alapja maradt meg. A szonda hátrafelé irányuló kamerája készíti a felvételeket, ezért az objektum távolodik.

A NASA semmiféle kommentárt nem fűzött a "romokhoz". Mi több, eltávolították az ezeket ábrázoló videót hivatalos szájtjukról, a hivatkozás helye - ami korábban a (http//www.nasa.gov/mulzimedia/videogallery/index.html?media_id=158296571) volt, üres. Lehetséges, hogy a Holdon valóban megmaradtak valamilyen fejlettebb civilizáció látogatásának nyomai? A nyilvánvaló bizonyítékoktól pedig az amerikaiak megszabadulnak?

Az Anthony keze alatt levő fotón valóban látható egy derékszögű valami. A másikon van valami, ami hasonlít egy épületalap maradványaira. Nos, mi ennek a magyarázata? Azt leellenőrizni, hogy megmaradt-e a "bázis", csak egyféleképp lehetséges: még egyszer lefényképezni a Kabeus kráter környékét. Jelenleg erre lehetősége szinte csak az amerikaiknak van. De vajon akarják e?


Most jön csak a java...

A harmadik verzió az első kettőnél is kacifántosabb. Lényege: A Holdon valóban létezik az az épület az idegenek bázisán. Azonban nem a jövevények használják, hanem földi halandók, akik kutatómunkát végeznek benne. Anthony Colaprete, az ARC munkatársa pedig oda készül kiküldetésre, és a fényképen nézegeti jövendő munkahelyét. Lehetséges, hogy Karen is elrepül vele. A bombázásnak pedig semmi köze a bázishoz.

Ez a verzió egy brit hekker, Gary McKinnon bizonyítékain alapszik. Az USA évek óta megpróbálja kiadatását elérni. Az amerikaiak 70 évre börtönbe akarják ültetni, mert feltört titkos információkat tartalmazó számítógépeket. Gary, akit saját köreiben Solo nicken ismertek, 2001-2002-ben valóban feltört 97 kompjútert. Elmondása szerint nem rossz szándékkal tette. Azt akarta megtudni, hogy a Pentagon és a NASA mit tud az idegenekről, az antigravitációról, az új energiaforrásokról és minden más technológiáról, ami esetleg az idegenektől származhat. A hekker felfedezte, hogy létezik egy "Titkosítás projekt", és kb. 400 olyan bizonyítékot talált, amik azonosíthatatlan repülő tárgyak megfigyelésével kapcsolatosak.

"Nemcsak azonosítatlan repülő tárgyakról, de egyéb szerkezetekről is szó volt ott. A szemtanuk meg olyan emberek voltak, akik rászolgáltak a bizalomra: a katonai repülés diszpécserei és azok a srácok, akik az atomrakéták kilövéséért felelnek." - hangsúlyozta ki McKinnon a Wired News internet portállal folytatott telefonbeszélgetésben.

"Valamikor megismerkedtem egy nővel, a NASA fotográfus szakértője volt. A Johnson Űrcentrum 8. sz. tömbjében kollégái napokon át szputnyikok által küldött fényképeket retusálnak. Eltüntetik róluk az ufókat. Feltörtem az ottani számítógépeket, azokat, amik az említett tömbben voltak. Amíg meg nem szakadt a kapcsolat, a "nem feldolgozott" csomagból sikerült kiemelnem és megnéznem egy fényképet. Egy ezüstös, szivar formájú objektumot ábrázolt, az oldalán valamilyen gömbökkel. A Föld felett függött. A felvételt egy magasabban elhelyezkedő szputnyik készíthette. A "szivaron" nem vettem észre egyetlen szegecset, összeillesztést sem, szóval semmi "emberit".Az amerikai szonda által lefényképezett objektum Fotó: NASA

És most jön a legmeglepőbb: McKinnonnak sikerült hozzáférnie a Non-Terrestrial Officers -szó szerinti fordításban "Földön kívüli tisztviselők" fájlhoz. Az az USA fegyveres erői olyan tisztjeinek nevét és rendfokozatát tartalmazta, akikről több adat egyetlen létező dokumentumban sem volt fellelhető.

"A csomagban információk voltak arról is, hogy a tiszteket egyik hajóról a másikra szállítják át."- mondta a hekker. "Azonban az említett nevű hajók és bázisok szintén nem léteznek."
Mindebből az következik, hogy a "csomagban szereplő" tisztek valahol messze az anyabolygójuktól távol szolgálnak. Lehetséges, hogy közülük valaki a NASA felvételén szereplő bázison...

forrás:/kontrollblog/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. ápr.
18
  Brazíliában nullponti energia-kicsatolót hoztak forgalomba, avagy egy újabb átverés
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
A dél-amerikai ország ismét bebizonyította, hogy a világ előtt jár, ha a földönkívüliek utáni kutatásról van szó? Vagy csak kamu az egész? Mindenesetre az egyik brazil kereskedelmi tévé beszámolója szerint az idegen űrhajók meghajtásánál is használt tértechnológia nyújtotta hihetetlen előnyök immár bárki számára elérhetők.

Míg mindenhol máshol évtizedek óta csak beszélnek róla és ígérgetik, hogy hamarosan elkészül, addig két fiatal brazil feltaláló Nilson barbosa és Cleriston Leal néhány hete már forgalomba is hozta az állításuk szerint ötezer százalékos hatásfokkal működő nullponti energia-kicsatolót.

Az Earth Electron Captor Generator névre keresztelt eszközhöz jelenleg Imperatriz városka lakosai juthatnak hozzá a legkönnyebben, de hamarosan online is rendelhető lesz a termék.
A brazil feltalálók szerint az eszköz a működéséhez szükséges energia ötvenszeresét képes előállítani.

A prototípus alig másfél kilogramm súlyú, a méretei 20x30x15 centiméter és egy átlagos ház teljes energiaszükségletét képes fedezni, amelyhez mindössze 21 wattra van szüksége.

forrás:/ittvannak/

kapcsolódó: Fuel Shark Saver teszt Katt ide!
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. ápr.
06
  Földönkivüli élet lehet a Szaturnusz-hold felszine alatt
Kategória: Csillagászat, űrkutatás - Közzétette: fulldragon
szező: Vigh Dániel

Rejtett óceánra lelt a Szaturnusz Enceladus nevű holdjának jégpáncélja alatt az Amerikai Űrügynökség (NASA) Cassini űrszondája. A Titán és az Európa holdak mellett a most felfedezett égitesten a legvalószínűbb, hogy földönkívüli életre bukkanhatunk.

Az Enceladus holdjának a jégkérge alatt hatalmas kiterjedésű, 8-10 km mély, folyékony vízből álló óceán terül el – közölte a space.com. A Cassini szonda felfedezését a a világ legnagyobb és legerősebb, űrjárművekkel kommunikáló kommunikációs rendszere, a NASA Deep Space Network (DSN) megerősítette, ezzel pedig azt a 2005-ben felállított tézist sikerülni igazolni, amely szerint folyékony víz található a hold felszíne alatt.

Az űrszonda korábbi felvételein vették észre a kutatók, hogy a Enceladus déli sarkán található gejzírekből jégdarabok és hatalmas kiterjedésű vízgőzfelhők lövellenek ki. Luciano Iess, a római Sapienza Egyetem tudósa szerint a Cassini gravitációs vizsgálatai azt sugallják, hogy a 30-40 kilométer vastagságú jégfelszín alatt egy régiókra osztható víztömeg terül el.

A folyékony vízzel telt óceán sziklás talajjal érintkezik, a tudósok pedig ebből arra következtetnek, hogy akár élet is kialakulhatott a világ második legnagyobb tavánál, az Észak-amerikai Felső-tónál valamivel nagyobb óceánban.

Ennél azonban jóval több vizet tartalmazhat a Enceladuson felfedezett óceán, hiszen az jóval mélyebb.

Óceánt rejthet felszíne alatt a Titán, a Szaturnusz legnagyobb holdja amelyet 2012-ben vizsgált meg a Cassini), a Jupiter Európa holdja alatt pedig metángáz-tavak találhatóak. Ezek után valószínűsíthető, hogy a Szaturnusz és holdjai elsődleges kutatási célpontok lesznek az esetleges mikrobiális élet vizsgálata szempontjából. A tervek szerint a kövekező 10 évben egy önálló űrszonda a felszíni leszállás után átolvasztaná magát a jégkérgen és a hold óceánjába egy kisméretű robot-tengeralattjárót engedne.A Cassini-Huygens az amerikai űrkutatási hivatal (NASA), az Európai Űrügynökség (ESA) és több európai ország részvételével szervezett űrprogram szondája. 1997. október 15-én indult el Cape Canaveralról, hogy tanulmányozza a Szaturnusz környezetét, illetve eljuttassa leszállóegységét, a Huygenst a Titán-hold felszínére.

Az 5712 kilogrammos űrszonda, amely 366 kilogramm tömegű tudományos műszert és a 320 kilogrammos Huygenst vitte magával, 2004 júniusában jutott a Szaturnusz közelébe. A program tudományos céljai: a gyűrűk háromdimenziós szerkezetének és dinamikus viselkedésének a vizsgálata, a holdak felszíni összetételének és geológiai múltjának a meghatározása, a magnetoszféra viselkedésének és háromdimenziós szerkezetének a mérése, a Szaturnusz légkörének tanulmányozása.

forrás:vs.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. ápr.
06
  Nem úgy feszítették keresztre Jézust, ahogy eddig gondoltuk?
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
Írta: Pesot

Évszázadokon át a keresztény világ úgy tudta, hogy Jézus karjait vízszintesen feszítették keresztre, ám a Torinói Lepel legújabb vizsgálata után elképzelhető, hogy a valóságban másképp zajlott a keresztre feszítés.

A liverpool-i John Moores Egyetem szakemberei szerint ugyanis Jézus Krisztus halála sokkal kegyetlenebb lehetett, mint ahogy eddig gondoltuk, és a Megváltó kezeit a feje fölött kinyújtva szegezték a keresztre. A Torinói Leplet vizsgáló nemzetközi kutatócsoport szerint nem is az a fontos, hogy kihez tartozik a lepel, hanem az, hogy lenyomat szerint a megfeszítettet Y alakban szegezték a keresztre.

A Torinói Lepel az egyik leginkább tanulmányozott történelmi ereklye, és a vele kapcsolatos álláspontok ennek megfelelően szerteágazóak. Egyesek szerint keletkezése a középkorra tehet, mások úgy vélik, arról a lepelről van szó, amelyek Jézust betakarták a keresztről való levétel után. Bármi is az igazság, a szövetdarab, amelyen egy meztelen férfi testlenyomata található, a karok környékéről származó vérnyomokat, és egyéb testi sérülések nyomait tartalmazza.

Matteo Borrini, a John Moores Egyetem szakembere és az olasz Pavia Egyetem egyik kutatója arra keresték a választ, hogy a bal karból származó vérnyomok megegyeznek-e a lepel egyéb területein található vérnyomokkal. Ez utóbbi úgy vélte, hogy teljesen más volt a keresztrefeszítés módja, mint ahogy azt eddig gondoltuk. Szerintük bizonyos, hogy a vérnyomokat hagyó férfit Y, és nem T alakban feszítették keresztre, ahogy az a keresztény ábrázolásokban elterjedt.

Az Y alakú megfeszítés még nagyobb terhet helyezett a tüdőre, elviselhetetlenné vált a lélegzés, és valószínű, hogy az áldozat megfulladt – mondta Borrini. Hozzátette: a lenyomat, ami megjelenik a leplen, nem felel meg a keresztre feszítésről alkotott hagyományos ábrázolásmódoknak, és elképzelhető, hogy utólag, művészi megfontolásokból vízszintes, vérrel rajzolt vonalakat is rávittek a lepelre.

forrás:/filantropikum/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. ápr.
06
  A nyílt utcán szavaznak Erdélyben

A konzulátusokon elvileg tilos szavazni. Erdélyben megtalálták a módját a „segítségnek”.A nyílt utcán, egy pavilonban szavazhatnak Erdélyben a hvg.hu-hoz eljuttatott fotó tanúsága alapján.

A Csíkszeredán készült képeken az is látszik, hogy az így kitöltött szavazólapokat akár más is láthatja, vagyis nem garantált a választás titkossága. A csíkszeredai konzulátus munkatársai a hvg.hu megkeresésére csak annyit közöltek, hogy a pavilont nem ők állították, nincs hozzá közük, így nem is tudnak bővebb felvilágosítást adni. Információink szerint a pavilonban a Tőkés László vezette Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács tagjai ülnek, és ők segítenek a szavazólapok kitöltésében.Jól látszik a szavazólap

A határon túli magyarok közül mintegy kétszázezren regisztráltatták magukat a választásra, egyéni képviselőjelöltre nem, csak országos listára szavazhatnak. A Nemzeti Választási Iroda tájékoztatása szerint ugyanakkor a szavazatok mintegy húsz százaléka érvénytelennek bizonyul.

A szavazólapoknak egyébként 24 órával a választások előtt meg kell érkezniük, így ma éjjel már Magyarországra kell, hogy hozzák őket.

forrás:/ hvg.hu/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. ápr.
05
  Túl­be­csül­het­ték a víz mennyi­sé­gét a Hol­don
Kategória: Csillagászat, űrkutatás - Közzétette: fulldragon
szerző: Kovács József

Kaliforniai kutatók az apatit ásvány hűlés közbeni kristályosodásának számítógépes modellezése alapján úgy vélik, hogy a Hold kőzeteibe zárt víz mennyisége kisebb lehet, mint azt az elmúlt években feltételezték.
Jeremy Boyce (University of California Los Angeles) és kollégái számítógépes modellt készítettek annak vizsgálatára, hogy a Hold korai történetében a hűlő magmából hogyan kristályosodott ki az apatit nevű foszfát. A szimulációk eredményei azt mutatják, hogy a holdi kőzetmintákban észlelt, szokatlanul sok hidrogént tartalmazó apatitkristályok mégsem vízben gazdag környezetben keletkeztek, mint azt korábban feltételezték. A felfedezés megkérdőjelezi azt a régi elgondolást, hogy az apatitban található hidrogén jó indikátora a holdi víz globális mennyiségének, és azt is jelzi, hogy kísérőnkön valójában kevesebb víz lehet a kőzetekbe zárva, mint azt újabban gondolták. Boyce magyarázata szerint a holdi kőzetek víztartalmának becslésére a legelterjedtebb módszer az apatiton alapul, az új eredmények fényében azonban úgy tűnik, hogy ez nem megbízható, és még sincs annyi víz a holdi magmában, mint azt az apatit alapján hihetnénk.


Évtizedeken keresztül az volt az általánosan elfogadott nézet, hogy a Hold teljesen száraz világ. A hidrogénben gazdag apatit (hidroxiapatit) holdi kőzetekben történő 2010-es felfedezése azonban kísérőnk “vizes” múltjára utalt. A kutatók úgy vélték, hogy a kis apatitminta alapján nagy mennyiségű holdi magma, sőt talán az egész Hold vízkészletének mennyiségére is következtethetnek. Boyce és munkatársainak vizsgálatai szerint azonban az apatit tulajdonképpen megtévesztő ebből a szempontból. Kollégáival úgy gondolják, hogy annak nagy víztartalma inkább a kristályosodási folyamatnak a következménye, mintsem a vizes holdi környezeté. Ha víz is jelen van az olvadt kőzetek hűlésekor, akkor az apatit kristályszerkezetébe hidrogén épülhet be. Ez azonban csak akkor következhet be, ha az apatitot egyébként felépítő elemek, a fluor (fluorapatit) és a klór (klórapatit) lényegében hiányoznak.

A felvétel egy holdi kőzetmintából vágott és polírozott szeletben mutatja a kalcium eloszlását. A rózsaszín és a vörös magas, a kék és a fekete szín alacsony kalciumtartalmat jelent. A víznek a magtól a peremig tartó sávos eloszlása az ehhez hasonló kristályokban a frakcionálódás folyamatára utal, ami az egyébként száraz kísérőnkön létrehozhatta a hidroxiapatitot. (University of California Los Angeles)

Boyce szerint a Hold történetének korai időszakában kialakult apatit a magmából gyakorlatilag minden fluort és klórt kiszívott, így a később létrejövőnek már csak a hidrogén maradt, ezért a hidroxiapatit nem tükrözi pontosan a magma eredeti víztartalmát.

A holdi apatit történetének a megértése túlmutat azon, hogy meghatározzuk, mennyi víz van jelen a Hold talajában és kőzeteiben, ugyanis a Hold kialakulására vonatkozó, ma leginkább elfogadott elmélet következményeként a holdi kőzetekben egyáltalán nem fordulhatnának elő könnyű elemek. Az elgondolás szerint a Hold anyaga több mint 4 milliárd évvel ezelőtt a Földből szakadt ki egy gigantikus ütközés következtében. Ha ez a modell helytálló, akkor a később a kísérőnkké összeálló törmelék teljes egészében megolvadt, a könnyű elemek – mint a hidrogén – pedig felbugyogtak a felszínre, és onnan az űrbe szöktek. Mivel a hidrogén a víz alapvető összetevője, így a Holdnak száraznak kell(ene) lenni.

A holdi kőzetminták nagy része valóban száraz is és a könnyű elemek is hiányoznak belőlük. A hidroxiapatit azonban minden mintában előfordul, komoly fejtörés elé állítva az ezzel foglalkozó kutatókat. A kezdet tüzes poklában némi víznek és valamennyi könnyű elemeknek valahogyan mégis meg kellett maradnia, bár kevesebbnek, mint azt az apatit eredetileg sejtette. Boyce arra figyelmeztet, hogy a száraz Hold negyven éves ideája után nem szabad átesnünk a ló túloldalára: minden részletet és bizonyítékot alaposan meg kell vizsgálni, mielőtt a holdi kőzetek által tartalmazott víz mennyiségéről nyilatkoznánk.

forrás:/csillagaszat.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2014. ápr.
05
  Várakozás
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
szerző: Horváth Gabriella Tek Kineziológus

Várakozni nem jó dolog. Idegölő, mert folyamatosan a még meg nem történt esemény utáni vágyakozásban élsz. A várakozás a hiányt táplálja, nem a beteljesülés örömét. Amíg várakozol célod elérésére, addig folyamatosan azt teremted, hogy amire vársz, még nem a tiéd.

Épp ezért, ha valamit nagyon szeretnél, akkor vágyd meg, és engedd el. Ne gondolkozz rajta. Menj, éld az életed, legyél boldog és vidám. A teremtés meghallotta kérésedet, ha a tiéd, segíteni fog, ha nem, akkor felesleges is kattogni rajta. Tehát add át az égieknek a megvalósulást, és hagyd, hogy akkor történjen meg a beteljesülés, amikor rendelve van.

A várakozással elvárásod van a teremtés felé. Folyamatosan számon kéred őket, hogy mikor történik meg már az, amire vársz. Ezzel folyamatosan időt teszel a megvalósulásba, és kitolod a végeredmény elérkezését. Hisz mit mond a teremtés? Várni akarsz még, akkor várj! Elvárásod van? Akkor tanuld meg, hogy nem lehet!

Ha elvárásod van, akkor hiányos a hited is. Minden percben rúgóra húzva állsz, hogy mikor teljesül, amit kértél, tehát nem hiszed el, hogy megkapod.

Amíg várakozol, addig tehát elvársz. Amíg elvársz, addig nem kapsz! Ennyire egyszerű a képlet.
Engedd át a teremtésnek a végrehajtást. Ne várj, hanem élj! Ha megvan benned a kellő alázat, amivel átadod a projektedet az égieknek, annál előbb, és annál nagyobb csodák érhetnek.

Szeresd magad annyira, hogy nem várakozol, hanem hiszel...

forrás:/lélekhang/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Oldal:   <<        >>  
Hírkategóriák