| Kezdőlap Kezdőlap 2020 Archiv (2010-13) Top cikkek Fórum Regisztráció A Mars titkai Epsion |
| :: Fórumok :: 2012. Vajon mi fog történni? :: New Age - Az új világrend |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| A vonzas torvenye | ||
| Oldal: << | |
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, Róza
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Kriszesz |
| ||
![]() Regisztrált tag #73 Regisztrált: p okt 29 2010, 11:41Üzenetek: 3 | Szeretném megosztani, első sikeres "bevonzásomat" van egy ismerösöm akivel sose voltam csavarogni, de nagyon vágytam rá, hogy elhívjon bulizni. 1 hétig ez járt a fejemben, és jól éreztem magam, úgy voltam vele, hogy majd összejön, erre tegnap este rámköszön a közösségi oldalon, hogy nem mennék e vele este eggyet bulizni. o.O Na akkor hihettelen jó érzés fogott el. A titok valóban működik. Csak megkell állapítani, mit szeretnénk, Ennek legyegyszerübb módja, ha elösször megállapítod, mi az amit nem akarsz, és ezután tudni fogod mit is akarsz valójában, úgy igazán. Ebben segít az : így múködtesd a vonzás törvényét című könyv is. | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 221 | Kriszesz, szia Jó, hogy megosztottad velünk ezt a tapasztalatodat. Számomra felér egy bátorítással, hogy ne hagyjam abba. Az is jó, hogy behoztad az oldalra a magyarra fordított változatát "A Titok" cimü filmnek, így könnyebb újra feltöltödni azoknak is akik (akárcsak jómagam) már elkezdtek kételkedni abban, hogy számukra ez egy járható út lenne. Aztán írjál arról is, hogy jól sikerüt-e az a buli í‰n drukkolok neked, hogy ügyes legyél ! | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Oldal: << | |