| Kezdőlap Kezdőlap 2020 Archiv (2010-13) Top cikkek Fórum Regisztráció A Mars titkai Epsion |
| :: Fórumok :: 2012. Vajon mi fog történni? :: New Age - Az új világrend |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| A vonzas torvenye | ||
| Oldal: << >> | |
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, Róza
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 640 | Latyoo: Dobok ide egy-két linket! Mostanában ezek a kedvenc gif-lelőhelyeim: Katt ide! Katt ide! Itt szerintem mindenki talál kedvére valót. | ||
| Vissza az elejére | | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 922 | aless,. ha már lesz egy ilyen tár , és nem tul komplikált csináld ugy ,hogy a pc-röl direkt is tudjunk feltolteni dokumentumokat (ne csak pdf) hanem más gyakran használt formátumban is. | ||
| annabike |
| ||
![]() Regisztrált tag #10 Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25Üzenetek: 0 | Nem ertek hozza, rad bizom, jo eszakat ! | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 257 | Peety írta ... ....Az sosem árt Peety gyereknek... Manapság meg - a világvége, meghalunk, minden **ar hangulatban - pláne jól jön. !lolKiteszed lábad a házból és mélyen beszívod a kinti friss levegőt. Már ha nem a belvárosban élsz. í‰s tedd fel a kérdést: világvége van? Halok-e meg? Hogyan reagál a világ a "dimenzióváltás" gondolatára? Néha úgy érzem magam, miután ezekkel a témákkal szembekerülök, hogy a tudatos és tudattalan érdeklődési szűrőm által mintha egy szigeten élnék. Pedig a világ olyan hatalmas... [ Módosítva v febr 14 2010, 02:48 ] | ||
| Ernő |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: sze jún 23 2010, 03:46Üzenetek: 0 | nordi írta ... aless,. ha már lesz egy ilyen tár , és nem tul komplikált csináld ugy ,hogy a pc-röl direkt is tudjunk feltolteni dokumentumokat (ne csak pdf) hanem más gyakran használt formátumban is. Megvan Nordi. í‰s ezentúl a paramoral.eu topikban írjátok a kéréseket. | ||
| annabike |
| ||
![]() Regisztrált tag #10 Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25Üzenetek: 0 | George Thomas plébános volt New England-nak egy kis városkájában. Húsvét reggelén, amikor zsúfolt templomában felment a szószékre prédikálni, egy régi, rozsdás, rozoga madárkalitkát vitt magával és letette a szószék párkányára. Persze mindenki meglepíµdve nézte és kíváncsian várta, mi fog itt történni. A plébános elkezdte a prédikációt: “Amikor tegnap végigmentem a Fíµutcán, szembe jött velem egy fiatal gyerek, kezében lóbálta ezt a madárkalitkát, és a kalitka alján három kis vadmadár lapult, reszketve a hidegtíµl és a félelemtíµl. Megállítottam a fiút és megkérdeztem: - Nicsak, mit viszel magaddal? - Csak ezt a három vacak madarat – felelte. - Aztán mit akarsz csinálni velük? – kérdezíµsködtem. - Hazaviszem íµket és szórakozom velük – felelte. – Feldühítem íµket, kihúzom a tollaikat, egymás közötti viadalra uszítom oket.. í‰lvezni fogom. - De elíµbb-utóbb beleunsz majd. Utána mit csinálsz velük? - í“, van otthon két macskánk – mondta a fiú -, azok szeretik a madárhúst. Megetetem íµket velük. Hallgattam egy kicsit, aztán ismét megszólaltam: - Fiam, mennyit kérsz a madarakért? - Nem kellenek magának azok a madarak, Atya. Hiszen azok csak vacak szürke mezei madarak. Még énekelni sem tudnak. Még csak nem is szépek. - Mennyit akarsz értük? – kérdeztem ismét. A fiú végignézett rajtam, mintha megbolondultam volna, aztán megmondta az árat: tíz dollár. Kivettem a zsebembíµl a tíz dollárt, odaadtam a gyereknek. A fiú letette a kalitkát a földre és egy pillanat alatt eltí»nt. í‰n aztán felemeltem a madárkalitkát, elvittem a közeli parkba, ott letettem, kinyitottam az ajtaját, és szabadon engedtem a madarakat.†Miután Thomas plébános elmondta a kalitka történetét, mindjárt egy másik történetbe kezdett: “Egy nap a Sátán és Jézus között párbeszéd folyt. Sátán épp az í‰denkertbíµl jött és büszkén dicsekedett: - Az egész emberiséget a kezeim közé kaparintottam. Csapdát állítottam nekik, olyan csalétekkel, amelynek nem tudnak ellenállni. Mind az enyémek! - Mit fogsz csinálni velük? – kérdezte Jézus. - Szórakozni fogok velük. Megtanítom íµket, hogyan házasodjanak és hogyan váljanak el egymástól; feldühítem íµket, meg arra is megtanítom, hogyan gyí»löljék. és kínozzák egymást; hogy részegeskedjenek és kábítózzanak; arra, hogy fegyvereket és bombákat találjanak fel és öljék egymást. Nagyon fogom élvezni – mondta a Sátán. - Mit csinálsz majd velük akkor, ha eleged lesz a játékból! - Megölöm íµket! – felelte a Sátán. - Mennyit kérsz értük? – érdeklíµdött tovább Jézus. Ezzel a tanmesevel kivanok nektek szep napot es hogy csak a szep dolgokat vonzatok magatokhoz. - Nem kellenek neked azok az emberek! Nem jók azok semmire! Megveszed íµket, ok pedig csak gyí»lölni fognak. Leköpnek, megátkoznak és megölnek. Nem kellenek ok neked! - Mennyit kérsz? – kérdezte újból Jézus. A Sátán végignézett Jézuson és megvetíµ gúnnyal mondta: - A véredet, az összes könnyedet és az egész életedet! Jézus így szólt: - Megegyeztünk! – aztán kifizette az árat… †| ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 640 | Aki esetleg keresi / kereste a Titok ( The Secret ) című filmet, annak mondanám, hogy Impulsive.hu-n rajta van....... méghozzá szinkronosan! ( bár iszonyat lassan jött le nekem...... de lejött ) [ Módosítva v máj 09 2010, 04:00 ] | ||
| BalensZ - Jesus |
| ||
![]() Regisztrált tag #21 Regisztrált: k máj 18 2010, 02:29Üzenetek: 7 | í‰n A Titok című könyvet most olvasom, valahol a százakárhanyadik oldalon tartok, eddig tetszik nagyon^^ Bár az nem jön be, hogy gyakran több oldalon keresztül mondja ugyanazt a dolgot és semmi újat nem visz bele. Néhol unalmasnak találtam. De tetszik a dolog.^^ | ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 640 | í‰n pont ma néztem (sokadjára) filmen.. A sok ismétlés meg talán azért lehet benne, hogy minél jobban bevéssük az agyunkba az alapigazságokat. | ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 640 | Voltaképp a jó öreg pozitív gondolkodás a lényege. :-) [ Módosítva cs máj 20 2010, 03:48 ] | ||
| Oldal: << >> | |