| Kezdőlap Kezdőlap 2020 Archiv (2010-13) Top cikkek Fórum Regisztráció A Mars titkai Epsion |
| :: Fórumok :: 2012. Vajon mi fog történni? :: New Age - Az új világrend |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| A vonzas torvenye | ||
| Oldal: >> | |
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, Róza
|
| Szerző | Üzenet | ||
| annabike |
| ||
![]() Regisztrált tag #10 Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25Üzenetek: 0 | Erdekel meg valakit ez a tema ? aDr Joseph Murphy fele megkozelites, ami otvozi a vallasos illetve tudomanyos magyarazatokat. | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Ernő |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: sze jún 23 2010, 03:46Üzenetek: 0 | Persze. Nagyon érdekel. Tudsz valami jót? | ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 640 | Na ja. Engem is. Amikor elolvastam ezt a Titok című könyvet, már pár oldal után azt mondtam magamnak, hogy "na ez az!"......kézzelfogható, megtapasztalható, semmi hókuszpókusz meg dimenzióváltós annuaki blabla, hanem a gyakorlatban is kiválóan alkalmazható módszer. Dobok ide egy linket is: Katt ide! | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 257 | Hát már engem nem nagyon. Egyrészt, mert irigy vagyok azokra, akiknek sikerül, másrészt mert volt szerencsém olyasmit tapasztalni, hogy nincs szükségem semmire a boldogsághoz. Ma úgy vagyok vele, hogy vannak dombok és völgyek az életemben, lehet máséban is, és a jobb pillanatokban mindig van, ami lekösse a figyelmem: úgy neveztem el, hogy "juttatás-időszak". Ez akkor van, amikor a kedvelt témáimban valami újdonságra lelek a neten. Pl. nemrég alakult egy magyar Half-Life szerver, egyszerűen a semmiből és nem kell angolul fogalmazzak a csettbe, hogy megértsék a keletiek (mert javarészt orosz-bulgár-román). Szóval ez is egy újdonság, ami jött. í‰s időnként más érdeklődési körökben is kapok ilyen kielégítést, amivel könnyebben telik az idő, az élet értelmet kap. | ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 640 | Többször elő szoktam venni ezt a könyvet, mert sajna hajlamos vagyok megfeledkezni a benne foglaltakról. Nagyon hiszek a dologban, de tény, hogy bőven van még mit gyakorolnom e téren! Kihívás.....de az yooo.. [ Módosítva v febr 14 2010, 06:01 ] | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 257 | Kell egy kis lelki dopping, mi? | ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 640 | ....Az sosem árt Peety gyereknek... Manapság meg - a világvége, meghalunk, minden **ar hangulatban - pláne jól jön. !lol[ Módosítva v febr 14 2010, 07:53 ] | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 257 | Az avatarod nagyon csípem, honnan szerzed az ilyeneket? | ||
| annabike |
| ||
![]() Regisztrált tag #10 Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25Üzenetek: 0 | Allessys ! hogy tudok feltenni e-book-ot ? ilyen temaban , ami nekem meg van es persze ha el akarna olvasni mas is !?! | ||
| Ernő |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: sze jún 23 2010, 03:46Üzenetek: 0 | Csinálok egy e-book tárat és az oldalra feltöltjük. Rendben? Vagy esetleg ötleted? Végül is van egy pdf modulunk, de nem mindegyik e-book pdf. így jobbnak látok egy e-book tárat csinálni.-Nem bonyolult. [ Módosítva v febr 14 2010, 11:50 ] | ||
| Oldal: >> | |