:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Földönkí­vüli lények
 
<< Előző téma | Következő téma >>
UFÓ vagy űrbázis a Holdon
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, Róza
Szerző Üzenet
epsion
v jan 19 2014, 11:33
Regisztrált tag #749
Regisztrált: szo okt 05 2013, 05:04
Üzenetek: 6
UFÓ vagy űrbázis a Holdon
(Google fordítás)

Egy furcsa, háromszög alakú anomáliát találtak a Google Holdon, ami nem hasonlít semmilyen természeti képződményre.

Lehet-e egy UFO Hold felszínén? Vagy egy óriás űrhajó?A kétoldalas, háromszög funkciót a Hold felszínén, egy paranormális kutató WowForReeel fedezte fel, és írt egy új videó a csatornát a YouTube-on, túl szimmetrikus, hogy egy véletlenszerű, topográfiai által okozott, még a minimális eróziója jellemző a holdbéli táj .

A gigantikus alakja valóban úgy néz ki, mint az élvonalbeli hatalmas, háromszög alakú űrhajó, hasonló, eddig szupertitkos lopakodó technológia, de sokkal nagyobb, mint bármely repülőgép, amit valaha építettek a Földön.

A szabályosan elhelyezkedő, kör alakú hegyfok formák alkotó hét pont a tökéletesre formált háromszög ék úgy tűnik, hogy intelligensen tervezett.

A mai napig nincs egyéb funkció sem fedeztek fel, amely megfelel ez a forma a Holdon, vagy bármely más bolygó megfigyelt műholdon vagy feltáró rover.

Az anomália olyan hatalmas, lehetséges, hogy valami holdbázist használható eszköz tárolására és vízre idegen "UFO" űrhajó.

De, ha ez nagyon szabálytalan funkció a moonscape bizonyítottan tervezett intelligens létesítmény, lehetséges, hogy lehet valami titkos terület épített az emberek?

Az anomália fedezte fel nehézkesen poring mint a képek a Hold által összeállított Google Earth . A koordináták 22 ° 42'38 .46 "N 142 ° 34'44 .52" E, aki azt akarja, hogy vizsgálja meg ezt a furcsa, háromszög funkció a maguk számára.

Egy kép a "UFO" hold bázis bővült és továbbfejlesztett felett, a teljes videó beágyazott alább.Akármi is ez lenyűgöző tárgy, akkor biztosan viseli további vizsgálatot, mivel ez a fajta tökéletesen szimmetrikus földrajzi jellemző ritkán megtalálható a természetben, még a Földön is.

( forrás: Katt ide! )

Megjegyzés:
(Szturmi, belőheti a távcsövét, hátha most már végre talát bizonyítékot is, de szerintem jó ha behozza vele a szomszédasszony vetkőzését! )
Vissza az elejére
Roland
v jan 19 2014, 09:40
Regisztrált tag #62
Regisztrált: v okt 03 2010, 03:10
Üzenetek: 115
Azok a szabályos, fehér foltok a 2 széle mentén, kettő sorban -- mindenképpen mesterséges eredetű tárgyra utalnak.

Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System