| Kezdőlap Kezdőlap 2020 Archiv (2010-13) Top cikkek Fórum Regisztráció A Mars titkai Epsion |
| :: Fórumok :: Földönkívüliek, idegen világok :: Földönkívüli lények |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Szürkék | ||
| Oldal: << >> | |
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő
|
| Szerző | Üzenet | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 922 | ....én természetesen nem támaszkodhatom,(nem is mernék) olyan irásokra, mint te, amelyek egy része valóban, figyelemre méltó és gondolkodásra késztet, ezek viszont nem zárjak ki egyértelmüen ezt a lehetöséget (valóban szó sincs arról,hogy engem igazolnak )... de 1.) értelmes lények, (és itt az értelemesen van a hangsuly) nem szövetkeznek az emberek egy csoportjával (USA ,SZU,poltikus..stb) egy másik földi embercsoport ellen (az összeesküvés elméletek ezt a részet, mármint a rengeteg titkos egyezség a szürkékkel, kimondottan hülyeségnek tartom) 2.) értemes lények jelenlétükkel megtudták volna oldani, hogy a politika ne tudja eltitkolni létezésüket. ..tehát én nem a 16-od rendü kontaktokra,vagy hivatásos kiszivarogtatókra, csak csupán a józan paraszti logikára hivatkozom, tudom kevés sikerrel mert az elméletem egyszerü, logikus és zseniális (szerénységéröl nem is szólva), csak hiányzik belöle a show és a bulvar, és ahogy látom ez nagy hátrány,(pedig a zseniális dolgok mindig egyszerüek) | ||
| Vissza az elejére | | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 91 | n csupán nem szeretném elfogadni, hogy létezhetnek kiborgok teljes életszerű gépek....de azt hiszem lehetséges. Ahogyan régen fogalmunk sem volt a dimenziókról, a Föld rezgéséről és az agy egyes hullámairól, így nem tudhatjuk van-e olyan technológia ami képes arra, hogy ennyire életszerű és intelligens gépeket gyártson. | ||
| Fox Mulder |
| ||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: cs máj 13 2010, 01:25Üzenetek: 73 | Blackbird, valóban igaz, hogy nem tudhatjuk, hogy egyáltalán technikailag lehetséges lenne e egy ilyen szintű értelmes gép, ami így működik megalkotni. Nordi, 1:a szerződést nem az emberek ellen kötötték, hanem ki-ki a saját javára, legalábbis az emberek így gondolták, mint tudjuk tévedtek. 2:magában a szerződésben az is benne foglaltatik, hogy az USA kormánya titokban tartja a szürkék ténykedését. Mivel a kapcsolat negatív szürke fajjal történt így ők is csak azzal foglalkoztak, mint értelmes lények, ami a saját javukat szolgálja. | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 91 | Régebben többet olvastam szürkékről (nem azt a témát kerestem, de valahogy mindíg abba botlottam) és nem egy esetnél olvastam, hogy akihez telepatikusan szóltak, általában az első közlendőjük a "nyugodj meg, nem akarunk bántani" címszó... Ebből nem az jön le, hogy nincsenek érzéseik. Akkor honnan tudnák, hogy mi az nyugodj meg, meg alapból a bántás fogalmát? Esetleg csak ismerik az emberi érzéseket? Vagy ha esetleg valóba kiborgok...akkor beléjük táplálták? Vagy emlékeznek még az őseik, akik még a bolygójuk felszínén éltek, hogyan éreztek? | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 922 | Fox Mulder írta ... Blackbird, valóban igaz, hogy nem tudhatjuk, hogy egyáltalán technikailag lehetséges lenne e egy ilyen szintű értelmes gép, ami így működik megalkotni. Nordi, 1:a szerződést nem az emberek ellen kötötték, hanem ki-ki a saját javára, legalábbis az emberek így gondolták, mint tudjuk tévedtek. 2:magában a szerződésben az is benne foglaltatik, hogy az USA kormánya titokban tartja a szürkék ténykedését. Mivel a kapcsolat negatív szürke fajjal történt így ők is csak azzal foglalkoztak, mint értelmes lények, ami a saját javukat szolgálja. szerintem maga a szerzödés csak kitalácio mert léte nem racionális, és nem logikus ha a szürkék ide tudtak jönni technikai fölényük miatt semmi szerzödésre nem volt szükségük, mert igy is ugy is azt csinálnak amit akarnak. Az USA csak azért szivarogtatta ki a szerzödes létezését, hogy az emberek ne érezzék, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva mindenféle idegen csöcseléknek, nem is beszélve egy szuperhatalom bénaságaról | ||
| Fox Mulder |
| ||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: cs máj 13 2010, 01:25Üzenetek: 73 | Mégis jobb egy "barátságos" környezetben dolgozni, mint egy ellenségesben. Ha nem lett volna valamilyen megállapodás a szürkékkel, akkor nekik is számolni kellett egy esetleges ellenállással. Bármennyire fejlettek is ezt nem engedhették meg maguknak, nem is beszélve a többi idegen fajról, akik figyelik az emberiséget és ők a jófiúk. Sok választás nem volt a szürkéknek sem. | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 91 | Nem ismerem ennek a szerződésnek a történetét sem tartalmát, de nekem elég irreálisnak tűnik, hogy az emberek - vagy emberi hatalmak - és akármely idegen hatalom vagy civilizáció között akármiféle szerződés íródjék. Egy intelligens faj, nem menne bele ilyesmibe, hatalmas mennyiségű feltétel nélkül, amibe azthiszem az is bele tartozna, hogy a civilizáció többi tagja is (többi ország, kontinens is) belegyezését adja akármiféle beavatkozásba. Ez elég hihetelennek tűnik, mert miért is engednénk meg bárkinek is. De egy értelmesebb fajnak nem kell külön szerződés ahoz, hogy embereket raboljon és sejteket lopjon. A magasabb techológiai szint lehetővé teszi számukra hogy gyorsan és szinte sokszor észrevétlenül történjenek a beavatkozások, ezért nem kell félnie ellentámadástól. Hallani lelőtt ufo-król....nos ez a célhoz vezető rögös út áldozata... | ||
| Fox Mulder |
| ||
![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: cs máj 13 2010, 01:25Üzenetek: 73 | A hétvégén felteszem a teoriákba az erről szóló anyagomat. | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 922 | Nem ismerem ennek a szerződésnek a történetét sem tartalmát, de nekem elég irreálisnak tűnik, hogy az emberek - vagy emberi hatalmak - és akármely idegen hatalom vagy civilizáció között akármiféle szerződés íródjék. Egy intelligens faj, nem menne bele ilyesmibe, hatalmas mennyiségű feltétel nélkül, amibe azthiszem az is bele tartozna, hogy a civilizáció többi......"" nem akarok vitat szitani, vagy blackbird pártjára állni, de közelitsük meg a dolgokat saját szemszöböl, félretéve minden infót és dezinfót: 1.a racionalitás, az egyik (általunk ismert) alaptétel amely baárhol,bármely univerzumban determinálja a fejloédest, (ok nélkül nem történik semmi) ennek hiányát, leirtam a kiborgok-e szürkék-ben (amit Fox Muder irodalmi alkotásnak titulált,és at is fogom tenni a saját alkotásokba. !he Na de vissza a racionalitáshoz: - ha már idejöttek fejlettebbek mint mi, ha nem kiborgok racionalitással biró lények, akkor semmi ració nincs abban hogy egyezséget kössenek egy faj bizonyos részével,(non reprezentativ) amit nem tudnak a faj többi egyede számara kommunikalni (miheztartás végett minimum)mert resze a paktumnak,olyasmiröl amire semmi szükségük nincs, mert ugy is azt csinálnak amit akarnak.... - ha racionalitás azt diktálta volna a szürkéknek (akik jók vagy rosszak, a racionalitás ilyet nem ismer) hogy irtsanak ki bennünket, megcsinálták volna semmi perc alatt... - pont a racionalitás miatt elég nehéz elképzelni valamilyen paktumut két hasonló rangu (fejlettségü) civilizáció között - különbözö rangu civilizációk között pedig még a feltételezése is vicc kategória pl.az Intergalaktikus Konföderáció Alkotmánya (amiröl annyit lehet olvasni, jó lenne ha feltenné valaki ezt is) ha létezik akkor egy pontból áll: Hülyének lenni , alanyi jog.. ( hu de okos lettem ,nah ezt a racionalitás elméletet kidolgozom a teoriákba,csak várom a szerzödés szövegét a szürkékkel nagyon kiváncsi vagyok, hogy be tudom majd tartani ?, most pedig megyek dolgozni mig nincs nagy meleg, a szünetben még lehet, hogy irok valami zseniálisat ha nem, forr fel az agyam .. (mig meg nem jelenik Tamás az észosztó) | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 91 | Hmmm....nordival annyiban nem értek egyet, hogy nem feltétlenül jelenti azt hogy letudnának igázni minket, mert magasabb szinten van a technológiai fejlettségük. Szerintem nem hiába nem rabolnak tömegesen, mert csak kevés embert tudnak egyszerre iránytásuk alatt tartani. Egy frontális háború velünk szemben annyi előnnyükkel járna, hogy nekünk elég nehéz kijutni az űrbe, időbe és sok energiába telik, ők pedig onnan könnyed szerrel lőhetnének minket. A szürkék véletlenül sem akarnak háborút. Ez szerintem teljesen egyértelmű, főleg arra való tekintettel, hogy ha az a 8-10 faj ami figyelemmel kíséri a földi életet, már évezredek óta figyel minket. Ránk nem lehet felkészülni. Túl megfontoltak, túl számítóak és mindenben a logikát kereshetik. Logika nélkül nem kezdenek bele semmibe. Logikus lenne egy háborúra született faj ellen harcba vonulni? Valahol itt a topikok között olvastam hogy a szürkék bolygója is valamennyi %-ban a népükben dúló háborúk miatt pusztult el....de ez már évezredekkel ez előtt volt. Azóta ők áttértek a klónozásra, a fejfenntartásra, az energia kivonásra és felhasználásra. Ha maradt is valamennyi fogalmuk a fegyverekről, akkor azok is nagyrészt védelmi pozíciót szolgálhatnak hajóikon, bázisaikon. Ez mind csak egy meglátás, egy lehetséges következtetés. Ez nem az álláspontom, egyszerűen taglalom amikről infót szerzek és következtetek. | ||
| Oldal: << >> | |