:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Földönkí­vüli lények
 
<< Előző téma | Következő téma >>
EBE
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, Róza
Szerző Üzenet
nordi
p júl 30 2010, 02:54
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 922
III. rész beküldte: Fox Mulder

A történet végét egy külön borí­ték tartalmazta. Matilde leí­rta, hogy egyik napon újra forszí­rozni próbálták a parancsnokai, hogy Airl válszoljon az őket érdeklő kérdésekre, de ő újra megtagadta a kérést, ekkor átadták Matildenak az egész anyagot, hogy legalább azt érje el Airl-nél, hogy átnézi az anyagot és igazolja, hogy az, amit Matilde szavakba öntött, megfelel Airl mondanivalójának. Airl ezt is megtagadta, mondván, hogy egész biztosan megfelel. Airl már távozni készült az övéihez (nyilván műteste hátrahagyásával), egy katonal kommandó váratlanul lerohanta, és elektromos sokkolással lebéní­tották. Ezután többé nem mozdult és nem kommunikált, pedig Matilde ezzel még jó pár napig próbálkozott.. Matildot elbocsátották a seregből, egy távoli vidékre telepí­tették le és örök titoktartásra eskették. Valahogyan azonban ott felejtették nála az egész paksamétát, amelyet Airlnek kellett volna hitelesí­tenie. Később Airl újra kapcsolatba lépett Matilde-dal, mivel utolsó pillanatban sikerült elhagynia műtestét, í­gy spirituális lénye nem esett szét az áramütéstől. Matilde 60 évig őrizte a papí­rokat és csak halála előtt adta át azokat Spencernek, hogy hozza nyilvánosságra, mert neki már úgyis mindegy és azt tartja helyesnek, ha nyilvánosságra kerülnek ezek a dolgok. Az utólagos kommunikáció során Airl tudtára adta Matildnak, hogy azért sikerült kommunikálniuk illetve azért választotta Matildot, mint egyetlen emberi lényt, akivel hajlandó kaommunikálni, mert Matilde-ról kiderült, hogy a 3000 elveszett domain-beli Is-Be egyike.






--------------------------------------------------------------------------------

[MSOFFICE1]a domain angol szó, jelentése: valaki uralma alatt álló terület, birodalom

[MSOFFICE2]A komkrét levés az egyédiséget jelenti. Ez nem feltételenül azt jelenti, hogy anyagi testben akarna az is-be létezni, hanem azt jelenti, hogy mindenféle formákat öltve , saját magából kisebb, változatos életformákaat teremtve tapsztalatokat szerez., mindenfélét kipróbál.

[MSOFFICE3]Airl nem részletezte, mit ért fizikai univerzumon, de valószí­nűleg azt a nagyobb rendszert, amely sok galaxisból áll össze. A fizikain valószí­nűleg az ember számára látható dimenzióban lévő galaxisokra gondolhatott.

[MSOFFICE4]voltaképpen arról van szó, hogy az egységes mezőből annyi enrgiát hí­vhatnak le , amennyir szükség van. Az energia ugyan nem pusztí­tható el, de széteshet és visszalakul tagolatlan struktúráltalan mezővé. Airl erről a lehetőségről nem beszél.

[MSOFFICE5]például nyersanyakitermelést, azaz bányászatot..

[MSOFFICE6]nem lehet tudni, kikről van szó. TAlán az annunakikról.

[MSOFFICE7]Több ilyen frekvenciahálózat létezik és mostanában egiket a másik után aktiválják. Nem tudni, hoy Airl csak egyről tudott-e valójában, vagy nem akarta részletekbe bocsátkozni.

[MSOFFICE8]ezek a rendszerek valóbanléteznek és a Föld csillagkapuban vannak a központjaik. .

[MSOFFICE9]Ezek szerint , ha ez igaz, akkor a karma urai meg a másvilági bí­róság stb. amiről azok az emberek beszélnek, akiket hipnózisban visszavisznek a két inkarnáció között un. bardo állapotba, , a "taní­tók", felügyelők, szellemi vezetők nem mások, mint aa Földet ellenőrző Régi Birodalom bázisainak főnökei., Legalábbis az emberek nagyobb részére ez vonatkozik.

[MSOFFICE10]Ilyen beszámolókról és és a földi élet során tanúsí­tott viselkedés kiértékeléséről igen sok szellem és hipnózisban emberek is beszámolták. (. Whitton-Fisher: Létköz c. könyve

[MSOFFICE11]a magam részéről nem értettem, miért nevezte ezt a kategóriát érinthetetlenek (untouchabeble).u. Lehetsgées, hogy ezek az Is-be-k az uralkodók körében is megbeszülsének örvendtek.

[MSOFFICE12]Sok ilyen hely van, sőt több hálózatról beszélhetünk..

[MSOFFICE13]Sokszor gondolkodtam rajta, hoyan lehetséges, hogy egyes korokban egyes helyyeket olyan kifinomult technológiákkal készí­tettek dolgokat, mintha ma készültek volna. Például a bonyolult és rendkí­vül finom szöésű textí­liák, hatalmas és bonyolult épületek, hajózási és csillagászati műszerek stb. Itt a magyarázat: eges emberek előző életeikben felhalmozott tudásukból ez-az visszajön és ez misszire az átalg fölé emeli a teljesí­tményüket.

[MSOFFICE14]

[MSOFFICE15]Airl Domain-je úgy látszik, nem úgy gondolja, hogy létezik egy központi (csúcs) teremtő, amely minden létező dolog végső forrása. Csakhogy akkor felmerül a kérdés, hogy az Is-Be.k ki teremtette. A legnagyobb kozmikus rendszerek magját ki ültette el: Másfelől viszont az nagyon valószí­nű, hogy valamennyi vallást a

Föld felett ellenőrzést gyakoroló Is-Be-k hozták létre.

[MSOFFICE16]Ez valóban í­gy van: aminek figyelmet szentelünk, akkor is, ha ezt negatí­v érzlmek kí­sérik, mint a düh, az indulat, a gyűlölet. Ezek a kiadott energiák a saját energiaszintet és az energia frekvenciáját csökkentik.

[MSOFFICE17]Az elektrosokk lényegében az emberek elektromos enrgiamezőinek az összezavarása a sugárzási rendszerek által.

[MSOFFICE18]Nem tudni, miért csak ezeket sorolta fel, hiszen ennél sokkal több olyan föld alatti bázis van, ahol mindenféle földön kí­vüli csapatok és csoportok dekkolnak. De lehet, hogy a holtak lelkeit mnd csak ezekbe viszik? Nem mintha ez sokat számí­tana...

[MSOFFICE19]A Földön élő emberek tehát nem állatokból fejlődtek ki, hanem más Is-Be-k teremtették a földi Is-be-ket. A hasonó fizikai felépí­tés nagyon különböző genetikai állományt takar. Az Is-be-k genetikai állományát illetően a fizikai test milyenségének alig van jelentősége..

[MSOFFICE20]Valószí­nűleg nem a mi naprendszerünkre gondol, hanem talán a galaktikai naprendszerre, bár persze ez nem biztos.

[MSOFFICE21]Más források szerint az annunakik hozták létre a homo sapiens fajt a Földön található majom és a korábban már létrehozott és elterjedt emberi gének megfelelő kikeverésével. Az új fajt bányászakodához használták rabszolgaként.

[MSOFFICE22]Az embrió a szellem integrációja nélkül csak egy élő hús. A szellem a fogantáatás utáni 22-55 nap között száll be. A megfelelő test kiszemelése, kiválálasztása jóelőre megtörténik. A trigger emlegetésével valószí­nűleg arra a jelre gondol, ami jelzi, hogy a test már alkalmas a szellem befogadására.

[MSOFFICE23]Más földönkí­vüliek is beszéltek arról, hogy gyors technológiával elő tudnak állí­tani olyan testeket, amelyekbe beépí­tenek olyan intelligenciát, amely bizonyos viszonylag egyszerűbb munka elvégzésére alkalmassá teszi a robbotot.. Emberekről is képesek pontos másolatokat készí­teni. íllí­tólag a Földön is sok iylen földön kí­vüliek által "előállí­tott" klón van.,

[MSOFFICE24]Az univerzumok fizikai részei benne vannak egy hatalmas tudatmezőben, amelyben mindezek nem léteznek.

forrás:Internet

--------------------------------------------------------------------------------


[ Módosítva p júl 30 2010, 03:00 ]
Vissza az elejére
nordi
szo jan 22 2011, 02:37
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 922
Roswell akták I.rész

A második világháborút követő években az Egyesült íllamok kormánya számos olyan eseménnyel szembesült, amelyek megjósolhatatlanul változtatták meg jövőjét, és ezzel együtt az emberiség jövőjét is. Ezek az események olyan hihetetlenek voltak, amelyek felülmúltak minden elképzelést. A meglepett Truman elnök és fő katonai vezetői szinte tehetetlennek érezték magukat, miután éppen megnyerték a történelem legpusztí­tóbb és legköltségesebb háborúját. Az Egyesült íllamok kifejlesztette, használta, és egyetlen nemzetként birtokolta az atombombát, amely egymagában képes volt bármilyen potenciális ellenfelet, vagy akár magát a Földet elpusztí­tani. Ebben az időben az Egyesült íllamok rendelkezett a legjobb gazdasággal, a legmagasabb életszí­nvonallal, a legnagyobb befolyással, valamint birtokolta a történelem legnagyobb és leghatékonyabb hadseregét.



Csak elképzelni tudjuk a zavarodottságot, amikor az USA kormánya arról értesült, hogy egy idegen lények által vezetett űrhajó zuhant le az új-Mexikói sivatagban.

1947 januárja és 1952 decembere között legalább tizenhat lezuhant vagy leszállt idegen hajó, hatvanöt idegen holtteste és egy élő idegen került a kormány birtokába. További egy idegen űrhajó robbant fel, de ebből semmi összegyűjthető nem maradt. A fenti események közül tizenhárom az USA határain belül történt, nem számí­tva a levegőben megsemmisült hajót. A tizenháromból egy Arizonában, tizenegy új-Mexikóban és egy pedig Nevadában volt. Három más országokban történt. Ezek közül egy Norvégiában, kettő Mexikóban volt. Az UFO-észlelések száma olyan nagy volt, hogy azok komoly kivizsgálása az akkori eszközökkel lehetetlen volt.

Idegenek földi jelenléte

Egy idegen űrhajót találtak 1948. február 13-án egy fennsí­kon az új-Mexikóban található Aztec közelében. Szintén az errefelé található Hart Canyonban találtak egy másik hajót 1948. március 25-én. ítmérője harminc méter volt. A két hajóból összesen tizenhét idegen testét gyűjtötték össze. De ennél nagyobb felfedezés volt az, hogy mindkét járműben nagyszámú emberi testrészt tároltak. A beavatottakon paranoia lett úrrá, a történteket titkosí­tották. A biztonsági intézkedések szigorúbbak voltak a Manhattan-tervezet (az atombomba előállí­tása) számára foganatosí­tottaknál. Az elkövetkező években ezek az események voltak a világ történelme során legszigorúbban őrzött titkok.

Amerika tudósaiból egy különleges csoportot állí­tottak össze a Sign (=jel) -tervezet számára 1947 decemberében a jelenség tanulmányozására. Ezt a titoktartás leple fedte be. 1948 decemberében a Sign-projektbol létrehozták a Grudge (=harag, neheztelés) -tervezetet. Ennek során a félreinformálás céljából létrehozták a Blue Book (kék könyv) kutatást. Tizenhat kötetnyi anyagot gyűjtöttek össze, közte a közvélemény számára is ismert vitatható "Grudge 13"-at. "Blue Teameket" hoztak létre a lezuhant űrhajók, élő és halott idegenek begyűjtésére. Később, a Pounce-projekt során ezekből alakí­tották meg az Alfa-csoportokat.

Az Egyesült íllamok Légiereje és A CIA kezelte az idegenekkel kapcsolatos titkokat. A CIA-t valójában elnöki parancsra hozták létre eloször Central Intelligence Group (Központi Hí­rszerzo Csoport) néven kizárólag az idegen jelenlét kezelésének céljából. Késobb az NSA-t (Nemzeti Biztonsági íœgynökség) hozták létre a hí­rszerzés, és különösen az idegenek tevékenységének felügyelete céljából. Egy sor elnöki és BT-utasí­tás a CIA-t lassan elvonta a kizárólagos hí­rszerzési feladatoktól, és "jóváhagyta" számára titkolt tevékenységek során végrehajtott közvetlen akciókat mind otthon, mind külföldön.

Információgyűjtés

1947. december 9-én Marshall, Forrestal és Patterson miniszterek, valamint a Külügyminisztérium államigazgatási testületének igazgatója, Kennan sürgető ösztönzésére Truman jóváhagyta az NSC-4 kiadását, amelynek "Hí­rszerzéssel kapcsolatos rendelkezések" volt a cí­me.

Külföldi és katonai hí­rszerzés, 1. könyv, "A vizsgálóbizottság végső jelentése a (különös tekintettel az idegen tevékenységgel kapcsolatos) kormányrendelkezések tanulmányozásáról", Az Egyesült íllamok Szenátusa, 94. Kongresszus, 2. ülésszak, 94-755. számú, 1976. április 26-i jelentés 49. oldalán a következő áll: "Ez a direktí­va felhatalmazza a külügyminisztert a kommunizmus ellen történő nemzetközi hí­rszerzés koordinálására." Az NSC-4, NSC-4A titkos mellékletei titkolt lélektani hadviseléssel kapcsolatos tevékenységek végrehajtására utasí­tották a Központi Hí­rszerzés igazgatóját az NSC-4-ben megfogalmazott célok érdekében. A CIA számára a titkos műveletek végzésére először biztosí­tott hatalom nem tette lehetővé azok koordinálását és engedélyezését. Egyszerűen csak utasí­tották a Központi Hí­rszerzést "a titkos műveletek végrehajtására és azok eredményeinek ellenőrzésére a Külügyminisztériumon keresztül, hogy azok összeférnek-e az amerikai politikával."





Később az NSC-10/1 és NSC-10/2 lépett az NSC-4 és NSC-4A helyére, és ezek méginkább kiterjesztették a titkolt műveletek lehetőségeit. Az NSC-10/1 és NSC-10/2 jóváhagyta az illegális és extra-legális eljárásokat. Az NSC-10/1 alatt létrehoztak egy koordináló csoportot a titkos tervezetek áttekintésére, de nem azok engedélyezésére. Ez a csoport titokban az idegenekkel kapcsolatos tervezetek koordinálásával is meg volt bí­zva. Az NSC-10/1 és NSC-10/2 biztosí­totta, hogy senki ne tudjon semmit, amí­g az adott tervezet vagy művelet sikeresen véget nem ért. Ezzel gyakorlatilag egy "puffert" hoztak létre az elnök és az adott információ között. A szándék az volt, hogy ez a "közbenső tároló" biztosí­tsa, hogy az elnök ne tudjon semmiről, ha bármi is kiszivárogna.

Ezt a "puffert" használták az elkövetkező években, hogy az aktuális elnökök elől sikeresen "elzárják" az idegen jelenléttel kapcsolatos információkat, és csak arról tudjanak, amiről a titkos kormányzat és a hí­rszerzés akarta, hogy tudjanak. Az NSC-10/2 létrehozott egy titkos bizottságot, amely jelentős tudósokból állt. Ezt még nem az MJ-12 volt. Egy másik NSC-utasí­tás, az NSC-10/5 körvonalazta a bizottság feladatait. Ezek az NSC és más titkos utasí­tások tették lehetővé az MJ-12 létrehozását négy évvel később.

A leplezés első áldozata

James Forrestal, a védelmi miniszter a titkolás ellen volt. Idealista és vallásos ember volt, aki úgy gondolta, hogy a nagyközönséget is be kell avatni. Amikor elkezdett más pártok és a Kongresszus vezetőivel az idegenekkel kapcsolatos problémákról beszélni, Truman kérte, hogy mondjon le. Sok embernek beszélt a félelmeiről, és jogosan gondolta, hogy figyelik. Azok, akik figyelmen kí­vül hagyták a tényeket, ezt paranoiának nyilvání­tották. Később azt állí­tották, hogy Forrestalnak idegösszeomlása volt, és felvették a Bethesda Haditengerészeti Kórházba. Valójában az "illetékesek" attól féltek, hogy Forrestal beszélni kezd, ezért el kellett szigetelni, és hitelét kellett rontani. Valamikor 1949. május 22-e kora reggelén CIA-ügynökök egy lepedőt csavartak a nyaka köré, a másik végét egy rögzí­tett bútorhoz kötötték, majd kidobták Forrestalt az ablakon. A lepedő elszakadt, Forrestal pedig lezuhant és szörnyethalt. Ő volt a leplezés egyik első áldozata.

EBE

A Roswellben elfogott élő idegent EBE-nek nevezték. A Dr. Vannever Bush által javasolt név az Extraterrestrial Biological Entity (földönkí­vüli biológiai lény) rövidí­tése volt. EBE hajlamos volt hazudni, és csak egy évvel később adott választ a kérdésekre. Fogságának második éve alatt EBE elkezdett megnyí­lni, és a tőle származó információ enyhén szólva is ijesztő volt. Ezen megnyilvánulásainak gyűjteménye lett a későbbi "Sárga Könyv" alapja. Fényképek is készültek róla, amik a "Grudge 13-ba" is bekerültek. 1951 végén EBE beteg lett. Az egészségügyi személyzet megfelelő háttérinformáció hiányában képtelen volt betegségének okát meghatározni. EBE szervezete klorofil-alapú volt, a tápanyagokat többé-kevésbé a növényekhez hasonlóan dolgozta fel. Ezért elhatározták, hogy beavatnak egy botanikust. Dr. Guillermo Mendozát bí­zták meg azzal, hogy próbálja meggyógyí­tani. Dr. Mendoza 1952 közepéig dolgozott EBE megmentésén, amikor is EBE meghalt. Dr. Mendoza az idegenek biológiájának szakértője lett.

1952-ben egy hiábavaló kí­sérlet során az USA segélykérést sugárzott az űrbe EBE megmentése és a technológiai fölénnyel rendelkező idegen faj pártfogásának elnyerése érdekében. Választ nem kaptak, de a jóhiszeműség eredményeként a projekt folytatódott.

Az NSA létrehozása

1952. november 4-én Truman elnök közvetlen utasí­tására létrehozták a szigorúan titkos Nemzeti Biztonsági íœgynökséget (NSA). Elsődleges feladata az idegenek nyelvének megfejtése volt. Ez a sürgős feladat a korábbi erőfeszí­tések folytatása volt, a kódneve pedig SIGMA lett. Az NSA másodlagos feladata világszerte minden emberi és idegen kommunikáció és adás megfigyelése volt hí­rszerzési célokból, és az idegen jelenlét titokban tartása. A SIGMA-tervezet sikeres volt. Továbbá az NSA tartja a kapcsolatot a Holdon lévő bázissal és más titkos űrprogrammal. Közvetlen elnöki utasí­tásra az NSA nincs alárendelve semmilyen törvénynek. Az NSA számos más feladatot is ellát, és valójában ez a hí­rszerzés legfontosabb testülete. Ma az NSA kapja a hí­rszerzésre fordí­tott pénzösszeg 75%-át. Mint ahogy azt a régi mondás tartja: "Ahol a pénz, ott a hatalom". A Központi Hí­rszerzés csak a közvélemény megtévesztése végett van fenntartva. Az NSA elsődleges célja még mindig az idegenekkel való kommunikáció, de más idegenekkel kapcsolatos tevékenységeket is folytat.

Truman elnök továbbra is informálta szövetségeseit, köztük aSzovjetuniót az idegenekkel kapcsolatos problémákról a roswelli eset óta. Ezazért történt, mert az idegenekről kiderült, hogy veszélyt jelentenek az emberifajra. Terveket készí­tettek a Föld védelmére egy esetleges invázió esetére.Nagy nehézséget jelentett a nemzetközi titoktartás fenntartása. úgy találták,hogy egy külső csoportra van szükség a nemzetközi erőfeszí­tések koordinálásánakelrejtésére. Ennek eredménye volt egy titkos közösség, a "Bilderburgerek"megalapí­tása. A csoport székhelye Genfben, Svájcban volt. A"Bilderburgerek" lett a titkos világkormányzat, amely ma már mindentirányí­t. Az ENSZ csak egy nemzetközi vicc.





Egy új elnök

1953-ban másvalaki foglalta el a Fehér Házat. O egy olyan ember volt, aki vezetési lánccal rendelkező, struktúrált szerkezetű testülethez volt szokva. Módszere a bizottsággal történő irányí­tás volt. Hozott fontos döntéseket, de csak akkor, ha tanácsadói nem jutottak közös nevezőre. Normális módszere a lehetséges alternatí­vák áttanulmányozása, majd azok közül egy kiválasztása volt. Sok időt töltött a golfpályán. Ez nem volt szokatlan egy olyan embertől, aki a "legfőbb szövetséges főparancsnok" beosztásában szolgálta végig a háborút. A beosztás öt csillaggal járt. Ez az elnök Dwight David Eisenhower hadseregtábornok volt.

Első hivatali éve alatt, vagyis 1953-ban legalább tí­z újabb lezuhant űrhajót gyűjtöttek be huszonhat halott és négy élő idegennel. A tí­zből négy Arizonában, kettő Texasban, egy új-Mexikóban, egy Louisianában, egy Montanában és egy Dél-Afrikában volt. Eközben UFO-észlelések százait jelentették.

Eisenhower tudta, hogy neki kell megbirkóznia az idegenek problémájával. í‰s azt is tudta, hogy ezt a titkot nem fedheti fel a Kongresszus előtt. 1953 elején egy barátja, Nelson Rockefeller segí­tségét kérte, aki a külkapcsolatokkal foglalkozó tanács tagja volt. Eisenhower és Rockefeller elkezdték egy idegeneket felügyelő szervezet létrehozását, amely egy éven belül valósággá is vált. Ekkor született meg az MJ-12 ötlete. Nelson nagybátyjának, Winhtrop Aldrichnek döntő szerepe volt abban, hogy Eisenhower jelöltesse magát elnöknek. Az egészRockefeller-család, velük együtt a Rockefeller-birodalom támogatta Eisenhowert. A Rockefellertol való segí­tség kérése volt Eisenhower legnagyobb tévedése az USA és talán az egész emberiség jövőjét illetően.

Eisenhower a megválasztását követő első héten kijelölte Nelson Rockefellert a kormányszervezet elnöki bizottságának élére. Rockefeller volt a felelős a kormány újjászervezését illetően. A New Deal programok ezentúl egy szervezet, név szerint az Népegézsségügyi, Oktatási és Népjóléti Minisztérium alá kerültek.

A Föld felé

1953-ban csillagászok hatalmas objektumokat fedeztek fel, amelyek a Föld felé tartottak. Először aszteroidáknak vélték őket. Később bebizonyosodott, hogy csak űrhajók lehetnek. A Sigma-projekt idegen rádióadást fogott. Amikor az objektumok elérték a Földet, magas orbitális pályára álltak az Egyenlí­tő mentén. Több hatalmas hajó volt, valódi szándékuk ismeretlen. A Sigma, később pedig a Plátó-projekt képes volt egy leszállást megszervezni a számí­tógépek bináris nyelvét használva, aminek eredményeként megtörtént a szemtől szembeni találkozás egy másik bolygó idegen lényeivel. A Plátó-projekt feladata volt a diplomáciai kapcsolat felvétele az idegenekkel.

Időközben ember-kinézetű idegenek vették fel a kapcsolatot az USA kormányával. Ok figyelmeztettek minket az Egyenlí­tő körül keringő idegenekre, és felajánlották segí­tségüket spirituális fejlődésünkhöz. Fő feltételként a nukleáris fegyverek leszerelését és megsemmisí­tését követelték. Visszautasí­tották technológiájuk átadását, azt állí­tva, hogy spirituálisan képtelenek lennénk kezelni azt. úgy gondolták, hogy bármilyen új technológiát egymás megsemmisí­tésére használnánk. Ez a faj azt állí­totta, hogy jó úton vagyunk saját magunk megsemmisí­tése felé, abba kell hagynunk a Föld és egymás pusztí­tását, és meg kell tanulnunk harmóniában élni. Ezek a feltételek gyanúsnak tűntek, különösen a nukleáris leszerelés. Az emberek úgy hitték, hogy ennek a feltételnek a teljesí­tése megfosztana az idegen veszély elleni

védelemtől. A nukleáris leszerelés nem tartozott az USA fő érdekei közé. Az ajánlatot visszautasí­tották.

Később, 1954-ben az Egyenlí­tő körül keringő Szürke idegenek leszálltak a Holloman légierőbázison. Kötöttek egy alapmegegyezést. Elmondásuk szerint az Orion csillagkép egyik vörös csillaga körül keringő bolygóról származnak, amelyet mi Betelgeuse-nek nevezünk. Azt állí­tották, hogy bolygójuk haldoklik, és bizonyos idő elteltével már nem lesznek képesek ott élni. Ez egy másik leszálláshoz vezetett az Edwards légierőbázison. A történelmi esemény részleteit eltervezték, majd megegyeztek a megállapodás részleteiben. A kérdéses napon az elnököt a bázisra szállí­tották, a sajtótól elnézést kérve pedig azt mondták, hogy az elnöknek fogorvoshoz kellett mennie.

A formális szerződés aláí­rása

Eisenhower elnök találkozott az idegenekkel, és létrejött egy megállapodás az idegen nemzet és az USA között. Ekkor érkezett hozzánk az első idegen követ. A neve és megszólí­tása "Omnipotent Highness Krlll" ("Teljhatalmú Nagyságos Krlll", ejtsd: Krill) volt. A királyi cí­mek megvetésének hagyománya miatt titokban "Original Hostage Krlll"-nek ("Eredeti Túsz Krlll") nevezték. Az idegenek jelvényét "Háromoldalú Jelnek" hí­vták. Ez látható az űrhajóikon és az egyenruhájukon is. Mindkét leszállást és a második találkozást filmre vették. Ezek a filmek ma is léteznek.

A szerződés kimondta: Az idegenek nem avatkoznak az ügyeinkbe, és mi sem az övéikbe. Földön való jelenlétüket titokban tartjuk. Ellátnak minket fejlett technológiával és segí­tenek technológiai fejlődésünkben. Nem kötnek semmilyen megállapodást a Föld egyik nemzetével sem. Korlátozott időperiódusonként elrabolhatnak embereket orvostani kí­sérleteikhez és fejlődésünk megfigyeléséhez azokkal a kikötésekkel, hogy az eltérí­tett személyeknek nem esik bántódásuk, visszakerülnek elrablásuk szí­nhelyére, nem fognak emlékezni a történtekre, valamint szabályos időközönként eljuttatják az MJ-12-nek az összes elrabolt és bármilyen formában idegenekkel kapcsolatba került személyek listáját. Mindkét nemzet fogadja a másik követeit mindaddig, amí­g a szerződés érvényben van. Továbbá megállapodás történt arról is, hogy mind az idegenek, mind az USA egyenként tizenhat főnyi csoportot küld a másikhoz tanulás céljából.





Földalatti bázisok

Az idegen "vendégek" a Földön maradnak, az emberek pedig elutaznak az idegenek származási helyére meghatározott időtartamra, majd visszatérnek. Abban is megállapodtak, hogy az idegenek használatára földalatti bázisokat épí­tenek, valamint két bázist közös idegen-USA használatra. A technológia átadása a közösen használt bázisokon történne. Az idegen bázisokat a Utah, új-Mexikó, Arizona és Colorado által határolt terület négy sarkába, indián rezervátumok alá telepí­tenék, egyet pedig Nevadába, ez az S-4 volt, amely kb. hét mérföldre található az 51-es Körzet nyugati határától. Az összes idegen bázis a Tengerészeti Hí­rszerzési Hivatal (DNI) irányí­tása alá tartozna, a személyzet, ami ezekben a komplexumokban dolgozik, a Haditengerészettől kapná a fizetését. A bázisok épí­tése azonnal elkezdődött, de később az ütem lassult, amí­g 1957 végre sikerült elkülöní­teni a szükséges pénzt.

Az 51-es Körzet és az S-4

Létrehozták a Redlight (=Vörös Fény) -projektet és elkezdődtek az idegen űrhajókkal folyó tesztrepülések. Egy szigorúan titkos létesí­tmény épült Groom Lake-nél Nevadában a fegyvertesztekhez használt terület közepén. A létesí­tményt a Haditengerészet irányí­tása alá rendelték, és a személyzetnek pedig "Q" fokozatú és elnöki engedélyre volt szüksége a belépéshez. Ez azért ironikus, mert magának az USA elnökének sem volt jogosultsága belépni a létesí­tménybe. Az idegen bázis és a technológia átadása az S-4-nek nevezett területen történt. Az S-4 kódneve "A Hold sötét oldala" volt.

A Hadsereget bí­zták meg a titkos szervezet létrehozásával, aminek feladata az idegenekkel kapcsolatos programok biztonsága volt. Ez a testület a Nemzeti Felderí­tő Szervezet (NRO) nevet kapta, székhelye pedig Fort Carsonban, Colorado államban volt. A projektek védelmére kiképzett csoportokat Deltának nevezték.

Egy másik program a Snowbird (Télipinty) nevet kapta. Feladata az volt, hogy a Redlight-projekt keretében tesztelt replüőeszközök észlelése esetén megmagyarázza, hogy azok a Légierő kí­sérletei voltak. A Snowbird-tervezet által használt repülőeszközök hagyományos technológiákkal készültek, és számos alkalommal mutatták be őket a sajtó elott. Szintén a Snowbird feladata volt a lakosság általi idegen űrhajó, vagyis UFO-észlelések félremagyarázása. A Snowbird-program nagyon sikeres volt, és a lakossági bejelentések szilárd ütemben csökkentek az utóbbi évekig.

Vissza az elejére
nordi
szo jan 22 2011, 02:44
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 922
Roswell aktái II.rész (Majestic project)

A második világháborút követő években az Egyesült íllamok kormánya számos olyan eseménnyel szembesült, amelyek megjósolhatatlanul változtatták meg jövőjét, és ezzel együtt az emberiség jövőjét is. Ezek az események olyan hihetetlenek voltak, amelyek felülmúltak minden elképzelést. A meglepett Truman elnök és fő katonai vezetői szinte tehetetlennek érezték magukat, miután éppen megnyerték a történelem legpusztí­tóbb és legköltségesebb háborúját. Az Egyesült íllamok kifejlesztette, használta, és egyetlen nemzetként birtokolta az atombombát, amely egymagában képes volt bármilyen potenciális ellenfelet, vagy akár magát a Földet elpusztí­tani. Ebben az időben az Egyesült íllamok rendelkezett a legjobb gazdasággal, a legmagasabb életszí­nvonallal, a legnagyobb befolyással, valamint birtokolta a történelem legnagyobb és leghatékonyabb hadseregét.



Csak elképzelni tudjuk a zavarodottságot, amikor az USA kormánya arról értesült, hogy egy idegen lények által vezetett űrhajó zuhant le az új-Mexikói sivatagban.

1947 januárja és 1952 decembere között legalább tizenhat lezuhant vagy leszállt idegen hajó, hatvanöt idegen holtteste és egy élő idegen került a kormány birtokába. További egy idegen űrhajó robbant fel, de ebből semmi összegyűjthető nem maradt. A fenti események közül tizenhárom az USA határain belül történt, nem számí­tva a levegőben megsemmisült hajót. A tizenháromból egy Arizonában, tizenegy új-Mexikóban és egy pedig Nevadában volt. Három más országokban történt. Ezek közül egy Norvégiában, kettő Mexikóban volt. Az UFO-észlelések száma olyan nagy volt, hogy azok komoly kivizsgálása az akkori eszközökkel lehetetlen volt.

Idegenek földi jelenléte

Egy idegen űrhajót találtak 1948. február 13-án egy fennsí­kon az új-Mexikóban található Aztec közelében. Szintén az errefelé található Hart Canyonban találtak egy másik hajót 1948. március 25-én. ítmérője harminc méter volt. A két hajóból összesen tizenhét idegen testét gyűjtötték össze. De ennél nagyobb felfedezés volt az, hogy mindkét járműben nagyszámú emberi testrészt tároltak. A beavatottakon paranoia lett úrrá, a történteket titkosí­tották. A biztonsági intézkedések szigorúbbak voltak a Manhattan-tervezet (az atombomba előállí­tása) számára foganatosí­tottaknál. Az elkövetkező években ezek az események voltak a világ történelme során legszigorúbban őrzött titkok.

Amerika tudósaiból egy különleges csoportot állí­tottak össze a Sign (=jel) -tervezet számára 1947 decemberében a jelenség tanulmányozására. Ezt a titoktartás leple fedte be. 1948 decemberében a Sign-projektbol létrehozták a Grudge (=harag, neheztelés) -tervezetet. Ennek során a félreinformálás céljából létrehozták a Blue Book (kék könyv) kutatást. Tizenhat kötetnyi anyagot gyűjtöttek össze, közte a közvélemény számára is ismert vitatható "Grudge 13"-at. "Blue Teameket" hoztak létre a lezuhant űrhajók, élő és halott idegenek begyűjtésére. Később, a Pounce-projekt során ezekből alakí­tották meg az Alfa-csoportokat.

Az Egyesült íllamok Légiereje és A CIA kezelte az idegenekkel kapcsolatos titkokat. A CIA-t valójában elnöki parancsra hozták létre eloször Central Intelligence Group (Központi Hí­rszerzo Csoport) néven kizárólag az idegen jelenlét kezelésének céljából. Késobb az NSA-t (Nemzeti Biztonsági íœgynökség) hozták létre a hí­rszerzés, és különösen az idegenek tevékenységének felügyelete céljából. Egy sor elnöki és BT-utasí­tás a CIA-t lassan elvonta a kizárólagos hí­rszerzési feladatoktól, és "jóváhagyta" számára titkolt tevékenységek során végrehajtott közvetlen akciókat mind otthon, mind külföldön.

Információgyűjtés

1947. december 9-én Marshall, Forrestal és Patterson miniszterek, valamint a Külügyminisztérium államigazgatási testületének igazgatója, Kennan sürgető ösztönzésére Truman jóváhagyta az NSC-4 kiadását, amelynek "Hí­rszerzéssel kapcsolatos rendelkezések" volt a cí­me.

Külföldi és katonai hí­rszerzés, 1. könyv, "A vizsgálóbizottság végső jelentése a (különös tekintettel az idegen tevékenységgel kapcsolatos) kormányrendelkezések tanulmányozásáról", Az Egyesült íllamok Szenátusa, 94. Kongresszus, 2. ülésszak, 94-755. számú, 1976. április 26-i jelentés 49. oldalán a következő áll: "Ez a direktí­va felhatalmazza a külügyminisztert a kommunizmus ellen történő nemzetközi hí­rszerzés koordinálására." Az NSC-4, NSC-4A titkos mellékletei titkolt lélektani hadviseléssel kapcsolatos tevékenységek végrehajtására utasí­tották a Központi Hí­rszerzés igazgatóját az NSC-4-ben megfogalmazott célok érdekében. A CIA számára a titkos műveletek végzésére először biztosí­tott hatalom nem tette lehetővé azok koordinálását és engedélyezését. Egyszerűen csak utasí­tották a Központi Hí­rszerzést "a titkos műveletek végrehajtására és azok eredményeinek ellenőrzésére a Külügyminisztériumon keresztül, hogy azok összeférnek-e az amerikai politikával."





Később az NSC-10/1 és NSC-10/2 lépett az NSC-4 és NSC-4A helyére, és ezek méginkább kiterjesztették a titkolt műveletek lehetőségeit. Az NSC-10/1 és NSC-10/2 jóváhagyta az illegális és extra-legális eljárásokat. Az NSC-10/1 alatt létrehoztak egy koordináló csoportot a titkos tervezetek áttekintésére, de nem azok engedélyezésére. Ez a csoport titokban az idegenekkel kapcsolatos tervezetek koordinálásával is meg volt bí­zva. Az NSC-10/1 és NSC-10/2 biztosí­totta, hogy senki ne tudjon semmit, amí­g az adott tervezet vagy művelet sikeresen véget nem ért. Ezzel gyakorlatilag egy "puffert" hoztak létre az elnök és az adott információ között. A szándék az volt, hogy ez a "közbenső tároló" biztosí­tsa, hogy az elnök ne tudjon semmiről, ha bármi is kiszivárogna.

Ezt a "puffert" használták az elkövetkező években, hogy az aktuális elnökök elől sikeresen "elzárják" az idegen jelenléttel kapcsolatos információkat, és csak arról tudjanak, amiről a titkos kormányzat és a hí­rszerzés akarta, hogy tudjanak. Az NSC-10/2 létrehozott egy titkos bizottságot, amely jelentős tudósokból állt. Ezt még nem az MJ-12 volt. Egy másik NSC-utasí­tás, az NSC-10/5 körvonalazta a bizottság feladatait. Ezek az NSC és más titkos utasí­tások tették lehetővé az MJ-12 létrehozását négy évvel később.

A leplezés első áldozata

James Forrestal, a védelmi miniszter a titkolás ellen volt. Idealista és vallásos ember volt, aki úgy gondolta, hogy a nagyközönséget is be kell avatni. Amikor elkezdett más pártok és a Kongresszus vezetőivel az idegenekkel kapcsolatos problémákról beszélni, Truman kérte, hogy mondjon le. Sok embernek beszélt a félelmeiről, és jogosan gondolta, hogy figyelik. Azok, akik figyelmen kí­vül hagyták a tényeket, ezt paranoiának nyilvání­tották. Később azt állí­tották, hogy Forrestalnak idegösszeomlása volt, és felvették a Bethesda Haditengerészeti Kórházba. Valójában az "illetékesek" attól féltek, hogy Forrestal beszélni kezd, ezért el kellett szigetelni, és hitelét kellett rontani. Valamikor 1949. május 22-e kora reggelén CIA-ügynökök egy lepedőt csavartak a nyaka köré, a másik végét egy rögzí­tett bútorhoz kötötték, majd kidobták Forrestalt az ablakon. A lepedő elszakadt, Forrestal pedig lezuhant és szörnyethalt. Ő volt a leplezés egyik első áldozata.

EBE

A Roswellben elfogott élő idegent EBE-nek nevezték. A Dr. Vannever Bush által javasolt név az Extraterrestrial Biological Entity (földönkí­vüli biológiai lény) rövidí­tése volt. EBE hajlamos volt hazudni, és csak egy évvel később adott választ a kérdésekre. Fogságának második éve alatt EBE elkezdett megnyí­lni, és a tőle származó információ enyhén szólva is ijesztő volt. Ezen megnyilvánulásainak gyűjteménye lett a későbbi "Sárga Könyv" alapja. Fényképek is készültek róla, amik a "Grudge 13-ba" is bekerültek. 1951 végén EBE beteg lett. Az egészségügyi személyzet megfelelő háttérinformáció hiányában képtelen volt betegségének okát meghatározni. EBE szervezete klorofil-alapú volt, a tápanyagokat többé-kevésbé a növényekhez hasonlóan dolgozta fel. Ezért elhatározták, hogy beavatnak egy botanikust. Dr. Guillermo Mendozát bí­zták meg azzal, hogy próbálja meggyógyí­tani. Dr. Mendoza 1952 közepéig dolgozott EBE megmentésén, amikor is EBE meghalt. Dr. Mendoza az idegenek biológiájának szakértője lett.

1952-ben egy hiábavaló kí­sérlet során az USA segélykérést sugárzott az űrbe EBE megmentése és a technológiai fölénnyel rendelkező idegen faj pártfogásának elnyerése érdekében. Választ nem kaptak, de a jóhiszeműség eredményeként a projekt folytatódott.

Az NSA létrehozása

1952. november 4-én Truman elnök közvetlen utasí­tására létrehozták a szigorúan titkos Nemzeti Biztonsági íœgynökséget (NSA). Elsődleges feladata az idegenek nyelvének megfejtése volt. Ez a sürgős feladat a korábbi erőfeszí­tések folytatása volt, a kódneve pedig SIGMA lett. Az NSA másodlagos feladata világszerte minden emberi és idegen kommunikáció és adás megfigyelése volt hí­rszerzési célokból, és az idegen jelenlét titokban tartása. A SIGMA-tervezet sikeres volt. Továbbá az NSA tartja a kapcsolatot a Holdon lévő bázissal és más titkos űrprogrammal. Közvetlen elnöki utasí­tásra az NSA nincs alárendelve semmilyen törvénynek. Az NSA számos más feladatot is ellát, és valójában ez a hí­rszerzés legfontosabb testülete. Ma az NSA kapja a hí­rszerzésre fordí­tott pénzösszeg 75%-át. Mint ahogy azt a régi mondás tartja: "Ahol a pénz, ott a hatalom". A Központi Hí­rszerzés csak a közvélemény megtévesztése végett van fenntartva. Az NSA elsődleges célja még mindig az idegenekkel való kommunikáció, de más idegenekkel kapcsolatos tevékenységeket is folytat.

Truman elnök továbbra is informálta szövetségeseit, köztük aSzovjetuniót az idegenekkel kapcsolatos problémákról a roswelli eset óta. Ezazért történt, mert az idegenekről kiderült, hogy veszélyt jelentenek az emberifajra. Terveket készí­tettek a Föld védelmére egy esetleges invázió esetére.Nagy nehézséget jelentett a nemzetközi titoktartás fenntartása. úgy találták,hogy egy külső csoportra van szükség a nemzetközi erőfeszí­tések koordinálásánakelrejtésére. Ennek eredménye volt egy titkos közösség, a "Bilderburgerek"megalapí­tása. A csoport székhelye Genfben, Svájcban volt. A"Bilderburgerek" lett a titkos világkormányzat, amely ma már mindentirányí­t. Az ENSZ csak egy nemzetközi vicc.





Egy új elnök

1953-ban másvalaki foglalta el a Fehér Házat. O egy olyan ember volt, aki vezetési lánccal rendelkező, struktúrált szerkezetű testülethez volt szokva. Módszere a bizottsággal történő irányí­tás volt. Hozott fontos döntéseket, de csak akkor, ha tanácsadói nem jutottak közös nevezőre. Normális módszere a lehetséges alternatí­vák áttanulmányozása, majd azok közül egy kiválasztása volt. Sok időt töltött a golfpályán. Ez nem volt szokatlan egy olyan embertől, aki a "legfőbb szövetséges főparancsnok" beosztásában szolgálta végig a háborút. A beosztás öt csillaggal járt. Ez az elnök Dwight David Eisenhower hadseregtábornok volt.

Első hivatali éve alatt, vagyis 1953-ban legalább tí­z újabb lezuhant űrhajót gyűjtöttek be huszonhat halott és négy élő idegennel. A tí­zből négy Arizonában, kettő Texasban, egy új-Mexikóban, egy Louisianában, egy Montanában és egy Dél-Afrikában volt. Eközben UFO-észlelések százait jelentették.

Eisenhower tudta, hogy neki kell megbirkóznia az idegenek problémájával. í‰s azt is tudta, hogy ezt a titkot nem fedheti fel a Kongresszus előtt. 1953 elején egy barátja, Nelson Rockefeller segí­tségét kérte, aki a külkapcsolatokkal foglalkozó tanács tagja volt. Eisenhower és Rockefeller elkezdték egy idegeneket felügyelő szervezet létrehozását, amely egy éven belül valósággá is vált. Ekkor született meg az MJ-12 ötlete. Nelson nagybátyjának, Winhtrop Aldrichnek döntő szerepe volt abban, hogy Eisenhower jelöltesse magát elnöknek. Az egészRockefeller-család, velük együtt a Rockefeller-birodalom támogatta Eisenhowert. A Rockefellertol való segí­tség kérése volt Eisenhower legnagyobb tévedése az USA és talán az egész emberiség jövőjét illetően.

Eisenhower a megválasztását követő első héten kijelölte Nelson Rockefellert a kormányszervezet elnöki bizottságának élére. Rockefeller volt a felelős a kormány újjászervezését illetően. A New Deal programok ezentúl egy szervezet, név szerint az Népegézsségügyi, Oktatási és Népjóléti Minisztérium alá kerültek.

A Föld felé

1953-ban csillagászok hatalmas objektumokat fedeztek fel, amelyek a Föld felé tartottak. Először aszteroidáknak vélték őket. Később bebizonyosodott, hogy csak űrhajók lehetnek. A Sigma-projekt idegen rádióadást fogott. Amikor az objektumok elérték a Földet, magas orbitális pályára álltak az Egyenlí­tő mentén. Több hatalmas hajó volt, valódi szándékuk ismeretlen. A Sigma, később pedig a Plátó-projekt képes volt egy leszállást megszervezni a számí­tógépek bináris nyelvét használva, aminek eredményeként megtörtént a szemtől szembeni találkozás egy másik bolygó idegen lényeivel. A Plátó-projekt feladata volt a diplomáciai kapcsolat felvétele az idegenekkel.

Időközben ember-kinézetű idegenek vették fel a kapcsolatot az USA kormányával. Ok figyelmeztettek minket az Egyenlí­tő körül keringő idegenekre, és felajánlották segí­tségüket spirituális fejlődésünkhöz. Fő feltételként a nukleáris fegyverek leszerelését és megsemmisí­tését követelték. Visszautasí­tották technológiájuk átadását, azt állí­tva, hogy spirituálisan képtelenek lennénk kezelni azt. úgy gondolták, hogy bármilyen új technológiát egymás megsemmisí­tésére használnánk. Ez a faj azt állí­totta, hogy jó úton vagyunk saját magunk megsemmisí­tése felé, abba kell hagynunk a Föld és egymás pusztí­tását, és meg kell tanulnunk harmóniában élni. Ezek a feltételek gyanúsnak tűntek, különösen a nukleáris leszerelés. Az emberek úgy hitték, hogy ennek a feltételnek a teljesí­tése megfosztana az idegen veszély elleni

védelemtől. A nukleáris leszerelés nem tartozott az USA fő érdekei közé. Az ajánlatot visszautasí­tották.

Később, 1954-ben az Egyenlí­tő körül keringő Szürke idegenek leszálltak a Holloman légierőbázison. Kötöttek egy alapmegegyezést. Elmondásuk szerint az Orion csillagkép egyik vörös csillaga körül keringő bolygóról származnak, amelyet mi Betelgeuse-nek nevezünk. Azt állí­tották, hogy bolygójuk haldoklik, és bizonyos idő elteltével már nem lesznek képesek ott élni. Ez egy másik leszálláshoz vezetett az Edwards légierőbázison. A történelmi esemény részleteit eltervezték, majd megegyeztek a megállapodás részleteiben. A kérdéses napon az elnököt a bázisra szállí­tották, a sajtótól elnézést kérve pedig azt mondták, hogy az elnöknek fogorvoshoz kellett mennie.

A formális szerződés aláí­rása

Eisenhower elnök találkozott az idegenekkel, és létrejött egy megállapodás az idegen nemzet és az USA között. Ekkor érkezett hozzánk az első idegen követ. A neve és megszólí­tása "Omnipotent Highness Krlll" ("Teljhatalmú Nagyságos Krlll", ejtsd: Krill) volt. A királyi cí­mek megvetésének hagyománya miatt titokban "Original Hostage Krlll"-nek ("Eredeti Túsz Krlll") nevezték. Az idegenek jelvényét "Háromoldalú Jelnek" hí­vták. Ez látható az űrhajóikon és az egyenruhájukon is. Mindkét leszállást és a második találkozást filmre vették. Ezek a filmek ma is léteznek.

A szerződés kimondta: Az idegenek nem avatkoznak az ügyeinkbe, és mi sem az övéikbe. Földön való jelenlétüket titokban tartjuk. Ellátnak minket fejlett technológiával és segí­tenek technológiai fejlődésünkben. Nem kötnek semmilyen megállapodást a Föld egyik nemzetével sem. Korlátozott időperiódusonként elrabolhatnak embereket orvostani kí­sérleteikhez és fejlődésünk megfigyeléséhez azokkal a kikötésekkel, hogy az eltérí­tett személyeknek nem esik bántódásuk, visszakerülnek elrablásuk szí­nhelyére, nem fognak emlékezni a történtekre, valamint szabályos időközönként eljuttatják az MJ-12-nek az összes elrabolt és bármilyen formában idegenekkel kapcsolatba került személyek listáját. Mindkét nemzet fogadja a másik követeit mindaddig, amí­g a szerződés érvényben van. Továbbá megállapodás történt arról is, hogy mind az idegenek, mind az USA egyenként tizenhat főnyi csoportot küld a másikhoz tanulás céljából.





Földalatti bázisok

Az idegen "vendégek" a Földön maradnak, az emberek pedig elutaznak az idegenek származási helyére meghatározott időtartamra, majd visszatérnek. Abban is megállapodtak, hogy az idegenek használatára földalatti bázisokat épí­tenek, valamint két bázist közös idegen-USA használatra. A technológia átadása a közösen használt bázisokon történne. Az idegen bázisokat a Utah, új-Mexikó, Arizona és Colorado által határolt terület négy sarkába, indián rezervátumok alá telepí­tenék, egyet pedig Nevadába, ez az S-4 volt, amely kb. hét mérföldre található az 51-es Körzet nyugati határától. Az összes idegen bázis a Tengerészeti Hí­rszerzési Hivatal (DNI) irányí­tása alá tartozna, a személyzet, ami ezekben a komplexumokban dolgozik, a Haditengerészettől kapná a fizetését. A bázisok épí­tése azonnal elkezdődött, de később az ütem lassult, amí­g 1957 végre sikerült elkülöní­teni a szükséges pénzt.

Az 51-es Körzet és az S-4

Létrehozták a Redlight (=Vörös Fény) -projektet és elkezdődtek az idegen űrhajókkal folyó tesztrepülések. Egy szigorúan titkos létesí­tmény épült Groom Lake-nél Nevadában a fegyvertesztekhez használt terület közepén. A létesí­tményt a Haditengerészet irányí­tása alá rendelték, és a személyzetnek pedig "Q" fokozatú és elnöki engedélyre volt szüksége a belépéshez. Ez azért ironikus, mert magának az USA elnökének sem volt jogosultsága belépni a létesí­tménybe. Az idegen bázis és a technológia átadása az S-4-nek nevezett területen történt. Az S-4 kódneve "A Hold sötét oldala" volt.

A Hadsereget bí­zták meg a titkos szervezet létrehozásával, aminek feladata az idegenekkel kapcsolatos programok biztonsága volt. Ez a testület a Nemzeti Felderí­tő Szervezet (NRO) nevet kapta, székhelye pedig Fort Carsonban, Colorado államban volt. A projektek védelmére kiképzett csoportokat Deltának nevezték.

Egy másik program a Snowbird (Télipinty) nevet kapta. Feladata az volt, hogy a Redlight-projekt keretében tesztelt replüőeszközök észlelése esetén megmagyarázza, hogy azok a Légierő kí­sérletei voltak. A Snowbird-tervezet által használt repülőeszközök hagyományos technológiákkal készültek, és számos alkalommal mutatták be őket a sajtó elott. Szintén a Snowbird feladata volt a lakosság általi idegen űrhajó, vagyis UFO-észlelések félremagyarázása. A Snowbird-program nagyon sikeres volt, és a lakossági bejelentések szilárd ütemben csökkentek az utóbbi évekig.

forrás: eoldal.hu
Vissza az elejére
fulldragon
h ápr 11 2011, 02:46

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 593
Roswell FBI aktak Katt ide!



[ Módosítva h ápr 11 2011, 02:47 ]
Vissza az elejére
Zsuzska
k ápr 12 2011, 05:48
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 221
Hááát...
Ezekbíµl azért mégsem derül minden:





[ Módosítva k ápr 12 2011, 05:52 ]
Vissza az elejére
zselinka
v ápr 17 2011, 05:35
Regisztrált tag #153
Regisztrált: szo márc 26 2011, 07:15
Üzenetek: 195
Szinte hihetetlen, de azt gondolom, hogy ha fel akarnák fedni magukat, már régen megtették volna!! Talán távolból még irányí­tani is tudták a gondolatait, hogy ne sokat tudjunk meg róluk!

Egyáltalán ha igaz ez az infó és 1 évig nem beszélt, csak utána adott valamilyen információt, az valamiért történt, és egyáltalán hogyan kommunikált??,, ez elgondolkoztató nem??!!
Lehet, hogy hülyeséget í­rok, annyira soha nem mélyedtem bele ebbe a témába, de valami van odaát, személyes tapasztalatom van, de nem az Ufók-ról!!
Hanem a halál utáni "élet" bepillantásába!!
Vissza az elejére
nordi
v ápr 17 2011, 06:39
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 922
na, ez érdekes.. csaktán nem éted túl a saját halálodat ?
ird le mert biztos mást is érdekel (nyitottam külön topikot neki Katt ide! 0
(ugy tudom lesz cikk a halálközeli élményekröl is)

[ Módosítva v ápr 17 2011, 06:39 ]
Vissza az elejére
fulldragon
sze máj 11 2011, 03:16

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 593
Ez egy ujabban keringö video a netten EBE-röl
ujat nem mond de már megosztotta az érdeklodoket abban ,hogy eredeti-e
mint érdekességet feltoltam én is




[ Módosítva sze máj 11 2011, 03:20 ]
Vissza az elejére
Roland
v júl 31 2011, 11:53
Regisztrált tag #62
Regisztrált: v okt 03 2010, 03:10
Üzenetek: 115
Az első filmről : Ez eredeti !!!!! í–rülök hogy a neten már vannak ilyen videók. Látszik rajta, hogy Airl -- mert ez volt a neve az EBE -nek, a " Földönkí­vüli Biológiai Entitás"nak -- hogy ott áll, élve, a baleset egyik halott ufonauta áldozatának a holtteste mellett. A film végén boncolják is a halott lényt.

Az elején UFO látható a levegőben. Lehet hogy az ő űrhajójuk az, még a lezuhanása előtt.

[ Módosítva v júl 31 2011, 12:07 ]
Vissza az elejére
Roland
v júl 31 2011, 12:05
Regisztrált tag #62
Regisztrált: v okt 03 2010, 03:10
Üzenetek: 115
A második film is teljesen eredeti.

í‰rdekes hogy klorofil alapú volt EBE teste-- szóval hogy egy botanikus próbálta őt megmenteni és életben tartani.
1947-től 1952- ig, 5 évig volt a Földön a lény. !

Egyébként 1947-ben azért jött, hogy a Himalájában megkeressen egy bázist, ahol a fajtársai voltak. De a bázist csak megsemmisí­tve találta meg, és a személyzete meg eltűnt.
Hogy utána miért repült az USA --ba, azt én nem tudom.. de a Telos fölötti területtől nem messze zuhant le, szóval..lehet hogy amiatt, a Föld alatti Telos város miatt járt éppen arra ( Telosban a Mu elsüllyedésekor megmaradt 15000 ember /a túlélők / leszármazottai élnek, másfél millióan. )

[ Módosítva v júl 31 2011, 12:08 ]
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System