+ A | - a | Visszaállít
2019. nov.
27
  Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: nordi
szerző: Nagy Anna

Hihetetlen esetről számolt be Facebook-oldalán Herczeg Zoltán divattervező. A történet megdöbbentő, és nem az 1900-as évek elején történt, hanem 2019-ben, itt, Borsodban, az Andrássy kúriában. Így élnek Orbánék Magyarországon.
Íme Herczeg Zoltán bejegyzése: “Ha megérkeznek, ne nézzenek a szemükbe, ne szóljanak hozzájuk, ne kérdezzenek tőlük semmit, egyszerűen csak nézzenek a földre, lehajtott fővel menjenek el mellettük, kerüljék a direkt szemkontaktust és bárminemű szóbeli érintkezést!” – szólt az előzetes ukáz e hétvégén a tarcali Andrássy kúriában a rapportra hívott és félkörben felsorakoztatott, teljes alkalmazotti körnek pincértől a szobalányig, kertésztől a sofőrig.
..."egyszerűen csak nézzenek a földre, lehajtott fővel menjenek el mellettük"...
Lehajtott fővel, illemtudóan tudomásul vették és engedelmeskedtek

A hír sajnos igaz, ilyet kitalálni sem lehet, közvetlenül hallottam attól, aki ott dolgozik, aki ezt átélte, akit így aláztak meg. 2019-ben, ma, most, Európa közepén, a történet nem a múlt századi! Az illusztris vendég pedig nem volt más e kellemes, kora őszi hétvégén mifelénk, mint a 33 éves, 33-szoros milliárdos tiborcz istván és neje, a szintén milliárdos orbán ráhel, az ezermilliárdos minielnök veje és lánya. Megtehetik, elvégre ez is az övék, a 400milliárdos mészáros strómanon keresztül már ez az öt csillagos kastélyszálló is az övéké jó néhány éve, mint oly’ sok minden errefelé a Zemplénben: szőlők, földek, kastélyok, cégek, komplett utcák, falvak, városok és emberek, cselédek, szolgák, csicskák. Mi. Ti.

Megtehetik? Ezt tényleg megtehetik? – kérdeztem vissza elhűlve informátoromtól. Ne már, ez komoly!!?? De most tényleg!
Megtehetik? Tényleg megtehetik? Ezt akarod magyar, ezt akartad? Ez kell neked? Méltóságos úrék, kegyelmes úrék, tekintetes úrék? Felköltözni a Várba? 4 milliárdos dolgozószoba, Excellenciás uram? Hát ennyire beleragadtál a fényességes, ezeréves, darutollas múltadba magyar? Hova lett a büszkeséged? Hova lett a méltóságod? Hova lett az emberséged?

Tényleg Zoli, tényleg így volt, nem kamuzok, így történt! Van ezen a földön, aki azt gondolja, ezek a sztorik nem szivárognak ki? Hogy mindent meg lehet csinálni, úgyse merik elpofázni? Tudja, hogy repül. Nincs itt munka más. Vagy ha mégis, annyira birka már a magyar, hogy úgyse hisz el, lehunyt szemmel és lehajtott fővel tudomásul veszi és engedelmeskedik? Kussol. Pofabe! De hát úgy is kiszivárog, olyan kicsi ez a porfészek, mindenki mindenkinek szomszédja…
Lehajtott fővel, illemtudóan tudomásul vették és engedelmeskedtek. Ez van. Ez jár. Cselédország. Ráadásul még te is fizeted…Tarcal, 2019. szeptembere”

forrás:/.borsod24/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak yup 28 nov : 11:49 Válasz erre
Hozzászólás: 3

Regisztrált: 05 febr : 09:25
Link?


Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak nordi 29 nov : 10:12 Válasz erre
Hozzászólás: 647

Nem én találtam ki ..itt a link: Katt ide!Válasz: Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak yup 03 dec : 07:00 Válasz erre
Hozzászólás: 3

Regisztrált: 05 febr : 09:25
Ez olyan "hallottam valakitől, akinek az ismerőse mondta, hogy úgy tudja..." típusú link. Herczeg félszbúkján nem találtam. Addig féknyúzás.. (ez az önkormányzati választási kampány idején íródott...)


Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak nordi 07 dec : 06:15 Válasz erre
Hozzászólás: 647

Herczeget megfélelmitették és törölte a posztját...
Személyesen akartam megkérdezni Ráhelt , de a testőrei figyelmeztettek, hogy ne nézzek a szemébe...Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak yup 09 dec : 05:04 Válasz erre
Hozzászólás: 3

Regisztrált: 05 febr : 09:25
Aha...
Semmi printscreen, semmi lementés?
Én, ha ilyet látok, azonnal elteszem az utókornak, mert ugye sosem lehet tudni...
Szerintem ezt rajtam kívül még sokan megteszik.
Tehát..?Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz