+ A | - a | Visszaállít
2018. dec.
15
  Fekete UFO száguldott elő a viharfelhőből
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: nordi
2018. november 6-án olyan durva viharfelhők gomolyogtak Nebraska felett, ami még egy arra autózót is megihletett. Gondolta készít a hátborzongató látványról egy rövidke videót. Csakhogy arra nem számított, hogy egy sötét tárgy fog előszáguldani a fekete fellegek közül.A sötét tárgy egészen biztos, hogy nem madár volt.
Egyesek azt feltételezik, hogy a hadsereg tesztelhette a legújabb lopakodóját viharos körülmények közt. Mások viszont emlékeztetnek arra, hogy hasonlóan durva viharok alatt gyakran látni azonosítatlan repülő tárgyakat. Ezek egyes elméletek szerint vagy a viharfelhőket használják álcául, vagy éppen ők keltik a vihart, amikor féreglyukat nyitnak egy másik világból, hogy azon át ide jöjjenek… forrás./napi ufo/Álcázott intergalaktikus csillaghajó Nagybánya felett.... vagy mégse (foto:Délceg Mária)

A nebraskai pixelhibáktól hemzsegő videóval ellentétben a fenti kép autentikus, nagyon jó minőségű nem tartalmaz pixelhibát és a napokban készült a Máramarosban, ahol már-már megszokottak az ufó észlelések.Túratársunknak sikerült egy felhőnek álcázott intergalaktikus csillaghajót megörökítenie az utókor számára , amely tökéletesen megfelel a nebraskai ufójelenség leírásának (nordi)

(paramoral)

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz