+ A | - a | Visszaállít
2018. dec.
11
  A magyar eredetű boszniai piramis hátborzongató titka...
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: nordi
Ha ezt tudatnák a világgal, azzal minden megváltozna. Egyes nemzetrontó erők és a mainstream régészet jól felfogott érdeke a szőnyeg alá söpörni!Rengeteg piramis lelhető fel a világban, lengyel piramis, boszniai piramis, vagy magyar piramisok a krónikák hátterében.
Évekkel ezelőtt egy olyan felfedezést tettek Lengyelországban, amiről szintén nagy a hallgatás.Mégpedig azért, mert nem illett bele a mainstream régészet és az emberiség eddig megalkotott történelmének a világképébe.


A történet még évekkel ezelőttre vezethető vissza, amikor is a talaj átvilágítása során mélyen a talajba temetett őri piramis nyomaira bukkantak. A komplexum még az egyiptomi piramisoknál is régebbi lehet.A boszniai Nap piramis szintén egy óriási talány…A boszniai piramis mélyén talált “csillagtérkép” sok mindent felfedhet az eltitkolt múlttal kapcsolatban.


Magyarok mint nagy piramisépítők?

A Piramis Visoko városában található, Boszniában. Nagy valószínűséggel a legnagyobb piramis építmény a történelem folyamán – eléri 2300 láb magasságot, körülbelül 1/3 nagyobb, mint a gízai piramis!
A romok rejtenek továbbá egy középkori fallal körülvett várost a megalittal és kövezett (szilárd burkolatú) utat, amely egy földalatti alagút rendszer bejáratához is elvezet.

Richard Hoyle szerint, aki a Sumer ásatási csapat résztvevője a bosnyák piramisok 30.000 évesek, mellyel megelőzik az első ismert emberi civilizációt. Ez azért érdekes,mert a piramis belsejében,a talpalzat alatt találtak egy ősi faragott követ.Rajta pedig egy olyan írást, mely a világ legrégebbi értelmes írása lehet.
Ez azért fontos és érdekes tény, mert az írás kísértetiesen hasonlít az ősmagyarok által is használt rovásírásra.
A kormeghatározás alapján pedig a sumer írást is megelőzi…A világ legrégebbi írásjelei magyar eredetűek lennének? Más következtetést aligha lehet levonni ebből.

Szétszórt magyar ősmagvak a világban...Ezt mind látjuk, léteznek Kazahsztán környékén élt ősi, közel 9000 éves törzsek és lovas nemzetek nyomai… a sumer kultúra hemzseg a magyar motívumoktól és az ősmagyar helynevektől az egyes városok…
Sőt, Egyiptomban is fellelhetők bizonyos rovásírásos nyomok, mint tudjuk, Ecuadorban Dél-Amerikában pedig egy magyarul is beszélő ősi törzs telepedett le.

Adódik a kérdés: A magyarok voltak a világjárók, akik elhintették a tudást? - Hiszen régészetileg bizonyítható, hogy szerte a világon jelen voltunk, és különböző kultúrákkal érintkeztünk.Mi lehettünk a tudás hordozói a nagy őrkirajzás után, ezt pedig a világ legrégebbi írása bizonyítja, hiszen ha valóban közünk van hozzá, akkor mi lehettünk az elsők között a Földön…

forrás:/magyarok vagyunk/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz