+ A | - a | Visszaállít
2018. okt.
28
  Elon Musk újabb forradalmi találmányt igér, jön a Model Y
Kategória: Hogy mik vannak ?!... - Közzétette: Róza
szerző: Dippold Ádám

Elon Musk szerint 2020-ra megérkezhet a Tesla Model Y, amiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a prototípus már megvan, az autó pedig állítólag forradalmi újításokat hoz a járműiparba – bár arról, hogy ezek pontosan mik lesznek, elég keveset tudunk. Annyi valószínűnek tűnik, hogy nem lesznek rajta tükrök, bár ez nem tűnik akkora forradalomnak.

A Tesla Musk közleménye szerint egy elektromos pickup gyártását is fontolgatja, ennek viszont még a prototípusa sincs meg.

A Tesla 3 megfizethetőbb változata eközben vészesen közelít, fél év múlva már hozzáférhető lesz az első modell, viszont kicsit drágább lesz, mint ahogy tervezték: a középtávra alkalmas akkumulátorral felszerelt autó 46 000 dollárba fog kerülni, ez ezer dollárral drágább, mint ahogy meghirdették, de a korábban leadott rendelések esetén a cég „tiszteletben tartja” majd az eredeti árszabást.

A sejtelmes promóciós képen egyelőre egy random Tesla körvonalai kivehetők.(fotó: Tesla)

A videó indításához: Katt ide! és Katt ide!

Az új Tesla érkezéséig Musk tovább folytatja a nyilatkozatháborút, javarészt önmaga ellen – ennek dacára a Tesla a harmadik negyedévben jól teljesített, és a kínai gyártással a szerényebb keresetű fogyasztók felé is nyitna.

forrás:/qubit.hu/

kapcsolódó: Videón az űrben száguldó vörös Tesla Katt ide!
A földönkívüliek is kíváncsiak voltak az űrbe lőtt Tesla sportautóra… Katt ide!
118 600 km/órás sebességgel hagyta el a parkolópályát a piros Tesla Katt ide!

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz