+ A | - a | Visszaállít
2018. okt.
04
  Kiintette a rendőr a forgalomból az autóst, de ilyen jelenetre senki sem számított
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: Róza
Egyetlen nap alatt több mint 500 ezren látták azt a videót, amiben az amerikai Jon Hallt egy motoros rendőr "igazoltatja". Közhely, időről időre azonban mégis bebizonyosodik, hogy az élet írja a legjobb forgatókönyvet. Hogy ez mennyire igaz, azt jól bizonyítja az alábbi videó, amit leginkább egy vígjátékban tudnánk elképzelni, és aminél viccesebb "reklámot" nem is kaphatott volna a Tesla.

A felvétel főszereplője az amerikai Jon Hall, akit a napokban intett le egy motoros rendőr. Az egyenruhás arcát nem lehet látni, ahogy azt sem, hogy hol történt meg az eset – és ez számára talán jobb is így.

A rendőr ugyanis azért intette ki a forgalomból a férfit, mert a vonatkozó szabályok értelmében a sofőr nem használhat laptopot az autójában vezetés közben. Ahogy az egyenruhás fel is hívja rá a figyelmet: a GPS megengedett, egy laptop azonban már nem. Csakhogy Jon egy Tesla Model 3-ban ült.

Ennek pedig az a sajátja, hogy egy jókora érintőkijelző szolgál középkonzolként, ami nélkül az autót gyakorlatilag nem lehet működtetni.

Jon a videó elején félig viccesen meg is kérdezi a rendőrtől, hogy segít-e neki "levenni" onnan a "laptopot", néhány pillanattal később viszont neki is leesik, hogy a rendőr nem viccel, és igazából fogalma sincs arról, hogy mi az a Tesla, így Jon elmagyaráza neki, hogy mi mindent lehet csinálni a kijelzőn keresztül.


A videó indításához: Katt ide!

A jelenetsort végignézve tényleg olyan érzése van az embernek, mintha egy paródiát, vagy nagyon vicces reklámot nézne. Az egész videót viszont nem is ez, hanem két másik dolog teszi bájossá: az, ahogy Jon kezeli a helyzetet, illetve az, ahogy a rendőr az igazoltatás végén megjegyzi, hogy "nem is tenne fel több buta kérdést", illetve, hogy elnézést kér a tévedéséért és azért, hogy feleslegesen állította meg a sofőrt.

Ennél már tényleg csak az a videó viccesebb, amikor egy sofőrről derül ki, hogy egyáltalán nem volna szabad Teslát vezetnie.

forrás:/hvg.hu/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz