+ A | - a | Visszaállít
2018. márc.
03
  A kétfarkúak hülyét fognak csinálni a fideszes “békemenetből”
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: nordi
Nyugi, nyugi kedves paramoral olvasók, az oldal továbbra is politika és reklámmentes marad.. A kétfarkú kutyapárt egy viccpárt amit nyíltan fel is vállal, de a jelenlegi választási kampányt nézve a többi párt is csak egy vicc... egy rossz vicc...ideje lenne hogy ők is beismerjék... (nordi)

Négy év kihagyás után újra összetrombitálják a Fidesz-maffia rajongóit, hogy egy “békemenet” keretében tegyenek hitet Orbán Viktor mellett.
Ezen felbuzdulva a Kétfarkú Kutya Párt bejelentette: ugyanarra a napra, azaz március 15-ére meghirdetik a második MKKP békemenetet, ők déltől gyülekeznek majd a Blaha Lujza téren.Azért a másodikat, mert a viccpárt tavaly áprilisban már szervezett egy nagy sikerű megmozdulást, ahol zseniálisan kiparodizálták a fideszes majomparádét.

forrás:/nyugatifény/

kapcsolódó: Jogsértően bírságolták meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt mobilalkalmazását Katt ide!

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
A kétfarkúak hülyét fognak csinálni a fideszes “békemenetből” ufocompany 04 márc : 09:08 Válasz erre
Hozzászólás: 43

Regisztrált: 03 nov : 06:35
A kétfarkúak mint a nevük is jelzi gender,saját szexualitásukkal sem tisztában lévő barmok,ráérő semmittevők!Kíváncsi lennék rájuk úgy 15-20 év múlva amikor majd megkérdezik a gyerekeik "Te mit csináltál az én koromban?"mit mondanak?Hazát árultam és kipróbáltam ezt-azt,mert nem voltam tisztában nemi identitásommal,sem politikai hovatartozásommal sem,de ezért fizettek a legjobban!Gender voltam!De ezt Európai emberként nem fogja tudni elmondani,mert ma a legnagyobb szégyen a CSALÁD és nem lesz utódja a barmának,inkább elmegy önkéntes segítőnek,hogy ingyenélő,semmittevőket segítsen akik majd meg fogják erőszakolni.Legyen ez férfi vagy nő akár!Ezeknél az agyilag kimosott liberálisoknál már ez sem számít!


UFO Company

A kétfarkúak hülyét fognak csinálni a fideszes “békemenetből” nordi 07 márc : 03:15 Válasz erre
Hozzászólás: 642

A "békemenet" szerintem is fölösleges és ennek a kifigurázásával a kampány fonákságaira hivják fel a figyelmet... Ők nem akarnak kormányváltani nem akarnak a parlamentbe jutni törvényeket kreálni...
Ők csak röhögik az aktuálpolitikát ami valóban kész röhej, úgy a kormánypárt mint az ellenzék részéről...
különben nekem is hasonló a véleményem...

Természetesen nem foglalkozunk a politikával... de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy magát nyiltan viccpártnak tartó közösség indulhat a választásokon... ez azt jelenti hogy igény is van rá..
és a kampányt nézve a többi párt is igyekszik erre a nivóra sülyedni ... ezért került fel a cikk az oldalra...
Eddig rajtad kivül csak Georg Spötle (kedvencem) vette komolyan őket... de nála ezt a félnémet humorérzék hiányának a számlájára irtam...

A paramoral pedig nem moderált oldal és bárki kifejtheti a véleményét.... még én is !!!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz