+ A | - a | Visszaállít
2018. febr.
10
  Hátborzongató a Jurassic World 2 új előzetese
Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo) - Közzétette: nordi
Nem csak pokolian látványosnak, de kimondottan erős atmoszférájú mozinak ígérkezik a Jurassic World 2, az új képsorok pedig egyenesen hátborzongatóak. Úgy tűnik, nem beszéltek félre az alkotók, amikor azt ígérték, a folytatás félelmetesebb lesz az első résznél.


A Universal is kihasználta a Super Bowl őrületet, és előrukkoltak a Jurassic World - Bukott birodalom
legfrissebb előzetesével a videó indításához: Katt ide! .

Ami a sztorit illeti, Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) létrehozza a "Dinosaur Protection Group" nevű szervezetet, melynek szárnyai alatt ki akarja szabadítani a dinoszauruszokat a szigetről, ugyanis a teljes állományt a kihalás fenyegeti egy kitörni készülő vulkán miatt. Ekkor kerül a képbe Owen Grady (Chris Pratt), aki támogatja a nő tervét. Azonban nincs sok idő a cselekvésre, ugyanis az szigeten található óriási tűzhányó bármelyik pillanatban kitörhet.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, Daniella Pineda, Justice Smith és Rafe Spall, de milliók örömére az 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park után visszatér a vászonra Malcolm szerepében Jeff Goldblum is. A Jurassic World 2 produceri teendőit Frank Marshall és Steven Spielberg látják majd el, míg a rendezői széket Juan Antonio Bayona foglalhatja el, aki a közelmúltban adott interjújában arról beszélt, hogy filmje lényegesen sötétebb és ijesztőbb lesz, mint a franchise korábbi epizódjai.

A Jurassic World: Bukott birodalom 2018. június 7-től látható a hazai mozikban.


forrás:/mafab.hu/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz