+ A | - a | Visszaállít
2018. febr.
09
  A földönkívüliek is kíváncsiak voltak az űrbe lőtt Tesla sportautóra…
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: Róza

Hatalmas eseménynek számított, amikor a napokban Elon Musk fellövette kedvenc piros Tesla Roadsterjét az űrbe… Az űrben pörgő autóról érkező, a YouTube-on nézhető élő közvetítésen azonban valami furcsa dolog is felbukkant a kocsin kívül…

Mint köztudott, a többször felhasználható SpaceX rakéták milliárdos atyja a napokban napkörüli pályára állított egy saját tervezésű Tesla Roadster sportautót, egy szkafanderes figurával (StarMan) a sofőr ülésén. Az alaposan bekamerázott kocsi útját az űrben élőben lehet követni a YouTube-on, amíg az aksik le nem merülnek… A kocsi lejátszójából, végtelenre állítva David Bowie nagy klasszikusa szól, a Space Oddity.
Az élő közvetítést rengetegen kezdték el nézni, és jelenleg is sokan követik.
Ha még, megy, akkor Katt ide!

Többek közt éles szemű UFO-vadászok is nézték, akik fel is fedeztek valami érdekeset a rengeteg, össze-vissza repkedő űrszemét között. Úgy fest földönkívüli barátaink is kíváncsiak lettek arra, hogy mi a fenét lőttünk ki az űrbe. Ekkora marhaságot még ők sem láttak.A közvetítésből kiemelt videórészleten (az inditáshoz Katt ide! )tisztán látszik a kép bal felső részén, hogy pár pillanatra felvillan egy korong alakú tárgy, ami igencsak elüt a kocsi környezetében repkedő apró űrszemét darabkáktól.

forrás:/napi ufo/

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz