+ A | - a | Visszaállít
2018. jan.
08
  A Holdon 250 millió állampolgár él... Kitálalt a volt CIA pilóta
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: Róza
A Hold már réges-rég lakott... John Lear, egykori CIA-s pilóta kitálalt arról, hogy pontosan mit is tud az idegenekkel és a Holddal kapcsolatban. Olyan sokkoló információkat osztott meg a közvéleménnyel, mely rengeteg embert kezdett el foglalkoztatni.

Szent meggyőződése szerint a Hold nem az, aminek látszik. A Hold lakott, és valójában nem is egy égitest, hanem egy hatalmas szerkezet, egy műhold, melyet sok-sok ezer, vagy millió évvel ezelőtt "tettek ide". Elmondta, hogy a Holdon mesterségesen gerjesztett lélegezhető levegő is van. Ez totális sci-finek tűnhet, de emlékezzünk egy nem túl régi felfedezésre, mely azt állította, hogy nagy mennyiségben találtak oxigén részecskéket a Hold felszínén és a légkörben. Talán szándékos információ csepegtetéssel állunk szemben?John Lear személye igen komolyan vehető, mivel tényleg a CIA berkeiben mozgott egy időben, hosszú éveken keresztül, és olyan információkba látott bele, melyekbe egy átlagember aligha.

John Lear számtalan olyan dokumentumot látott, mely bizonyította, hogy a Holdon rengeteg különféle létesítmény, bázis található.

A NASA és a Pentagon titkos missziók, űrprogramok keretében valósított meg valamit, az emberek háta mögött...
Szerinte az Apollo-missziók során fedezték fel az idegeneket, de már azelőtt sejtették, hogy van valami fejlett civilizáció az égitesten, és az űrverseny csak egy álca volt ahhoz, hogy az egész Apollo-programot megvalósítsák.

Azóta a Hold egy olyan hely, ahol 250 millió idegen és földi állampolgár dolgozik együtt, egy titkos és mindent átszövő kutatási program keretében. Ennél többet nem tudni, így az sem tiszta, hogy pontosan milyen kutatásokról van szó, de az bizonyos, hogy napjaink technológiai újításaihoz nagyban hozzájárulnak a Holdon felfedezett és kikísérletezett dolgok - állítja sok, Learhez hasonló belső figura.

Bármi is van, egyelőre nem hozzák nyilvánosságra, és teljes a kormányzati titkolózás. Azonban ez nem fog mindig így maradni...

forrás:/avilagtitkai/


kapcsolódó: Végre megtudhatjuk, igazi volt-e a Holdra szállás Katt ide!
Az oroszok bemondták: lehet, hogy igazából nem is volt amerikai holdra szállás Katt ide!
A Hold sötét oldala: lerántjuk a leplet egy-két zavarba ejtő tényről Katt ide!


Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz