+ A | - a | Visszaállít
2017. nov.
11
  Elgurult a csodagyerek gyógyszere, vagy valóban hatalmas titkot őriz a Szfinx?
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: nordi
szerző: LALLR

Borisza Kiprijanovics egészen különleges fiúcska, vagyis inkább zseni az igazán ámulatba ejtő fajtából. A most húsz éves orosz fiatalember mégsem a hatalmas tudásával lóg ki az átlagos srácok táborából, hanem azzal, amit megszületéséről, és előző életéről állít.

A kissrác egyébként pár hónaposan már beszélt, kétévesen már folyékonyan írt és olvasott, de a rajzai is egy felnőtt firkálmányaival vetekedett.

Anyuka annyira meg volt rettenve a kis Borisza különös fejlődésétől, hogy orvosokhoz is elvitte, akik különféle tanácsok helyett, csak ámultak a kisfiú képességein. Nem csak beszélt, amikor más gyerek még csak a rugdalózóban gügyögött, hanem olyan dolgokat beszélt a világűrről és csillagászatról, amire a tudósok is csak vakargatni tudták a kobakot.

A szülők akkor kezdtek álmatlanul forgolódni, amikor Borisza néhány éve arról kezdett beszélni, hogy Földi újjászületése előtt a Marson élt, ami szerinte korábban ugyanolyan élettel teli volt, mint a Föld, de egy nukleáris háború sivár pusztasággá változtatta.

Boriszka állítása szerint ő maga is marsi pilóta volt, és a Földön is többször járt akkoriban. A vörös bolygó népe szoros kapcsolatban állt az ókori Egyiptomiakkal, akik egy része nem pusztult el a háborúban, csak a bolygó felszíne alatt élnek szén-dioxidot lélegezve, a földi civilizációtól sokkal fejlettebb technológiát birtokolva. A fiú azt is elmondta, hogy a marsiak 35 éves koruk után már halhatatlanok lesznek, és a csillagközi utazásra is képesek.A csodagyerek hozzátette, a Földi emberek hatalmas ugrás előtt állnak, ami akkor fog bekövetkezni, ha felfedezik a Marsiak által hátrahagyott, korabeli civilizáció titkait. Elvileg a Szfinxben van a kulcs, csupán egy mechanizmust kell elindítani, amit valamilyen módon az oroszlántestű, emberfejű szobor fülei mögött rejtettek el.

Egyelőre senki nem veszi komolyan a csodagyerek állításait, sokak szerint csak elgurult a kiskölyök gyógyszere, bár az összeesküvés-elmélet függők hamar felfigyeltek a hátborzongató sztorikra.

forrás:/tizpertiz/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz