+ A | - a | Visszaállít
2017. ápr.
15
  Nézze meg a Star Wars 8 első előzetesét!
Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo) - Közzétette: nordi
szerző: Varga Dénes

A 2017-es sorozatban a harmadik karácsony lesz, amelyet többek között egy Star Wars-film is be fog aranyozni. Most végre megnézhetjük az év legjobban várt előzetesét, és benyomást kaphatunk arról, milyen fantasztikus dolgok várnank várni idén decemberben, amikor kijön a Star Wars: Az utolsó Jedik. A varázslat nem tört meg, Luke Skywalker hangjától rögtön libabőrösek lettünk, utolsó mondatába pedig egyenesen beleremegtünk.
A nyolcadik epizódban nagy hangsúlyt fog kapni Luke Skywalker (Mark Hamill) és Rey (Daisy Ridley) kapcsolata. Ahogy az előzetes, úgy az új film is velük fog kezdődni, amely pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol Az ébredő Erő befejeződött: a sziklás szigeten, ahol Rey rálel a remeteként élő Luke-ra.

"Lélegezz" - mondja Luke a felzaklatott, teljesen kimerült lánynak, kicsivel később pedig már azt láthatjuk, hogy a fénykard használatára tanítja egy sziklaszirten.

Rey-en kívül az új trilógia két másik új főhőse, Finn (John Boyega) és Poe (Oscar Isaac) is visszatér. Rian Johnson rendező azt mesélte, hogy a fiatal ellenállókat a lehető legnehezebb kihívások elé állítja, és így még inkább megismerhetjük őket.

Ebből most annyit lehet látni, hogy Finn továbbra is kómában van, Poe pedig ostrom közben, BB-8 társaságában siet a repülőgépéhez.

Az első előzetest átjárja a fenyegetettség érzése, a képek temérdek pusztítást és fájdalmat igérnek. Az előzetes legmegdöbbentőbb pillanatát azonban Luke utolsó megszólalása hozza el: "Eljött az idő, hogy vége legyen a Jedik korszakának."

Maradt még sok titok: - A nyolcadik epizód egyik legizgalmasabb talánya, hogy pontosan kit is fog játszani Benicio Del Toro. A pletykák szerint ő a sötét oldalt, a másik fontos új belépő, a Kék bársony-ból, Jurassic Park-ból és sok más sikerfilmből ismert Laura Dern pedig a lázadókat erősíti majd.Ezekre a kérdésekre csak később fogunk választ kapni, az előzetes a vészjósló hangulat bemutatására ment rá, Kelly Marie Tran karakteréről viszont már most lehullt a lepel. Az eddig jobbára tévésorozatokban felbukkant színésznő a Star Wars Celebration nevű rendezvényen elárulta, hogy egy Rose nevű karbantartót játszik, aki nem akar hős lenni, de a történések úgy hozzák, hogy hozzácsapódik az ellenállókhoz.

A Szélhámos fivérek-et és a Looper-t jegyző Rian Johnson remélhetőleg visszavesz majd a nosztalgiázásból, és izgalmas, új irányba viszi tovább a trilógiát. Az Empire magazinnak beszélt arról, hogy milyen filmekből nyert inspirációt Az utolsó Jedik forgatása előtt, és mindhárom válasza meglepő volt.Az utolsó jedi hivatalos előzetese ( videó inditásához Katt ide!

Az 1949-es Szárnyaló bátorság fontos kiindulópont volt számára, Gregory Peck filmjéből a légi csaták hangulatához és a pilóták közötti kapcsolat megteremtéséhez nyert ihletet, a Three Outlaw Samourai című 1964-es japán filmet a vívások miatt nézte újra, a Fogjunk tolvajt! című Hitchcock-klasszikust pedig a romantikus tartalma és a pompája miatt vette elő.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. december 14-től lesz látható a magyar mozikban. Az előzetes mellé egy kegyetlenséget, sok szenvedést de egyben reményt is sugalló, gyönyörű moziplakátot is kiadtak. Gondolkoás nélkül raknánk ki a falra.

forras:/origo/


kapcsolódó: Kiderült, mi lesz a Star Wars 8 első mondata Katt ide!
Megvan a Star Wars 8. Epizódjának címe Katt ide!
Magyarul még ütősebb az új Star Wars-előzetes Katt ide!
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Nézze meg a Star Wars 8 első előzetesét! ufocompany 18 ápr : 12:20 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 03 nov : 06:35
Nem tudom ki hogy van vele én imádom a Star Warst és várom ezt a részt is!Az előzetesből egyetlen hiba már látható mint minden sci-fi filmnél az űrbéli hang.A vacuumban tehát az űrben az űrhajókon kívül nem terjed a hanghullám,mert nincs miben.Nincs levegő,tehát síri csend van!Persze a film az más hiszen az effektusoknak nagy szerepe van! UfoCompany/Facebook.


UFO Company


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz